-
ukopnuty palec davej pozor
-
chci opravit lidi pan prezident měří 192cm to je správná výška sám sem se ho na to ptal když byl ve varech dělat kampan na prezidenta
-
Pravdivý příspěvek, souhlasím s Vámi pane Nepejchale.
-
pane prezidente já nevim co proti vám mají jste dobrý prezident *4* *5* *14*
-
Hmm, Zeman tam přece byl tehdy, ne? /17.11.1989 - Nár. třída/
..měl svoje oči, svoje vidění...ten pocit z toho mám, že svými slovy nasadil trochu zlehčující tón k tehdejšímu dění - odpůrci, dramatici jsou ale hned ve střehu....jakmile najdou skulinku, kde by šlo řvát na prezidenta /viz např. přihlouplý komentátor a fanatik Martin Fendrych, známý hodně svými "odbornými" eseji o onanii ze své bohaté praxe/, tak se chtějí ukázat. Vladimír Merta /výrazná osobnost, která kritizoval minulý režim/ kdysi řekl /na adresu "komančů"/ cosi jako, že každá doba hledá či žádá svoje hrdiny, potřebuje je vystavovat, aby se lépe držela ideologie, diktatura, která vládne /je to z mé strany asi spíš i trochu nepřesná parafráze, smysl tam ale stále je stejný/....a o tom je, někomu se hodí "popravovat" prezidenta /když nazývá věci přesněji, výstižněji, s nadhledem/ a zároveň příliš heroizovat věci kolem Národní třídy /jeden ze symbolů převratu u nás/, pro někoho je dobré neměnit tady v současnosti nic, i když vztahy hnijí a lidé jsou v psyché spíš plni pomyjí...jj, a tak jsem chodil taky tehdy "cinkat"... -
podle mě nemá v politice co dělat *1* *2*
-
-
*5* a jako co? Kterej ty seš?
-
-
To bylo docela překvapení ta volební účast i to,že Zeman dokázal získat nerozhodnuté voliče a možná i nevoliče. Kdyby nebylo těch debat,tak by Drahoš určitě vyhrál.
-
-
možná...
*1* *3*
-
-
Vzkaz pro M.Zemana.Starý pane přečtěte si knihu,kterak váš oblíbenec Bureš ke svým podnikům přišel.Je to stejné,jako po komunistickém puči.
-
-
A co ostatní postkomunističtí podnikatelé?
-
-
Diváku sežeňte si knihu,kterak Bureš ke svým podnikům přišel......
-
-
Ale vždyť to je pamflet.Dneska když si na Vás někdo vymyslí nějaké obvinění, tak není problém se dostat na doživotí do basy.Naopak ti co by se tam dostat měli na ty nikdo nemůže.
-
-
Protože jsou u moci opět komunisti a estébáci.
-
-
-
-
-
96.0 kg má údajně 103 kg
Barva očí:
černá má modré oči
Barva vlasů:
prošedivělá
Postava:
baculatá
Národnost:
česká -
Doufám Miloši že to tenhle rok zabalíš a konečně zaklepeš bačkorama :))) už jsi trapnej a hlavně starej !!!
-
-
Velice nevkusný příspěvek od totálního primitiva!
-
-
co si to dovolujete *16*
-
Klonuje, trolluje, je to neskutečné
*12* *12* *12* *11* *11*
Pravý Columbo je slušný člověk, nikdy by nic takového nenapsal. -
-
děkuji *4*
-
-
-