-
jo všimla jsem si že komentáře hodnotíte podle toho na jaký jste straně ''fakt chytrý'' *15*
-
No nevím já ji teda nezávidím,že chová jak děvka,má ubohý grimasy,neumí se chovat a nejspíš chlapi chce jen na to jedno sex!!!!
-
Miley umí zpívat to se musí nechat.Ale nechápu proč se chová jak laciná coura jenom aby se prosadila......Děvče zajímalo by mě kam ty to dotáhneš!
-
-
já ych chtěla vidět ty co to tu píšou! kam to dotáhnou oni! jenom závidíte!!
-
-
Co by jsme jí jako měli asi podle tebe závidět? To, že ji nemáme rádi, protože není normální, neznamená hned že jí závidíme. Já bych se na jejím místě hanbou propadla.
-
-
-
-
je to po.no herecka
-
-
co to tu kecáš?
-
-
Náhodou má pravdu abysi věděla takže co tu děláš!!!?????*16**15*
-
-
sorry ale chtěla bych se zeptat jaký by ti to bylo kdyby ti někdo řek že si kr**a... tak co?
-
-
Hmmm...ne moc příjemný ale asi bych to ignorovala a bylo by mi to úplné fuk*15*
-
-
sorry ale tohle se prostě ignorovat nedá *9*
-
-
-
-
-
-
podla mna je teraz ovela krajsia ako kedysi ... ale... na vsetkych novsich fotkach vyzera ako prostitutka ... but je skoro naha alebo dava take pozy ze no coment... *6* a tie najnovsie klipy *1* neviem co nato povedat, neviem na koho tym chce zaposobit a ked bude po puberte *1* alebo tomto jej "obdobi" bude sa bud smiat alebo skor plakat aka bola ... *15* *3*
-
Miley Cyrus ješiš marja
-
-
„ Miley Cyrus opět nezklamala a v nočním klubu LIV v Miami se předvedla "v celé své kráse"! Rozdováděnou kontroverzní exDisney hvězdu doprovázela nejen její oblíbená liliputí tanečnice, ale také jistá Amazon Ashley, která údajně Miley naučila twerkovat! Příroda (nebo plastičtí chirurgové?) Amazon obdarovala pořádným poprsím, které se zalíbilo i Miley. No, podívejte se sami na 3 videa, která si exsnoubenka Liama Hemswortha vystavila na svůj Instagram ... :)“
Tak tohle je z jednoho bulváru :D -
-
to máš pravd
-
-
Miley Cyrus byla fakt hezká krásný vlasy hezký styl.
Ale sorry Miley ted vypadáš děsně .
A ty videa je mi s toho na blití.
Selena Gomez to je kočka ale ty ...... seš.... raději to nebudu říkat .
A víš proč.
Protože by mi to ten počítač nedovolil.
Sice Selena Gomez měla mín kluků alespoň není na hoky jako ty.
Ale musím uznat že spíváš hezky i Selena Gomez .
I moje babička, maminka tě moc nemusí. -
-
Hej nechci ti nic nic nic nic říkat ale toto je stránka MC a ne SG
-
-
Dříve jsem Miley měla moc ráda a obdivovala ji za to jaká je měla moc pěkné vlasy a písničky a já fakt milovala hannah montanu ale teď...
Její videa to je něco skandálního!!!!to co předvádí to má být jako VTspéčko??hmmmasi joo..a ten účes????proboha miley co SIS to provedla s vlasama???to je hnus...a dříve byla tak milá i teď samozřejmě je ale na těch všech fotkách ten nechutné vyplazenej jazyk...bléé hnzsíš se mi....A prostě ta stará miley je lepší a Miley je ubohá...jenom proto aby získala pozornost fanoušků a bulváru se takto znetvořila....lituju ji...*6* -
miley je super ale mohla by se změnit *15*