Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley Cyrus

Je tu mnoho inteligentů, kteří tu komentují její vzhled, že?
    Ona za to asi nemůže panebože, nikdo není bez chyby, ale jsou takoví, kteří si myslí že jsou dokonalí co? Nechte ji být jak můžete vědět že to je Kr*va, p**a a další věci? Jo a to s Nickem Jonasem,ani nemůžete vědět co se mezi nimi stalo, jste fakt směšní, vždycky je vina na obou stranách, jo a někdy jste fakt směšní, vy fakt věříte, co se píše v těch bulvárních plátcích, nebo v Bravu? Jasně, taky si to přečtu, zasměju se ale pustím to z hlavy, určitě nějaký úlety měla, ale to nejsou důvody ji takhle odsuzovat nás nemá zajímat její soukromí, ale to co nám může dát, a ona nám to dává, svůj jedinečný mediální talent, jak zpíváním, tak hraním, tak tady neřešte, jaká je, ale jak se vám líbí její zpěv nebo hraní protože to jako jediné můžete POSUZOVAT! *16*
    • Re: Miley Cyrus

Jo máš pravdu mně se jak hraje aji jak zpívá moc líbí *3* *3* *3*
  • nejlepsi

je nejlepsi *3*
    • Re: nejlepsi

No to teda neni. *13* *13*
  • nejlepšííííííííííííí

miley je nejlepsiiiii umí hrát aji zpívat *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Otázka

Nenosila náhodou rovnátka? Má nějaký divný zuby. *1*
    • castelymy

Re: Otázka

to nevim ale taky jsem si toho vsimla :D
  • iloveeemiley

hlaujte

http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a

na teto strance hlasujte pro miley a 7 things zatim je 1. *14* *14* *14* musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz

tak hlasujte a kdyztak i jonas brothers *14* *14* *14*
    • iloveeemiley

Re: hlaujte

v tom odkazu je chyba

zo je on

http://eso.nova.cz/rubrika/hitp arada
  • Pravda?

Má dobré filmi a umí dobře zpívat. Ale podvedla Nika a rozbíjí přátelství Vanessi a Ashely a to se nedělá. Střídá kluky a napsala píseň kterou vyznačila to jak Nika nenávidí. Nedivím se že se s ní Nik rozešel *13*
  • simca24

Miley je super

Miley mám moc ráda.Hannah Montana je jeden z nej seriálů a Miley skvěle zpívá.
  • ...

nikde tu nemůžu najít tvuj příspěvek...přitom v tom seznamu je psanej...
    • Re: ...

to jako můj?Na poslední 30.stránce
  • cože?

Někde sem četla že měla docela průšvihy....jaképak? *7* *8*
  • nevěřte

nevěřte všemu co lidé napíší na blogy ve skutečnosti o ni niic neví *13* *13*
    • Re: nevěřte

ale je nejlepšííííííííí ají ty její koncerty jsou bomba na 1 jsem byla *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit