Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nej

Ačkoliv trošku pozdě... dřív to však nešlo... přeji Miley vše nejlepší :).... konečně jí snad alespoň dají pokoj s narážkami typu že jí není 18 tak jak si vůbec může dovolit si na sebe vzít kožený oblečení, popřípadě odhalit nějakou křivku jejího těla... nwm mno, mohli by už si na to zvyknout.... a pro tu fanynku Seleny...
    Bereme tvůj názor, ale myslím, že se to sem nehodí.... selenu mám taky rád, avšak Miley radši.... nwm, už byste se to mohli konečně odnačuit.... protože má na každýho zpěváka/čku každý svůj názor tak ho nemusí ho cpát ostatním :)..... a toť můj názor na ty lidi co to dělají a né na nějakýho zpěváka/čku (:
  • hbdelfin

přání pro miley!

lidi, jste skvělí, přání pro miley zaplnili 2 stránky a půl, škoda, že neví o tom, že jí to tu píšeme, ale je super, že je tu tolik fandů, sice v česku jich je mnohem více, ale stejně je to super...
  • mileycyruska

Happy b-day

Miley šecko nejlepší k narozeninkám ♥ (bohužel dodatečně)
    • manuela2

Re: Happy b-day

všechno nejlepší k narozeninam Miley ( dodatečně)
  • mileycyrus2111

For Miley:))

Hey Miley Happy B-day...Thnxx you for my add on the skype...so Happy B-day..:-...:D..belatedlyyy *15* *15* *1* *14* *14* *3*
  • kikalka.1

for Miley

*4* Happy brithday Miley !
  • anulinka14

:)

Happy Birthday Miley :)
  • pavlisek1997

:D

HAPPY BIRTHDAY MILEY.. *4* *1* *1* *1* *1* *4* *5* *3* *3*
  • Miley:*

Všechno nejlpší Miley k tvým 18 *14* jsi můj vzor,idol Mám tě ráda! :* *3* <3
  • -veve-

Vše nej x)

Všechno nej Miley x)* *3* *1*
  • Happy B-Day

Všechno nejlepší, Miley ti přeje tvůj nejlepší fan web na českém internetu!!

www.mileycyrusfan.cz

Video pro tebe > http://www.youtube.com/watch?v=2Pxd j1xDcbc

*3* *3* *3*
    • armenakos1

Re: Happy B-Day

mohli ste to ale v tom videu napsat anglicky... páč nvm jak by si to miley přečetla kdyby to na youtube našla.. =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit