-
No tak lidi 85% co z Vás tu sedí a píše komentáře tak ty nerozumí politice a dělají jen chytré až to bolí.Komentovat kdo je lepší a kdo ne by měl ten kdo tomu zdaleka daleko lépe rozumí a nejste to vy ani já.Tak tady furt nemelte jestli by byl lepší Karel nebo Miloš...VY/JÁ/MY politiku k lepšímu nezměníme a to se ani už nikdy nepodaří..
Zeman by se měl s chlastem a výkevy držet stranou udělal by daleko líp
Karel kdyby byl prezidentem novoroční projev z titulky? Stále chrápání to snad NEEEEEE ! -
-
tys mel byt prezidentem... *1*
-
tys mel byt prezidentem... *1*
-
-
zemane , seš ostuda českého státu a moc mě mrzí že si se zrovna ty stal prezidentem vubec na to nemáš , to bude utrpení s tebou 5let , hlavně se na příští volbu prezidenta nepřihlašuj a nech prostor nikomu lepšímu třeba karlu schwarzenbergovi který je opravdu o 100 procent lepší než ty jenže lidi jsou hloupý a nevzdělaní a proto si tě zvolili ne protože seš dobrej to vubec ne karel schwarzenberg vždycky bude lepší než ty zemanáku ty troubo *16*
-
Důvěryhodnost současného prezidenta díky jeho posledním názorovým kotrmelcům klesla na takovou úroveň, kdy by měly zodpovědné osoby uvažovat o zbavení jeho svéprávnosti... Plamenná prohlášení, že jeho konání nebude politické, ale jen a pouze státnické, berou za své... Stejně tak opovržlivá prohlášení na stranu LIDEM, s jejichž představiteli se poslední dny již 3x sešel... Úmysl postavit do vlády "odborníků", o kterou není napříč politickým spektrem zájem, elektrikáře a burana Zavadila, senilního Grégra a podržtašku Pecinu a další, již překračuje i ty nejhorší vize spojené s "vládnutím" ožralského klátivého burana Zemana na hradě... Už i vy, zastánci neobhajitelného vidíte, s kým máte tu čest?
-
vážený pane presidente tedy alespoň zatím vážený. ačkoliv jsem vás volil jako menší zlo, přes to jsem překvapen vašimi názory na duchcov a spol. nechce se mi věřit že vzdělaný člověk nevidí že se zasahuje proti následkům a ne proti příčinám. nějak nemohu/ možná nechci/ pochopit že policie mlátí oběti a ne pachatele. viz národní třída která je dodnes zneužívána a při tom totéž se děje na každé demonstraci, ovšem dnes je to v pořádku.
-
Volili jsme Vás, ale proč máte proboha některé poradce, kteří ničemu nerozumí a radí vám zřejmě jen to, co je v jejich prospěch? Nemohl byste si na hrad vzít také někoho normálního?
-
Vážený pane prezidente vyhlašte nové volby aby si nás cizina vážila jinak volíme Alibabu a 40 loupežníku ty nám rozkradou méně než naši politici
-
-
jste blbci všichni.
-
-
Vážený pane prezidente, nezklamte své voliče, zachovejte se v této politické situace, jak očekávají nejen voliči, ale především občané tohoto státu - pomozte k předčasným volbám. Je snad už i mezinárodní ostudou, co se v této zemi děje, nebo to snad nevidíte, či to nechcete vidět? Zdraví S. Krausová
-
Tak jsem zvědav,jak se nyní zachová ZEMAN.Zda dodrží co sliboval,že udělá vše pro to,aby byly předčasné volby,aby skončila hrůzovláda těchto modrých mafiánů.Rovněž by si měl vzpomenout na to co říkal o podvodnících z LIDEM,kteří sedí ve vládě a sněmovně podvodem,bez řádného volebního mandátu. Mám pocit,že se příliš rychle začal sám sobě a své genialitě obdivovat a své sliby a názory už zapomíná. No nesuďme dne před večerem.Byl bych velice potěšen,pokud by se zachoval jako čestný chlap a ne jako český modrý politik.
-
táhni už odkud si přišel starej komunisto , s podvodem a lhaním se dají udělat spousta věcí , ty zemane bys o tom mohl mluvit pač je to tvuj případ , stydím se za česko že má takového prezidenta, který na tom ani ze zdravim neni zrovna nejlíp *16*
-
ja ho nechci za prezidenta! *16* *16*