Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tom15

je to fakt pěkná holčina a umí pěkně zpívat moc se mi líbí *14* *14* *14*
  • Re: miley

Podle mě jenom závidíš(pro c)
  • Re: Re: Re: Miley

Pro LP: Byli tam kosmonauti a nikdo tam nenašel žádnýho živýho tvora
  • vashley

Miley > Hannah??

Proč dáváte do galerie Miley fotky Hanny?Do dávejte do seriálu Hannah Montana!!! *13* Hannah není Miley (víte jak to myslím) *5*
  • Miley Cyrus

Ona je upa boží herečka i zpěvačka!!! *14*
  • nejlepší nápad,co by vás napad

ať si klidně hraje a zpívá,ale nejlepší by bylo,kdyby natočila s těmi svými obdivovatelkami nějakou erotiku,pokud jsou takové hezoučké,jak ty příznivkyně takových mladých hvězdiček většinou bývají *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Miley

taková Vanička Anička mi připadá lepší nebo např. Jennifer Rush
  • Re: Re: Re: Re: Miley

jak to můžeš říct *9* *7* *16*
  • maili cirus

maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka *14* chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala *1* *1* *1* *1*
  • Je nááádherná

Je to nádherná holčina *14* *14* *14*
  • Re: miley v hsm2?

jo miley tam hraje chvilku na konci *4*

ale ne ,to jsem sledoval videoklip,tak mi nepřipadala tak moc krásná,ale na 2.fotografii od uživatelů vypadá pěkně,hlavně ty její nožičky
  • negri.baju

Re: hmm

tak kazdej ma svoji star cislo jedna, a az za ni jsou vsichni ostatni...u mne jsou 1. treba Jonas Brothers.... *14* ...jednicky...!..(teda aspon pro me)
  • avril.lavigne

hmm

Jako Miley Cyrus je taky dobrá ale Avril je prostě lepší!!!
  • negri.baju

miley v hsm2?

Miley hraje v HSM2?...hey ja si ji tam vubec nevsimla..!...se musim juknout...a jinak ma miley kraaasnej hlas a je cela kraaasna...proste best... *3*

to máš 1,jak jsem či nejsem krásný,jen mě udivuje,že má tato zpěvačka tak vysokou popularitu,když těch mladých zpěvaček je na světě plno a každou chvíli nějaká nová přibude a kdyby nebyla tak vysoko v tomto žebříčku,tak bych vůbec nevěděl,že existuje
  • Re: Re: Re: Re: Miley

no tak hlave ty ses upe krasnej(a) *1* *1* *1* pochybuju
  • hanka2341995

H

Moc krásně hraje!
  • miley

hele lidi miley je fakt super holka *14*
  • Re: Re: Re: Re: miley

cooooooozeeeee to snad ne *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit