-
--nO taQ--
" Miley.. no její písničky se poslouchaj dobře a i v Hannah Montaně hraje dobře... zkrátka... F.A.J.N! xD " *3* -
denda
dnešní díl hannah montany byl ten nejsuprovější.Byli tam i jonas brothers. nej. díl 10.1.2009 17:30 -
Je super!
mno tak Hannah Montana je uplně nářez boží seriál a Miley taky!moje kámoška má králíčka Miley kterého pojmenovala po Miley Cyrus a já se jí vůbec nedivím protože já mám zase křečka Lily! *4* -
...
Miley je dobrá a má aji dobrý písničky *1* *5* -
:-P
Vubec nevim proc tady dizkutujete jestli je dobra nebo ne,kazdej ma svoje plusy a mínusy!!:-P -
koncert
kedy a kde ma koncert -
MILEY---MONEY
četli jste někde jak je bohatá????????????? Za ten seriál Hannah Montana dosta v přepočtu 256 mil. ted bude její konto dosahovat 1 MILIARDU........................... ...... většina lidem je ted líto že se narodili v česku..... -
-
Re: MILEY---MONEY
neříkáš pravdu za seriál hannah montana dostala už 17 miliard dolarů takže 340 miliard kč víš? -
Re: MILEY---MONEY
Sice nevím, jestli je to pravda, ale určitě si hodně vydělá, seriál Hannah Montana má docela velkou úspěšnost a k tomu ještě zpívá, :)
-
-
miley
tak že by byla nějaká extra dobrá herečka se říct nedá ale je mladá to se spraví jinak je pěkná hlavně její nohy -
Miley 4ever!
Miley je uplně suuuper,nechápu ty jak jí tu urážej vždyt má krasnej hlas a je upa úžasná a na to kolik jí je dokázala hodně! *14* *14* *14* -
nejlepšííí
Miley je nejhezčí fandím jí ze všech nejvíc pujdu na jeji koncert uz se tesim *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* -
-
Re: nejlepšííí
No já nevím ale slyšela jsem že v česku já zháním lístek ja pojedu do usa o prazdninach s tetou ta tam byla 3 krat a tam bude urcite koncert
*3* -
Re: nejlepšííí
prosím kdy je její koncert?
-