-
blog
ahoj prosím podívejte se na mé blogy www.mileysmileyfan.blog.cz www.selenagomezfanss.blog.cz www.hannahmontanakt.blog.cz
dík -
Ipp
http://video.xnxx.com/video185314/m iley_cyrus_look_a_like
tu je to video cele -
HALLOO
http://www.realraptalk.com/f21/mile y-cyrus-look-like-blowjob-video-759 197/
DETI NEPOZERAŤ
kukli ste si to??:DDD čo vravíte na Miley teraz... ja niesom anti- je to moja asi druhá naj speváčka ale toto:/.. no nemám istotu, že je to na 100% ona bo sa mi trochu zdá, že to má moc blond vlasy ale možné to je:D *14* -
-
Re: HALLOO
to není ona -
-
Re: Re: HALLOO
no podľa mňa skôr hej:D -
-
Re: Re: Re: HALLOO
alee ked tak nad tým rozmýšľam asi nie:ú lebo look a like znamená podobná :D a už by o tom písali všade v novinách ale človek nikdy neviem ... v hlave to mám ta 50-%-50 -
-
Re: Re: Re: Re: HALLOO
to vobec nie je ona,tak prestan tu kecat hluposti -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HALLOO
ja nekecam ja som to našla na stranke a nevravím, že je to ona... ja si tiež teraz viac myslím, že nie je!
-
-
-
-
-
-
blog
ahoj prosím podívejte se na mé blogy www.mileysmileyfan.blog.cz www.selenagomezfanss.blog.cz www.hannahmontanakt.blog.cz
dík -
-
Re: blog
to jsou všechny tvoje blogy? jich ale je *3*
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky -
no jo
hele lidi miley ma kluka,penize,slavu ale to co nema si za nic nekoupi.a to je zdravi..ona ma nemoc ..vaznou..podobnou cukrovce a onemocneni srdce...... -
-
Re: no jo
nechcu vám nic říkat ale miley žádnou nemoc nemáá *13* *13* -
Re: no jo
jo mas pravdu cool,o co se tady vlastne hadame?mi ji prave nic nezavidime,ona by mela zavidet nam protoze mi jsme zdrave ona neni!ja bych stejne ten jeji zivot nechtela..nikdy bych nemenila..penize nejsou vse a ona to vi taky takze muze mit 100 mercedesu ale stejne ji je to k nicemu kdyz je nemocna....zdravi ji to nevynahradi!!! -
-
Re: Re: no jo
ja bych taky ten jeji zivot nechtela!!vzdyt kdyz nekam jde tak ji porad nekdo foti nebo toci je jak pod mikroskopem!!! *3* -
-
Re: Re: Re: no jo
to mas pravdu a kdyby nebyla hvezda tak by byla uplne normalni a vis co udelala nekdy nezakonyho ja jo ale to uz urcite vis........ *3* -
-
Re: Re: Re: Re: no jo
opravdu! ja napsala micci mohla by mit 100 mercedesu nebo to nejdrazsi obleceni ale stejne ji to zdravi nevynahradi!!! *4* *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no jo
Nevím co tím chcete docílit že sem píšete takový kraviny, a pomluvy! Myslíte si že jí přestaneme mít rádi jenom kvůli tomu že nějákej b.... jako ste vy bude psát pomluvy....?! To jste na omylu proč vám vůbec odepisujem že? Protože prostě bráníme!!!!!!! Jsme Fans a to fans dělají. Souhlasím s No Coment Ignorujte je !!!!!!!! Asi jste teď nějáký strašně na sebe pyšní že sem píšete krytyky asi si tady s prominutím léčíte svoje komplexy! *16* *16* -
no rozhodne by se tak nepredvadela -
pro mimisek:mas taky pravdu kdyby nebyla slavna tak by ty hlouposti nedelala!!!i kdyz kdo vi....... *1*
-
-
-
-
-
-
Co Miley udělala?
Och, bože bože. Nesnáším takovýty cool girlsQy, co si myslej že všechno vědí. Nemusíte mít Miley rádi, ale nadávat na ní taky nemusíte. Vždyť vám nic neudělala-naopak. Pomáhá lidem, bojuje proti různým věcem (např. sebevraždám ), pomáhá životnímu prostředí. Tak co vám na ní vadí? Co udělala tak špatnýho? Prozraďte mi to, protože já to prostě nechápu, Asi sem blbá. *5* -
-
Re: Co Miley udělala?
hlavne ze bude hrat v sex ve městě a napodobuje lady gaga a je NAFINTENA..... *4* *14* *5* -
-
Re: Re: Co Miley udělala?
Jo v Sex ve městě co ste si mysleli že tam bude hrát že tam má s někym sex to těžko hraje tam samu sebe a to že jde k červenýmu koberci a potká tam Samanthu která bude mít stejný šaty jako Miley no to vám řeknu je fakt mega role jo víš proti všemu ona bojuje takže za prvý nazpívala 2 písničky pro Haiti nechala vydražit svoje šaty co měla na Grammy a 2 stupenky na premiéru The Last song a to co vydělala tak to taky poslala pro Haiti potom bojuje proti sebevraždám pak jak psala *Sadie* tak proti životnímu proti týrání zvířat prostředí jo a jak jste tady psali že má 100 mercedesu má jenom jedno auto a k tomu si koupila takový auto který nepoškozuje ovzduší kupuje si oblečení z mikrovlákna který taky pomáhá životnímu prostředí třídí odpad jo a když měla narozky v Disney landu tak jedna vstupenka stála 250dolarů a všechny peníze co vybrala tak poslala do Afriky pak když měla koncert Best Of The Both Worlds koncert tak z každý vstupenky jak už ze show nebo když to bylo v kině dala jeden dolar na nadaci pak udělala Koncert For Hope (pro blbce Koncert na naději) tak to bylo pro děti co jsou nějak nemocný a vybraný peníze věnovala pro ně takže pořád si myslíte že Miley nikomu nepomáhá -
zavidis jej alebo co?? *1* -
presne!!! -
-
Re: Re: Re: Co Miley udělala?
Je to jen kámoška lady gagy a podle čeho je nafintěná? Ne, opravdu mě to zajímá protože já to vážně nechápu, nepříjde mi že by dělala něco špatného. A hlas má nádherný -
-
Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
vis vubec co se ji stalo v 16letech jestli jo tak mi to napis pls -
Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
PS:A jakou bude mít roli ve filmu Sex ve městě se ještě uvidí..třeba jí potom taky přestanu mít ráda, ale to se teď ještě neví -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
bude hrat sama sebe... *1*
-
-
-
-
-
-
kravy
NEZAVIDTE JI TO JE PROSTE LEPSI NEZ VY. *14* *14* *14* -
:DDDDD
No teda člověk sem chvilku nekoukne a nestačí se divit co se tu děje *1* *1* já bych vám nepřála,aby ste se někdy vůbec potkali *1* ..prej závidět jí nohy *1* *LOL* to je moc.Prosim vás takovej ulítlej seriál pro pubertální dětičky,je pravda že je to hlavně o štěstí a u Miley i o tom že má tatíka tam kde má no.Se tu nehádejte,je to zbytečný *1* *3* -
-
Re: :DDDDD
Kdyby si věděla tak Miley není slavná kvůli svýmu tátovi on na casting do hanny montany nedal ona tam šla sama a řekla jestli by tam nemohl kdyžtak hrát i její táta takže ona tam vlastně dala jeho já se jí nedivim
-
-
blog
prosim podívejte se na moje blogy www.mileysmileyfan.blob.cz www.selenagomezfanss.blog.cz