-
h
ahojda nevíte v jakém díle je jak je Miley u zubaře dik za odpověd -
prelozte si to sami!
NICK JONAS: I'M SINGLE
Nick Jonas said sincerely on a US radio program that he is 100% single.
He would not comment on his relationship with Selena Gomez, but said that he is single and free and doesn't even know anyone he is interested in dating. So now we know for sure that he and Selena have broken up.
So now Wambie girls, Nick Jonas is single and ready for you!
tady mate neco co rekla nick je to primo od nej mel interview s jednim radiem a rekl to takhle primo... -
miley
miley je nej!uz se tesim na hannah montana the movie *3* -
-
Re: miley
Já taky *9*
-
-
miley cyrus
jj a jak mi dokazes ze jsi emily osment a jak mi dokazes ze buh existuje co ty kravo!!! *1* -
miley
ja mam miley rada moc ale jen me proste nastvala jedn avec to je vse -
pro majlii
ahoj maile ja ted sem v cechach a naucila sem se cesky a promin za tam to a jestli mas cas tak prosim prijet a vem se bou neco tady nemaj deti co jist a my se tam cpeme a maj te radi ty deti tak prosim prijet do mlade bolselavinebo boleslavi sed to jmenuje tak ahoj a pozdravuj michaela * -
-
Re: pro majlii
jako ja ti nechci brát iluze ae tak jako Milie se nepise tak ae tak Miley a Emili se nepise tak ae tak Emily takze jakooo nvm no:D:D ae jako snaha byla ty nadherko z mladé boleslavy:D::D -
-
Re: Re: pro majlii
A madona se píše madonna,charyta se píše charita a de se píše jde. *15* *1* -
-
Re: Re: Re: pro majlii
aha tak zase dalsi no...ja chtela rict ze to pste nemuze bej ona...boze sou ady normní lidi co neco chápou?,?? *7*
-
-
-
-
Proč?
Prosím vás, proč tady píšete, jaká je Miley p**a zku****á, přitom ani nevíte jaká je. Seriál je bezva a Miley má skvělý hlas. Tím, jak na ni nadáváte, jen dokazujete to, ŽE JÍ ZÁVIDÍTE.
PS: Pro ty, co si myslí, že dostanou skype, icq....nebo jakýkoli jiný kontakt na Miley, tak jsou asi hodně najivní...Jejda přestaňte se chovat, jako děti *9* -
-
Re: Proč?
mas pravdu oni sou prdli a ja se s hannou znam je to moje sestrenka tak vim o ni skoro vsechno
-
-
miley cyrus
miley mela tuhle cestu zpěvačky a herecky nastavenou mela i tatu zpevaka.Mam ji ráda ale trosku me nastvalo ze buh je hlavni vec nevim nechapu ji dyt ani nikdo nevi jestli je jak to muze nekdo dokazat clovek si to jenom vymyslel!!! -
-
Re: miley cyrus
jako neni vam vsem trapne?! mluvit takhle o bohu??? jako ja nwm jesi existuje ae jako ty kteri sou věřící tak k tomu maji svuj duvod a jestliže miley věří v boha jeeeeezis co je komu do toho?!!?!?!?!!!!! -
-
Re: Re: miley cyrus
Souhlasím....Vy taky třeba věříte, že vám někdo uvěří, že jste Emily Osment*1* - i přes to, že je to méně pravděpodobnější, než že bůh existuje....Jej....Tak věří v Boha.*3* Je to její věc a já si myslím, že to není důvod jí nějak nadávat nebo tak něco...|Víte kolik lidí v něj věří?| *4*
-
-
-
niky
ahoj lidičky hele nevite co to je jak na jeetixu začnou behat ukazky z hanny montana a cemp rocku a podtim sou tuzný nazvy kin pls poradte *9* *9* *3* -
hello
hello menuju with denny and mi15 and I am from Czech Republic
Please give me your skype pokecame
my is: delete531
dik hi *3*