-
Re: ???
v americe 10.dubna a unas v cervnu -
vim
Ahoj hannah montana the movie by mela prijit do kin az v cervenci devatyho nasla sem si to na netu..jo musim uznat ze se na to tesim nejvic fakm miley je proiste ne nej *3* *1* *3* *3* *14* *14* *14* -
hmmmm
ja Miley miluju(kamoska z toho sily, ze kdyz si koupi Bravo, na vetsine stranek je miley...)namte nekdo kotakt(spis elektronickej...)?????? -
???
cus lidi nevite kdy do kin prijde hannah montana the movie???jinak diky za odpoved a Miley je supr zpevacka i herecka na to ze ji je 16 tak toho dokazala hodne a myslim ze si nezaslouzi aby ji lidi pomlouvali...... *1* *1* *4* -
Xichty
Miley cyrus děla ty nejlepčejší xichtíky a jeji vlasy sou proste bezkonkurenční !♥ *14* -
heat je lepsi
mam hafec rada miley ae ete vic mam rada heata upe nejviiic oonnn -
Re: myspace
joo?? a jk si s ni pises???:D -
Re: Re: Smiley
jak si na to přišla? -
miley
miley je supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *4* *4* *15* -
Re: Smiley
nevite nekdo ze prijela do ceska???? -
Smiley
čau lidi nezkoušeli jste poslat dopis na tu adresu? a nevíte icq na miley nebo emily.......odepište kdyžtak na muj profil moc díky -
Miley
Musí přijet do čr ta fakt walí wow *1* *1* *14* *14* *14* -
youtube
s Miley si muzete ny youtube dava si tam svoje videa *3* -
Re: Re: Re: myspace
pls posles mi jej myspace na dada.danka@azet.sk ???? *7* *7* -
veny
bomba miley uplne vali chtela bych aby mela live v praze to by bylo hustyyyyyyyyy -
je supr
Miley je superrrrr *3* -
Re: :D
Přesně. Je sranda číst ty, co píšou jak je úžasná a krásná a ty co si o ní myslí jak je špatná. A jak se tady pak ty lidi hádaj... *15* *1* *3* -
miley?
nechcete pustit na 1. místo heatha?? já myslím že si to zaslouží více, navíc toho více dokázal je po smrti, takže byste ho mohli nechat, dík -
Re: Miley Cirus
maily je super kočka -
Re: Re: myspace
Vacsinou len tak ze ako sa ma a tak ale urcite sa ju opytam na nieco ine *3*