Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    Nezná někdo facebook od Mil?
  • Andrejka10
    a na mém blogu píšou že sem nej nej nej! Heč! Uspořádávám soutěž Armenakos1 vs Andrejka10! *16* *16* *16* Aby se poznalo kdo je chytřejší.
    • armenakos1
      jo a ta soutěž bude na tvým "blogu" že ??!! hej andrejko už to pochop že si nula a furt si to něčím nezkoušej přehodnocovat.. jenom nám tu prudíš na diskusi.. to je vše... podívej se do svý vlastní hlavy a zamysli se nad svým chováním.. *7*
      • armenakos1
        hej ty mě tak bavíš těma tvými vzkazy... *1* si směšná.. *1*
        • armenakos1
          já bych řekl že to je naopak... a nebudu jedinej co si to myslí *5*
        • Andrejka10
          a yt jsi trapnej
  • Andrejko!

Fakt ti všichni děkujem! Zkazila si nám diskuzi na Miley a předtím to byla tak hezká diskuze, A TYS TO ROZREJPALA!

Siggy P.S. Miley Cyrus je nejlepší! *3*
  • Andrejko promiň, ale armenakos má pravdu! A ty nemáš žádnej blog to sis jenom vymyslela, protože já jsem na to klikla a nic, jen že blbej sever a pak sem to zas skoušela a nic. Jo a armíku pamatuješ ten vzkaz jak někdo za tebe napsal ňák: Já armenakos se chci Andrejce, Erin, Terce omluvit nebo jak to bylo. Byla to Andrejka! Je tam její fotka, podivej. Jinak zdravím vás všechny ale až na Andrejku! *16*
    Lilly
    • Tereza
      Bylo mi hned jasný, že za tim bude někdo jinej než Tomáš *2* Ale nic proti Tomáši!!! *2* S tou holkou vás to tu musí strašně bavit, když jste jí ještě nepřestaly ignorovat! *2*
    • Mimochodem zdravím Miley, Sel, Demi atd atd... Armenakos má pravdu a i když Miley kouří, všichni jí máme i tak rádi. *3* *3* *3*
      • armenakos1
        mě to bylo jasný že to psala ona... páč já bych se andrejce nikdy neomluvil.... *2*
  • Andrejka10
    honem! jak mám udělat ab byla 1? první?
    • armenakos1
      nic...
  • Andrejka10
    škodA! MILEY cyrus bude brzo 50á! Klesá! Jen se podivejte.
    • armenakos1
      zlato.. ty žiješ mimo náš svět ???
  • Andrejka10
    Jinak ta soutěž je 30:15 pro Miley a už skončila... *7*
    • armenakos1
      chtěl bych vidět kdo hlasoval.. pořád si psala aby ti všichni napsali na diskusi a další bláboly a nic... myslím že sis to sama nahlasovala.. nic proti zlato ale nic už si nezpravíš a nás si taky nezískáš.. *13*
      • Andrejka10
        Tomáši ty máš fakt vírazy! Hlasovali na blogu.
        • armenakos1
          výraz se píše s tvrdým "Y"... mno a když hlasovali na blogu tak proč nám to píšeš sem ??! *15*
          • Andrejka10
            Protože kdyby někdo nechtěl na blog... *16* *6* *5* *10*
            • armenakos1
              čoveče divný ten blog asi neexistuje.. ukáže mi to chybu *1*
            • Andrejka10
              No na www.mileycyrusfans.cz *7* *6* *5* *16*
            • armenakos1
              a na jaký prosímtě ?? *5*
  • Andrejka10
    No páni tady to zase žije! 14 dní jsem pryč... Tak už jsem se vrátila z Turecka! škoda... *9* Musim zas do tý školy, Jinak zdravim Miley fanklub mimo nějaký... *3* *3*
  • táhni někam vole! *16* Miley je skvělá. Kdyby neměla talent tak kde by získala několik miliónů fanoušků po celém světě!! tato stránka byla vytvořena jenom pro fanoušky...Radši nic nepiš když ty si ta pěkná p*ča!!!
    • Andrejka10
      Máš pravdu! Miley je skvělá.!! *14* *3* *4*
  • neumí hrát ani zpívat, prostě p*ča bez talentu *1* *1* *1* *1*
    • bez talentu? jediná p*ča jsi tu teda ty,pokud ji chceš urážet tak vypadni,nikdo tě sem nezval. Miley má své fanoušky,kteří ji fandí a takové maličké svizdy... jako seš ty máme někde!
    • Andrejka10
      ?! *11* Adminové, smažte tento příspěvek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit