-
Zemana nikdy, tenhle morální křivák, který jen vylezl z ČSSD tak ji začal škodit, který to své ukřivěné ego nemůže překonat, je jen morální a lidský odpad! Nenávistný ožrala, který sám bývalý komouš se obklopuje lidmi jako je estábák Šlouf, fůůůůůůůůůůůůůůůůůůj! *16*
-
-
Pane Honzo, Můžete srovnat p.Zemana s ostatními zloději a těmi, kteří rozkradli náš stát? Divíte se následně Kalouskovi? Podívejte se na dluhy státu. Dále se podívejte na kandidáty ostatní. Co to tam je? Jednou řekl někdo: Není důležité co politik říká, ale je důležité kdo to říká.
Takže p. Zeman není zrovna dobrým pohledem. Sliny u úst při televizním pohovoru. To se dá ale snad odstranit. Ale kdo má takový přehled a zkušenosti. Vždy byli v řízení státu lidé se zkušenostmi a tedy starší. Nyní je to naopak. Mladí jsou chytří, ale nemohou se srovnávat se zkušebostmi starých politiků nebo vojevůdců Čerčil, Stalin a pod. Má na to Kateřina vést obranu? Co naši generálové na to ???? Udrží se smíchy? Kolik je těch členů ve straně Kateřiny? Nestačila už Parkanová? Proč se dosazují na odpovědná místa, která rozhodují o státě diletanti z nějakých stran? Prosím prozkoumejte si to než budete opět psát. Nesuďte jako další diletant, kteých je v těch stranách hodně. Tito, pokud by něco uměli, měli by již nějaké prosperující podniky. -
-
Čerčil :D WTF!! *1*
-
-
-
no pan zeman naši vlast taky hezky prezentuje nejdřívkvětnové opírání o zed u korunovačních klenotů kalousek řekl že k jablku a koruně přibyla šavle tak vám tedy děkujeme a pan zeman asi nepřemýšlí nad tím co říká v kutné hoře řekl že mladí můžou kouřit proč on rozhodujeza ně je to svobodná volba každého z nás jestli budeme kouřit a na tvá novoroční poselství nevěřím to by se muselo stát opravdu něco mimo řádného tak tímhle se proslavil on je tošokující když národ neví co prezident řekne naši politici mně neustále překvapují at se nediví že lidé takhle na ně mluví ja to naše politická prezentace národa
-
Vážený pane prezidente vyhlašte nové volby aby si nás cizina vážila jinak volíme Alibabu a 40 loupežníku ty nám rozkradou méně než naši politici
-
-
jste blbci všichni.
-
-
Zdravím pane prezidente, musím Vám napsat, že Vaše manželka Ivanka vypadá vskutku lahodně!!! *14*
-
Zemana nechci.Copak nikdo nevidí jak falešně se směje,jak se chová mile jenom do tý doby než ho někdo zvolí prezidentem?Bude stejnej jak klaus akorát s větším množstvím BECHEROVKY.P.Švarncnberg je dobrej.A je jedno že huhle.Aspon UMÍ NAROZDÍL OD JINÝCH MYSLET.Prosím,kdo můžete volte Pana Švarncberga.Pro dobrou věc.Zatímco mistr Zeman bude chtít klábosit v telce p.Sw. bude jezdit po kRAJÍCH.
-
-
Tak to by byl s národem konec takhle nemůže myslet čech je to německý ziskuchtivý zločinec nic jiného to pozná každý jen trošku slušný člověk celé evropě budeme pro smích.Byla by to ostuda pro naši zemi. *9*
-
-
Pane Zeman jste velký a silný ale nikdy vživotě jste nepracoval a nechápete vůbec jak těžce jsem peníze vidělal a jak jste se zachoval a řešili jste nějakou Umbru Kvitovou které by jsem dal přes držku a vypráskal jí bičem žeby se jí otiskla na záda místo strun rakety i tetování policajti jsou grazlové to ani ten váš hloupí msměv netuší a jste skutečně bolševický ůl i s Minářem a tou Hrůzovou pancharti Ježík Tomša i eskorty plochých hlav táhněte do rici i s okupanty afghanistánu.
Peníze mne dluží Mudrák z Hrádku ,Cejnar z Prahy i Šefčík ze Zlína,ale vy debilové jste řešili Slova dal by jsem bomby Vám všem do aut ,aby jste měli levnější provoz ,neb hýříte na limusíny a na auta,debilum z charity Slavičín jste dali opět nové auta Tanga to je ale bordel.
Antonín Brachtl -
Dobrá práce, p.Zemanová nebyla ztrapněna komedianty jako p. Sobotková.
-
Zdravím rozumné lidi,pana prezidenta Zemana by si mněl každý vážit,já vím,každý jsme nějaký,to co jsem viděla na obrazovce,bylo drsné, sprosté,že se naši lidé nestydí!To jste se předvedli!Je to největší ostuda našeho národa!Každý by se mněl zamyslet sám nad sebou!
-
-
Největší ostuda národa je Zeman sám. Protesty na Národní třídě sprosté nebyly - přišli jsme a ukázali červenou kartu. Na Albertově jsem už nebyl, ale díval jsem se na to v televizi - že rektora nenechali mluvit chápu, když je to bývalý komunista, zrovna tak že vypískali Zemana. Ukázali ostatním prezidentům co si o MZ myslí. Ale při projevech prezidentů (krom MZ, samozřejmě) a během české hymny bylo ticho. To, že pár hlupáků hodilo vejce, nelze vztáhnout na všechny kdo tam byli. Když si přečtete zahraniční noviny, uvidíte, že s protesty souhlasí. Drsné a sprosté - nedívala jste se náhodou na ruský kanál?
Já si prostě někoho, kdo podporuje Putina a zlehčuje listopad 89, prostě vážit nedokážu. Každý by se měl zamyslet nad sebou a nad tím co Zeman hlásá.
-
-
Miloš Zeman🤮🤮🤮
-
Zlaty a Važeny ZEMANE!!!Moc vam děkuji *14* *14*MORAVA ..