Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi se zbláznily , když poslali více hlasu zemany , karel schwarzenberg je vzdělaný a chytrý člověk a co zeman , je to zasranej tlustej komunista, který politice nerozumí , a ani nevypadá jako zdravej člověk , karel schwarzenberg je lepší a vždycky bude, lidi jsou nerozumní a nerozumí politice , to zeman podplácel osobnosti aby ho volili , chytrý a vzdělány člověk volí karla , jenže v čechách je daleko více nevzdělaných lidí a takle to dopadá , zeman je starej ulhanej komunista, fakt špína *16*
    • Jsem rád, že se stal pan Zeman prezidentem a nastolil pořádek .Prosím jen se nenechat odradit od slabomyslných co řeší urážkami prezidenta. *4*
      • Můžete se klidně rozepsat, v čem všem nastolil Zeman pořádek. Docela by mě zajímala vaše vize... *15*
  • Blahopřeji p.Zemanovi k zvolení prezidentem,myslím ,že bude daleko lepší
    než,místopředseda vlády a ministr zahraničí ,který si myslí ,že prez.Beneš je válečný zločinec atd,všichni jsme to slyšeli a viděli.Myslím,že polosenilní a koktaví prezident by nebyl to pravé.Jak je vidět tak hodně občanům to nevadí,opilí médii a knížecím titulem by zvolili každého ,kdo jim bude předhozen s patřičnou reklamou .....atd.
    • koktavý je s tvrdým y na konci...
    • Ten, kdo za reklamu utratil daleko víc peněz a špinavých peněz je Váš prezident, ne můj! Kdo je plně senilní, ožrala a arogantní bazilišek, který neumí schody ani vyjít ani sejít, z auta se hrabe jako pytel trusu atd jsme mohli všichni bez cenzury vidět! Tak co tu melete?
  • Zeman je nejhorší prezident kterého češi kdy měli , doufám že dopadne jak Robert Fico a dostane od Horáčka pořádnou po hlavě *10*
  • Vážený Miloši,jsem velice ráda,že jste vyhrál volby.
    Velice se mi na srdci ulevilo.
    Konečně si nahoře na ty grázly někdo došlápne.
    Zůstaňte přesně takový jaký jste-svůj.
    Hodně štěstí...
    • Každému,kdo má svou zemi rád se muselo ulevit!!!
    • já s váma souhlasím jsem také moc ráda že vyhrál Miloš Zeman *14*
    • Mileno, jak si asi grázl došlápne na grázly?
  • souhlasím s golou a angelikou1234
    stidím se za něj je to *12*
    • janik62
      Je to inteligentní,má rozhled a nikdo z politiků na něj nemá!!! *14*
  • Vyšleme deratizační partu, aby vyčistila Pražský hrad od KRYS.
    • Jn a ne jenom hrad ale celou republiku od krys tvého typu
  • Co tady všichni blbnete,chováte se jako nevychovaní spratci. A navíc prezident tyto blbosti ani nečte / nanejvýš jeho ochranka.
  • Zeman, nebo Schwarzenberg? To je jedno! V obou případech je to jako udělat kozla zahradníkem... Ten rakouský už naštěstí končí ve funkci a brzy skončí v propadlišti dějin i se svými (zcestnými) názory! *1* Zeman se ještě během necelého 5-letého období různě projeví! *2*
  • Jsem velice ráda,že zvítězil pan Zeman,který je vzdělaný , umí držet slovo a nezapletl se do korupčních afér. Pan kníže se k nám vrátil pro majetek,a nic jiného jej nezajímá.Neumí česky,je jen loutka pražské mafie, která je nepříčetná, protože nemuže tahat za provázky. Divím se vzděláným lidem a umělcům, že to neprohlídli.Hlavě se chtějí tyto lidé vrátit na hrad a mít moc.Nedovedu si představit, že by zvítězil kníže. Následky jeho vlády by byly nevratné, velkoryse by souhlasil se zadlužováním, restitucemi a nedovedeme si představit co ještě by na nás Čechy vymyslel.Tyto volby zachránili komunisté a sociálně smýšlející lidé. Dík jim za to. Majka
    • Diskonte, až Ty prohlédneš, to bude teprve rána...
  • Proč neustále mažete příspěvky??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit