Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes jsem se přesvědčil,jaké kvality nabízí sněmovna v přímém přenosu.Jsou to
    samí placení komedianti a tlučhubové v čele s panem Kalouskem.
    • Největší tlučhuba je pan Bureš(Babiš), kterému angažmá v bývalé stb zatím prochází. Všichni špiní Kalouska, ale on jediný nazývá věci pravými jmény a to je k ochraně demokracie moc důležité. Úkolem každé opozice je objektivní a kritické pojmenovávání faktů, ač se to někomu může líbit a nebo ne.
      • Jasně,souhlasím.
    • ANO,tlučhuba a kradač dotací Bureš.To je naše směmovna.P.S.Estébák.
  • Pro mě je pan Zeman přijatelnější než pan Schwarzenberg, takže já jsem s výsledkem voleb spokojená
    • Já bohužel ne...co se dá dělat.
      Nepopírám, že pan Miloš Zeman je chytrý, vzdělaný muž, má rozhled a vědomosti. To vše má ale i pan Karel Schwarzenberg, který - na rozdíl od svého protivníka - zůstal i po tomto předvolebním blázinci čistý a nepošpinil se špinavými praktikami, jen aby se dostal do křesla. Všechna čest panu Schwanzerbergovi, pro mne zůstává nadále vzorem slušného politika, škoda, že jich máme už jako šafránu.
      • Pan Karel neví ani kolik bere důchodua je jen takoví malý šašek co mu někdo napovídá do ucha to Miloš ví jak mluvit a nebude to mít jednoduché v té skorump.vládě *16*
        • Bože Martino, nedokážete pochopit, že pro někoho není na prvním místě výše jeho důchodu, ale že má daleko jiný žebříček hodnot, než ubohá chátra okolo Zemena, pro kterého existují jen funkce založené na slibech pro lůzu, která mu to žere? To jste vážně tak jednoduchá? Nebo naivní? Nebo obojí?
  • Když vstupoval Zeman do KSČ ,ta mu nejkrutější padesátá léta vůbec nevadila.Ale když ho ,po Dubčekovi, z KSČ vyhodili a on musel žít život nás obyčejných lidí,bez komunistické legitimace,jako koncese ke snažšímu životu,tak potom mu začalo na komunistech vadit vše.Po údajné revoluci se hned chytil politiky aby si zas zajistil bezpracný život,na úkor slušných lidí.
  • je neuvěřitelné jak ještě minulý rok v den sametové revoluce jste proti němu dělali demonstrace a letos jste ho šli podporovat. On jen využil té situace ohledně islámu (já samozřejmě souhlasím s tím aby uprchlíky do evropy nepouštěli) ale on si právě chce získat oblíbenost u lidí tím, že bude proti islámu. Letos ani na Albertov nepustil studenty, ale on asi neví že 17. listopad patří studentům. je to jen sprostej, opiláckej, bývalej komouš kterej váš všechny oblbnul svými slovy. Tenhle národ míří doháje. Velmoce kašlou na uprchlickou krizi. Takže nás v budoucnu čekají velmi hezké časy.
  • preju vse hnusne k vasim sedumdesatym narozenina at ste zase na care bezdaku a bla bla bla *11* *11* *13* *8*
  • Pane Zemane, z mého pohledu jste nejchytřejším politikem, který se zde od převratu objevil. Držím palce a věřím, že národu prokážete, že jste skutečným prezintem obyčejných lidí. S odtupem času Vám také děkuji za článek článek TT v roce 1989, bylo to jako pohlazení... Doufám, že se Vám také podaří prosdit zákon o majetkových přiznáních, jako poslední nástroj pro dopadení gaunerů.
    Pro další - k oposmlouvě - čtěte Václa Žák: O opoziční smlouvě jinak... a zamyslete se nad aktivitami V. Havla a jeho vztahem k tehdejší zbytkové opozici a jeho vztahu k běžné populaci..
  • Tady někomu sakra začalo téci do bot. Najedenkrát zemana zajímá i Kájinek. Najednou je sama pozitiva cha cha cha
  • *2* *2* STRÁNKA: http://www.kabu-praha.cz/ ,, *2* *2*
  • Tento člověk podpořil Ruskou agresi na Krymu! Je to nevolitelný člověk!
    • Co to je za tupost? Naopak podporoval Kijev.
  • hurvinkovamortis15

pan prezident Miloš Zemán  .Má narozeniny my mame přani jediny  štěsti zdraví😇😍🙂😍 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit