Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
681 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pana Zemana si moc vážím jako velmi vzdělaného,sečtělého a chytrého člověka.Přeji mu do dalšího období pevné zdraví,hodně štěstí a aby se mu vyhýbali hlupáci a pokrytečtí lidé.Jsem pyšný na takového pezidenta a jeho zvolení bylo logickým vyůstěním nálady obyvatelstva v Česku.Naopak ve zvolení jeho protikandidáta mohli doufat jen velmi naivní lidé,nebo lidé kteří mají strach z prosazení zákona o nabytí majetku.Zdravím všechny slušné lidi a děkuji spoluobčanům kteří šli k volbám a panu Zemanovi dali hlas.Hezký večer pak všem.
  • Je hrozně protivnej a po každé otázce, co mu někdo podá se vykrucuje a nikdy na ní neodpoví. jedinej, kdo si to nenecha llíbit, byla Věra Čáslavská.
  • Hodně štěstí v prezidentském úřadě pane Zemane,at se Vám daří .
  • Panu Zemanovi přeji v prezidentování,jen to nejlepší a aby to vše ustál, ty drby,jak ho lidé napadají v tisku atd.,A at se mu vše daří,v osobním a prezidentském životě.
  • Arogantní je teda děsně *10*
  • Pane Zeman, je normální aby starostové měly vlastní politickou stranu,, STAN,,nebo TOP09 s podporou starostů,,. Jak to funguje jinde v EU. Starostové jsou povinni se podřídit nařízeními státu, zatím se stát řídí podle starostů. Proč není zavedena přímá volba starostů. Ono být storostou je velmi dobrý byznys i na malé vesnici. Všechny zakázky, nebo jakékoliv práce pro obec, provádějí pouze příbuzní, rodina a kamarádi. Tito příbuzní mají postavené nebo velmi dobře zrekonstruováné rodinné domy s pomocí finanančních a technických prostředků, které obec vlastní. Ostatní musí tvrdě platit. Pokud nejste sympatizan TOP09 máte utrum. V obcích kde vládnou storostové pod vedením TOP09 se v 90% věnují své politické straně. Běžný občan je pro starosty přítěž. Navíc tito starostové zavadějí mezi občany neklid. Jsem pro dvě volební období starostování a po skončení funkce prokázat nabytí majetku. *16*
    • STAN jsou samozvanci, kteří se neptali na souhlas starostů a Sdružení nezávislých v obcích ČR. "Svezli" se na jejich popularitě. Většina starostů je z jiných stran, občanských sdružení a Sdružení nezávislých kandidátů s odlišným programem od "gazdíkovců". Korupcí je nakažený a prorostlý celý systém od "vrchu až dolů" (Ryba smrdí od hlavy).
      Starostové a jejich zástupci by měli být voleni přímou volbou (jinak se to národ nenaučí) maximálně na 2 období (souhlasím s vámi), ale jako neuvolnění. Denní řízení OÚ, provozních záležitostí obce atd.je záležitostí pro profesionála - jmenovaného tajemníka s patřičnou kvalifikací. Úkolem zastupitelstva, v čele s neuvolněným starostou, by mělo být určení koncepce rozvoje obce, udržovat, korigovat a rozvíjet tuto koncepci. V neposlední řadě zajišťovat kontrolu práce profesionálního aparátu a naplňování koncepce rozvoje obce.
  • Jeden z nich vyhrát musel a vyhrál pan Zeman...No a teprve čas ukáže, jestli to byla dobrá,nebo špatná volba...
  • Lidi vy jste magoři. *13*
  • Jsem velice ráda,že zvítězil pan Zeman,který je vzdělaný , umí držet slovo a nezapletl se do korupčních afér. Pan kníže se k nám vrátil pro majetek,a nic jiného jej nezajímá.Neumí česky,je jen loutka pražské mafie, která je nepříčetná, protože nemuže tahat za provázky. Divím se vzděláným lidem a umělcům, že to neprohlídli.Hlavě se chtějí tyto lidé vrátit na hrad a mít moc.Nedovedu si představit, že by zvítězil kníže. Následky jeho vlády by byly nevratné, velkoryse by souhlasil se zadlužováním, restitucemi a nedovedeme si představit co ještě by na nás Čechy vymyslel.Tyto volby zachránili komunisté a sociálně smýšlející lidé. Dík jim za to. Majka
    • Diskonte, až Ty prohlédneš, to bude teprve rána...
  • nevím co pořád máte já jsem moc ráda ,že to vyhrál Millš Zeman a né nějaký huhla který je ve vládě už 8let a poslouchá toho Kalouska, který se nám občanům směje do očí,chtělo by to tam vyměnit celé Nečase a ty podobné slibotechny co si sami zvyšují vyplaty.Takže fandím Miluši Zemanovi a uvidíme jo? *14* *3* *14* *3* *4* *3*
    • Tohle je typické... "Jsem ráda, že vyhrál Zeman..." a dál to nepokračuje "protože je takový a makový", ale ihned následují údery na protistranu... Copak neumíte napsat třeba: protože krásně lže, že umí urazit koho potká, umí chlastat 1. ligu, padá s noblesou ze schodů i do schodů, nejvíce zadlužil zemi v dobách hospodářské prosperity, že se stal hrdým otcem klientelismu, tunelování a korupce v naší zemi, dehonestoval politiku jako takovou a další a další, na výběr je toho velká spousta...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit