Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velice, velice Rada, ze volby vyhral Milos Zeman a zadny rakusak zlodej, spici dedek, slinta, ktery neumi ani poradne cesky, ktery si hraje na katolika kurvi se sve zene a mluvi to co se mu prave hodi a co mu nekdo nakuka, ktery neudela ani krok bez zlodeje tunelare Kalouska. Proto by se vam hodil takovy sisla na hrad, aby jste si mohli delat co chcete, ale tam zu takovy byl silny alkoholik Havel a ta hruza jak to vse dopadlo, To se vesele kradlo bande STOP09. Proc skoncila pri vlobach TOP09 tak spatne. A pri dalsich volbach zu zanikne a ani pes po ni nestekne. Schwanzenberg je zahuba cech at tahne odkud prisel. Konecne se bando STOP09 uklidnete a mirnete se ve vyrazech
    • ty jaruno kretenko to si posrala.schwanzenberg je lepsi nez posran... dedek plesnivej jmenem milos deb....
  • emil.matera
    podívejte se, já vám to řeknu asi tak
    za posledních 25 let máme prasidenta, který vystupuje otevřeně a důsledně.
    ať se každý podívá na mapu a historii. mám rád rockovou hudbu, kterou jsem už poslouchal za minulého režimu např. led-zeppelin, "roliny",... (VB,USA)
    ale to neznamená,musím úplně souhlasit s posledními kroky EU a USA.
    ikdyž čsr (česko) bylo vždy nějak tak na hranici všech !!! (Rusko + USA)
    doufám, že se už konečně ti dva nějak domluví a když se nedomluví tak alespoň udělají dohodu o dohodě. pro mě by to mělo smysl.a myslím si, že nejsem v tomto sám
    ahoj
    emil z orlové
    602 524 838
  • Co jsi to národe provedl,takového jizlivého vola v čele státu.Stačilo,když byl ve vládě,nic pro stát neudělal,zadlužil,zavedl korupci a vychoval zloděje.Tomu máme věřit!
    • a cos udělal ty ty .... když byl Zeman ve vladě zvíšila se mateřská a zavedly se platební karty nevíš ale vůbec nic jen pomlouváš *12*
      • Martino, běžte zpátky do školy... Jste hanbou zdejší diskuse...
  • Miloš Zeman není můj prezident *9*
  • Pene Zemane, na kdy plánujete další kabaret, díky, úžasně jsem se pobavila a pro příště doporučuji ještě pro spestření spojit se s panem Sládkem
  • Děkujeme pane Zemane i my Vám!
  • člověk, který tlachá, vědomě a záměrně lže do médií, a pak se pokorně omlouvá za chybičku, která se vloudila, to NENÍ osobnost, ale ubožák!!! Zvolení tohoto pána za prezidenta je naší smutnou prohrou.. To i ten blekotavý Karel s jeho zápory je větší frajer *12*
  • Hnupe zajed si do Vrbětic a Vlachovic i s KLasem a Kvitovou jaký bordel jste tam navezli za kapitalismu firem lehkozbohatlíků bez zodpovědnosti k občanům a jejich majetku a zdraví.
    neschopní plagiátoři všeho z Evropy Asijati pláště nakolo Schwalbe stojí jako pneumatika na auto a hmota kaučuku tam není taková.
    Jste grázlové i s Hrůzovou a těmi fízly jsi zmetek Zemane ,taková generace co vykládá kydy že čeští legionáři se nudili je nehorázná drzost mladého frocka v rozhlase.Museli těžce makat aby si nadělali dříví a nezmrzli a byli v neustálém nebezpečí neb vy bolševici jste nevyzpytatelně blbí jen když chlastáte tak máte plno elánu jak privatizovat ten zbrojní arzenál raket a nábujů munice vše psáno v azbuce tak že jste jim ten bordel neposlali na Sibiř výměnou za Unter sociale Wageny ve kterých si bužírujete ,Zemane jsi uplně mimo a zítra máš zase důvod k chlastu i když ti mladí v rozhlase vykládají nesmyli o nudě legionářů v bolševickém rusku byli to nepřátelé Bílích i Rudých čeští legionáři i nepřátelé Rakouska Uharska.

Antonín Brachtl
  • Miluju miloška 😍😍😍😍😍😍😍

• Netvrdil pan Prezident,že nikdy žádnou milost neudělí?!To jsou mi změny!Ale co,když už jsem vás volil,tak toho nebudu litovat...
    • Prezident Zeman doživotně na hradě!!! Aby nás nepotkalo to co bylo před ním Have, Klaus neštěstí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit