-
Prošla jsem zde jen pár stránek s tzv. názory na její změnu.. A dojímá mě, co za 10leté slečny se ji tu snaží hájit, jaká je teď super, originální a moderní umění a podobné nesmysly.. Milé slečny a dívky, pokud je toto váš vzor, vaše ikona, tak je mi vás upřímně líto.. Vysvětlete mi, jaký má tedy význam to, že se vystavuje jako nějaká prostitutka, usahává koncertech, "twerkuje" s tím svým nezadkem..
Neměla jsem ji ráda nikdy, ani jako Hannah, ani jako Miley Stuart, ani jako Miley Cyrus, ale RESPEKTOVALA JSEM JI, protože měla talent.. To, co teď ze sebe udělala je zoufalost nejvyššího kalibru a pokud ji někdo nazývá originální, měl by si dát facku a probrat se, protože pokud ONA má být pokrokem hudby, tak se velmi začínám bát budoucnosti.
PS: Jo, a pokud TOHLE nebo Hannah nazýváte Rockem, tak vám tu facku dám radši sama, protože Rock je něco úplně jiného a ne songy ve stylu "Nobody's perfect"!
Amen *4* *4* -
-
naprosto souhlas *4*
-
Nemám 10, ani 11. A připadá mi prostě úžasná. Ano některé věci přehání a ták, ale je prostě úžasná tím jaké má obrovské charisma a jaký je to talent. Nevím no. Všichni to u ní řeší jaká je a jaká byla a přitom existují další zpěvačky, které se takto změnily a je nikdo neřeší. Uznejte si to lidi. Miley se řeší jen kvůli tomu že to byla malá Disney princenza. Všichni ji tak viděli i když už dospěla. Jak by bylo vám kdyby vás ve dvaceti všichni přezdívali malou Disney princeznou? Nic moc co? Ani se jí nedivím že to udělala. :) Navíc všichni vidí jak je polonahá, ale to jsou modelky taky, proč ona nemůže být? Vždyť má velké strdce... Tak už ji nechte být.
-
-
Uznávám, že zpívat umí, to jí neberu. Ano, byla to Disney princezna, ale je až nechutně nápadné, jak se z toho snaží vymanit. Chce všem dokázat, že je velká holka, že může všechno a právě tím ukazuje, jaká je ještě nevyspělá. Disney ji sebralo dětství a její opožděná puberta dělá své. Ať si je polonahá, ať si ukazuje zadek a bradavky, ať ukazuje, kolik má peněz, je to její věc, ale ONA a jenom ONA je zodpovědná za všechno, co dělá. A až to jednou přežene a zničí jí to kariéru, nebude moct obviňovat nikoho jiného než sebe. A charisma nemá rozhodně. ;) Charisma je to omamné, co z člověka vyzařuje.. Nevím, co vyzařuje z téhle holky, ale člověku je z toho spíš na zvracení..
-
No charizma táto tu nema, to si teda moja pekne na omyle.. ty nemáš sajn co to je charizma. Možno ma talent, spievať celkom vie.. Ale charizma je je nieco uplne odlišne a nema nič spoločne s talentom. Charizma je nieco prirodzene co je v človeku a co z človeka vychádza, ten človek sa vôbec nemusí nijako snažiť nemusí zo seba robit prostitútku a totálnu chuderu ani akože "rebelku" ona sa len hra na to, a je to uplne umelé, charizma je prirodzenosť co z človeka vychádza.. taky charizmaticky človek stačí ked zdvihne ruku a všetci su z toho hotový.. nemusí sa na nič hrať. Možem povedat ze velmi charizmaticky človek je podľa mna Wiz Khalifa, a rozdiel medzi tými dvoma osobami je ten ze Wiz taky nechce byt on taky je.. o ona taká byt chce ale vo svojej podstate nieje... nieje to prirodzená rebelka vôbec to z nej nevyžaduje je umelo vytvorená rebelka. Pink je rebelka, avril ale táto tu je trápna jak hus..
-
-
-
vite co ona takova není ona ma ty hnede vlasy a to je paruke fakt ja sem jezdila po celem svete a sla jsem k plazi a potkala jsem ji z hnedyma vlasama a my sme spolu mluvily a vim jak to uni vypada jako ja umim anglicky atd my si spolu pisem přes mobil a vim jake ma číslo telefoni a ona umi cesky protože jeji mamka ji to naučila ona my půjčila trika i boty proste ona je moje nej kamoska *3* *3*
-
-
co si vymišliš že jsi ji potkala větší nesmysl jsem nikdy neslišela jsi uboha proto že jsi mysliš že když napišeš takovou pi*ovinu tak si tě bude všimat víc lidí já mám miley moc rada ale tohle bych si nikdy nevymislela *3*
-
ty si dost ubohá
-
Ahoj, nevím proč si vymyslíš když to není pravda. To ti nikdo neuvěří :D
-
Tak to je fakt ubohé.Nejdřív se nauč psát.Potom lhát -_-
-
-
Faith.ma prevdu kazdy je iny
-
Viem preco sa ostrihala lebo skratene pre dobru vec dievcatko nemalo vlasy a preto ale ked sa uz ostrihala je ina
-
-
A taky proto, že už ji nebavilo jak ji všichni brali furt jako tu malou holčičku z Disney. ;)
-
-
No, jako hannu Montanu jsem ji milovala, ale teď je nesnáším
-
sexi
-
Keby aspň teraz nebola taká vulgárna a nedala sa ostrihať :( *9*
-
Byla lepší ...
-
Pro ty,co říkají jak je hrozný,že se Miley změnila.. Aspoň je originální. Vemze si Arianu,Selenu a Taylor. Mě jejich písničky znějí úplně stejně. O oblečení ani chovaní nemluvím. To je na tom to výjímečné. Když ji nemáte rádi,tak ji nechte. Jí by se třeba nelíbilo vaše chovaní.. každý je jiný.
-
Za posledních asi 12 měsíců, jsem minimálně 15x až 20x proti své vůli, natrefil v našich médiích na zprávu....že Miley Cyrus roztahovala nohy, vyplazovala jazyk a celkově se chovala lascívně. Kolikrát si to ještě přečtu ?? A čím mně má taková zpráva obohatit, potěšit, nebo nadchnout ??