Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při hodnocení současného prezidenta si média a tzv."elity" stále stěžují,nato že je vulgární apod.Je zajímavé,že pan Kalousek když byl ministr financí a používal hrubých urážek a vulgarismů jak ve sněmovně, tak na veřejnosti viz.jeho rozhovor se stranou Pirátů - tak to nikomu z výše uvedných nevadilo, ani ho nikdo za to nechtěl odvolávat z funkce, naopak byla mu tolerována i skutečnost že je věčně v podnapilém stavu.
  • Ptala jsem se manžela, co řekl pan Zeman tak hrozného?
    "Ale něco o zkurveném Kalouskovi".
    "Aha, tak to jo".Odpověděla jsem. Já , když vidím Kalouska, tak ve mně všechno vře.
    Tak to beru, pane prezidente.
    • Nejde o Kalouska, ale hlavně o Pussy Riot, o kterých se vyjádřil jako o k*ndách. K*nda sem, k*nda tam, řekl. Zk**vený Kalousek byl v tom hovoru nejmenším prohřeškem.
  • Náš nový president, kam to spějeme...jsem zvědavá jak si povede *7*
  • BŮH NÁS OCHRAŇUJ, od 8.3. 2013 to budeme potřebovat trojnásob. Den nástupu dalšího komunistického prezidenta. To vážně není důvod k oslavě, to je k pláči. Slavit může jen ten, kdo je na stejné morální podúrovni jako Zeman, který prosil komunisty a socany o hlasy. Kam to spějeme? Pokud se nestane zázrak, tak do pekla....
    • Bůh nás ochraňuj před takovými jako jste vy a Zeman nikdy nebude komunistický prezident stejně jako jím nebyl Klaus. Jediný komunistický prezident tady byl po listopadu 89 Havel, zní to absurdně, ale je to tak!!!
    • ....konkrétně do dalšího rudobolševickýho pekla.
  • Pohodový člověk

Vážený pane Zemane,je tomu již asi 10let,kdy jsem měl tu čest a na chvíli jsem se ocitl ve vaší blízkosti.
    Musím uznat,že tak pohodového člověka, kterým nepochybně jste i nadále jsem od té doby nepotkal. Přeji vám mnoho úspěchů
    v životě a hlavně v zakládání nové strany SPO vám budu upřímně ržet palce.
  • Milouš se v poslední době chová jako komunistický fašista.
    A to bez debat....
  • jsem rozhodnutá i když nějaké výhrady jsou,ale jenom lidi,že ...Ale moje volba jste Vy pane Zemane *3* *3* *3* ...věřím....
    • Byl v politice dost dlouho aby ukazal jak to mysli uprimne a co dobreho udela pro tento stat a lid.Neudelal nic!A ted se dere ke korytu nejvyssimu.Ale vzdyt je to jedno kterej vykuk se stane prezidentem-teto zemi uz nepomuze nic!
    • vypadlo slůvko jsme
  • Všimli jste si že Miloš Zeman má stejně iniciály jako major Zeman :)))
    • Major Zeman byl Jan,takže iniciály nesedí.
  • Pane prezidente,velice Vám fandím nedejte na ty hlupáky co Vás pořád osočuji a hledaji na Vás chyby.Nesahají Vám ani po kotníky.A dělají z komára vola.Ten id.ot Topolánek mluvil jako dlaždič,a nikomu to nevadilo.A teď ti zloději z ods se můžou zbláznit.Přeji Vám pevné nervy,a mějte je na háku. *1* *2* *15* *3*
    • Moje slova. Na hlupáky nedejte.
  • Itartas, pokud vám to uniklo, rád bych tu upřesnil fakt, že jsme na diskusi o Zemanovi a ne Havlovi... Mírnit zde Zemanovo nepřijatelné buranství v úřadu prezidenta země, aroganci a vyžilost srovnáváním s Havlem mi přijde naprosto nepatřičné... Sice je správné, že zde nehájíte nárok prezidenta na to, aby nepřestal být člověkem, ale neměl by klesat na úroveň chlíváka během státnických povinností!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit