-
Jeden z nich vyhrát musel a vyhrál pan Zeman...No a teprve čas ukáže, jestli to byla dobrá,nebo špatná volba...
-
Myslím si,že čas ukáže,jaký bude pan Zeman prezident,ale když čtu některé příspěvky,je mi úzko z toho jak se k sobě vlastně chováme.
-
-
Paní Věro, Vy asi budete zastánkyní pořekadla: Kdo po Vás kamenem, Vy po něm chlebem? Opravdu si myslíte, že by to tak fungovalo?
-
-
Všichni Ti co doposvad osočovali premiéra A.Babiše,že je zloděj a krade by měli být podle českých právních norem také trestně stíháni za TČ -pomluvy.Neboť dle trestního řádu existuje institut tzv. presumce neviny,kdy se na občana který nebyl ještě pravomocně odsouzen příslušným soudem, musí hledět jako na nevinného.
Kdo jej od samého začátku takto označuje ,se sám usvědčuje z podjatosti vůči jeho osobě, a že mu jde jen bezohledně o jeho odstranění z postu premiéra.
Pokud by médiím a všem křiklounům šlo skutečně o spravedlivý,nezpolitizovaný proces-nemohli by se chovat k dotyčnému,tak jak se chovají,to je jasné.
To by za chvíli mohl být každý z nás označen jako zloděj,komu bychom se nelíbili, nebo se nás chtěli zbavit a
proto to musí nejdříve potvrdit soudy. -
Milosi ty jsi O.K.alespon tomu rozumis. Ne jako ta banda prospecharu.
Doufam ze s nima trochu zatocite.
Drzime ti palce. -
-
pane máte pravdu
-
-
Naše společnost, bohužel již delší dobu praktikuje převzatou politiku falše a pokrytectví přesně podle vzoru EU a USA.Podle toho stylu,se pak občané chovají
tak že ,kdo říká pravdu je u nich extremista,xenofob a arogantní,prostě ho za to nesnáší a není jim pomoci viz.-neustálé invektivy vůči našemu prezidentovi.
Respektuji ,ale názory druhých a pokud jim vyhovuje pan Drahoš, nechť jej volí
a budou mít co chtěli možná i" blaho na zemi" jak si přáli, uvidíme. -
-
A když je někde problém,všichni říkají,proč tam nejdou udělat pořádek Američané!Babiš má Čapí hnízdo z dotací EU.A Zeman mu zametá cestičky.Chcete sem zase Rusáky?Já ne.Navíc je to sprostá taktika proti panu Drahošovi.
-
Píšete jako proruská propaganda, mě se naopak nelíbí vraždy opozičních politiků a nezávislých novinářů, kteří jsou k vládní politice Ruska právem kritičtí.
-
-
Popravdě ho nemám moc ráda.
-
Pane Zeman, je normální aby starostové měly vlastní politickou stranu,, STAN,,nebo TOP09 s podporou starostů,,. Jak to funguje jinde v EU. Starostové jsou povinni se podřídit nařízeními státu, zatím se stát řídí podle starostů. Proč není zavedena přímá volba starostů. Ono být storostou je velmi dobrý byznys i na malé vesnici. Všechny zakázky, nebo jakékoliv práce pro obec, provádějí pouze příbuzní, rodina a kamarádi. Tito příbuzní mají postavené nebo velmi dobře zrekonstruováné rodinné domy s pomocí finanančních a technických prostředků, které obec vlastní. Ostatní musí tvrdě platit. Pokud nejste sympatizan TOP09 máte utrum. V obcích kde vládnou storostové pod vedením TOP09 se v 90% věnují své politické straně. Běžný občan je pro starosty přítěž. Navíc tito starostové zavadějí mezi občany neklid. Jsem pro dvě volební období starostování a po skončení funkce prokázat nabytí majetku. *16*
-
-
STAN jsou samozvanci, kteří se neptali na souhlas starostů a Sdružení nezávislých v obcích ČR. "Svezli" se na jejich popularitě. Většina starostů je z jiných stran, občanských sdružení a Sdružení nezávislých kandidátů s odlišným programem od "gazdíkovců". Korupcí je nakažený a prorostlý celý systém od "vrchu až dolů" (Ryba smrdí od hlavy).
Starostové a jejich zástupci by měli být voleni přímou volbou (jinak se to národ nenaučí) maximálně na 2 období (souhlasím s vámi), ale jako neuvolnění. Denní řízení OÚ, provozních záležitostí obce atd.je záležitostí pro profesionála - jmenovaného tajemníka s patřičnou kvalifikací. Úkolem zastupitelstva, v čele s neuvolněným starostou, by mělo být určení koncepce rozvoje obce, udržovat, korigovat a rozvíjet tuto koncepci. V neposlední řadě zajišťovat kontrolu práce profesionálního aparátu a naplňování koncepce rozvoje obce.
-
-
pen... *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *10* *10*
-
Pane prezidente ,máte strašně příjemnou manželku a určitě je hodná.Ráda bych jí poznala osobně,už kvůli Tomáškovi,kterému je teprv 6 let.Jenže narodil se z vrozenou vadou Atrezie jícnu,proto má dva vývody v krčku a v tenkém střevě.Já nepíší jen kvůli tomu,mrzí mi jak mluvíte o lidech,kteří bojují o svůj život.Co byste dělal vy?Viděl jste tam malé děti,vždyt je to k pláči.Pomožte těm dětem a maminkám.Prosím Vás na kolenou.Vím že to nemáte jednoduchý,ale bud te lidský.Jsem sice nula,ale vaše manželka je anděl,proto bych si přála jí poznat.Jinak předem děkuji.
Přeji Vám pěkný den
Lenka Feitlová -
Ahoj Vacátko jak je? Nekomu asi vadí, že mám rád Ivetku Bartošovú a líbila se mi, no a co na tom není nic špatného
-
-
Samozřejmě, proč to někoho tak irituje? Iveta měla spoustu fanoušků. Slušným lidem vadí bulvárem podporovaný stalking. Bohužel, jsou mezi námi i neslušní, mírně řečeno. Zdravím,Luky.
-