-
Při hodnocení současného prezidenta si média a tzv."elity" stále stěžují,nato že je vulgární apod.Je zajímavé,že pan Kalousek když byl ministr financí a používal hrubých urážek a vulgarismů jak ve sněmovně, tak na veřejnosti viz.jeho rozhovor se stranou Pirátů - tak to nikomu z výše uvedných nevadilo, ani ho nikdo za to nechtěl odvolávat z funkce, naopak byla mu tolerována i skutečnost že je věčně v podnapilém stavu.
-
Ptala jsem se manžela, co řekl pan Zeman tak hrozného?
"Ale něco o zkurveném Kalouskovi".
"Aha, tak to jo".Odpověděla jsem. Já , když vidím Kalouska, tak ve mně všechno vře.
Tak to beru, pane prezidente. -
-
Nejde o Kalouska, ale hlavně o Pussy Riot, o kterých se vyjádřil jako o k*ndách. K*nda sem, k*nda tam, řekl. Zk**vený Kalousek byl v tom hovoru nejmenším prohřeškem.
-
-
Náš nový president, kam to spějeme...jsem zvědavá jak si povede *7*
-
BŮH NÁS OCHRAŇUJ, od 8.3. 2013 to budeme potřebovat trojnásob. Den nástupu dalšího komunistického prezidenta. To vážně není důvod k oslavě, to je k pláči. Slavit může jen ten, kdo je na stejné morální podúrovni jako Zeman, který prosil komunisty a socany o hlasy. Kam to spějeme? Pokud se nestane zázrak, tak do pekla....
-
-
Bůh nás ochraňuj před takovými jako jste vy a Zeman nikdy nebude komunistický prezident stejně jako jím nebyl Klaus. Jediný komunistický prezident tady byl po listopadu 89 Havel, zní to absurdně, ale je to tak!!!
-
....konkrétně do dalšího rudobolševickýho pekla.
-
-
Pohodový člověk
Vážený pane Zemane,je tomu již asi 10let,kdy jsem měl tu čest a na chvíli jsem se ocitl ve vaší blízkosti.
Musím uznat,že tak pohodového člověka, kterým nepochybně jste i nadále jsem od té doby nepotkal. Přeji vám mnoho úspěchů
v životě a hlavně v zakládání nové strany SPO vám budu upřímně ržet palce. -
Milouš se v poslední době chová jako komunistický fašista.
A to bez debat.... -
jsem rozhodnutá i když nějaké výhrady jsou,ale jenom lidi,že ...Ale moje volba jste Vy pane Zemane *3* *3* *3* ...věřím....
-
-
Byl v politice dost dlouho aby ukazal jak to mysli uprimne a co dobreho udela pro tento stat a lid.Neudelal nic!A ted se dere ke korytu nejvyssimu.Ale vzdyt je to jedno kterej vykuk se stane prezidentem-teto zemi uz nepomuze nic!
-
vypadlo slůvko jsme
-
-
Všimli jste si že Miloš Zeman má stejně iniciály jako major Zeman :)))
-
-
Major Zeman byl Jan,takže iniciály nesedí.
-
-
Pane prezidente,velice Vám fandím nedejte na ty hlupáky co Vás pořád osočuji a hledaji na Vás chyby.Nesahají Vám ani po kotníky.A dělají z komára vola.Ten id.ot Topolánek mluvil jako dlaždič,a nikomu to nevadilo.A teď ti zloději z ods se můžou zbláznit.Přeji Vám pevné nervy,a mějte je na háku. *1* *2* *15* *3*
-
-
Moje slova. Na hlupáky nedejte.
-
-
Itartas, pokud vám to uniklo, rád bych tu upřesnil fakt, že jsme na diskusi o Zemanovi a ne Havlovi... Mírnit zde Zemanovo nepřijatelné buranství v úřadu prezidenta země, aroganci a vyžilost srovnáváním s Havlem mi přijde naprosto nepatřičné... Sice je správné, že zde nehájíte nárok prezidenta na to, aby nepřestal být člověkem, ale neměl by klesat na úroveň chlíváka během státnických povinností!