Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opilec komunista a zidobolsevik Zeman (president) je zahuba české republiky.Je to bandita který ho se musíme co nejdriv zbavit a vyhnat na poušť než tady udělá a zavede chaos.Pryc s nim a to okamžitě.Radikalni řešení je na míste!! *12* *16*
  • Miloš Zeman je levicový a proruský a pročínský politik který škodí této zemi!!!

• magdalena.korodiova
    *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miloš Zeman je sice chytrý,ale je to sobecký politikář a intrikán.Spolutvůrce hanebné opoziční smlouvy.I když sám neloupí,má ruce umazané od politického svinčíku až po kotníky.Když byl premiérem,vykládal veselé historky,ale počínal si hrubě,pánovitě a necivilizovaně.Nabubřelá kampaň,kdy hlásá,že byl s námi tehdy a tehdy,a tváří se jako taťka hloupější poloviny národa,svědčí o tom,že se nezměnil.Takový prezident by byl proRusko požehnání,proČeesko pohroma.
    • V Rusku ho bych medvěd sežral... *1*
  • Zemana jsem volil, protože ten spací pytel by byla tragédie a také jsem si myslel, že pro naši zemi něco udělá. Za tu dobu kromě trapných řečí neudělal pro lidi vůbec nic. Tak leda posílá vojáky na smrt. Byl to můj politický omyl.
    • neřekli bychom dnes, že by spal, co?!
  • požaduje se za levicového politika.

• Pro Zemana může být nejvíc nebezpečný Drahoš. S tím by asi prohrál.
  • Pan prezident má lehčí virózu, ale z toho se brzy dostane, to se nebojím. A lidi, kocovina vypadá úplně jinak. Zato kníže se pěkně předvedl, ten to vede *8* . Ještěže není prezidentem, to by nad těmi klenoty usnul a spadnul by na ně a rozbil by je *1* . A pak by musel prodat všechen svůj majek, to by byl mazec!
    • Hele,kocovina sice vypadá jinak,ale hlavně viroza taky,tohle byl dědek na kaši v přímém přenosu.Blábolu o nemoci uvěří snad jen bezmozek *3*
    • Pana Schwarzenbergera nech na pokoji, ten aspoň neprosil komunisty o hlasy, aby vyhrál volby.
      • Pan Schwarzerberg všemožně "prosil" Havla, aby se u svých kámošů přimluvil za to, aby mu odklepli restituce, nebuďte daisy naivní...bez Havla by se mu to nikdy nepovedlo!
    • A ty máš asi těžkou virózu...
    • Koukám , že vám majetek pana knížete leží v žaludku i při takto infantilních představách. No , možná jednou dospějete.
      • ..mně například jeho majetek v žaludku leží...leží mi způsob jakým ho získal zpět, to mi vadí!
  • považuje se za levicového politika.

• Amogus

• Miloš Zeman se považuje za levicového politika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit