-
Milos Zeman je lisak a umi hrat sachy.Je vzdy o nekolik tahu pred svymi souperi.Proto mu fandim.
-
Temer sedmdesatilety chlap, ktery vyuziva svou nactiletou dceru na zvyseni sve popularity a vymeni ji za manzelku ci milenku mi prijde dost ubohy. Jeste na kampan to beru, ale znicit mlademu cloveku statnickou paprdackou nudou pet let v jednom z nejkrasnejsich obdobi zivota mi prijde opravdu vrchol sobeckosti! ..no, jak mu bude asi zalezet na nas, kdyz i u jeho nejblizsich mu jde predevsim "o sebe" :(
-
😍😇
-
je to hruza *14* *1* *11* *16* *10* *6*
-
Přílišný optimismus není na místě. Ale věřím, že bude lepší než Klaus. Což ostatně byl vždy. V každém případě by měl být opatrnější ve svém personálním výběru. Snad se poučil s chyb (nezbývá než věřit).
-
-
Než byl Klaus nemůže být lepší nikdo, souhlasím s tím personálním výběrem, mám pocit, že má kolem sebe samé zrádce a nevytrhnou to ani ti, co s ním absolvovali prezidentskou kampaň...
-
-
Pane Zemane, se vší uctou, nemužete nerozvážně, lehkomyslně a nezodpovědně udílet přece čestná státní vyznamenání kdekomu v Česku. Za co obdržel čestné státní vyznamenání Michal David?!!!...., nejspíše jen za to že jste spolu přece dobrý kamarádi. To je skutečně hnus, Václav Havel by si něco takového bez rozvahy tak lehkomyslně a nezodpovědně udílet čestná státní vyznamenání k českým občanum nikdy nedovolil. Pane Zemane jste ostudou české státnosti. At žije Václav Havel v našich srdcích už navždy namísto vás!!! S pozdravem Martin Dyntar
-
Tady už nejde o to kterej Lojza to vlatně vyhraje,ale je to boj Levice-Pravice! *16*
-
Tak asi jmenuje stíhaného premiéra,který má podporu jedné třetiny.Neomezeného vůdce.Jste na sebe hrdí Čechové?
-
Pan Zeman je nesympatický a nemá co dělat mezi kandidáty na prezidenta!
Jestli vyhraje (což nepovažuji za velmi pravděpodobné) se nejspíš stěhuji někam daleko a nikde neříkám, že pocházím z Česka, taková OSTUDA!!!
PS: Upřímně lituji méně inteligentních osob, které nevidí jak je pan Zeman falešný a vše jen předstírá *9* -
-
Tak štastnou cestu!!!!
-
Občene čr,Trefils to přesně... *1*
-
To je jako, když jsem četla na jedné diskuzi, "že jen intelygentní lidi volí Karla:-))"
-
-
Však já si myslím, že je to pravda a má teorie se mi víceméně potvrdila. Mimochodem inteligentní je po l měkké i *15*
-
-
-
prase,ožrala,sprosťák,putinovec,nikotin,sebestředný blbec,arogance,výsměch,konsomolec,prezident
-
-
Ty nejsi žádný blbec to opravdu nééé!!!Ty jsi jen pravičácký ubožák! *12*
-
podle tohoto příspěvku je to správný následovník Vaška Havlů
-
-
Doufám, že to byla ironie.
-
-
no,tak ses nám představil a ted můžeš diskutovat.....
-
Ale no tak, nemluvte jako on (i když tohle si snad v koutku duše říkají skoro všichni). Hodně výrazů ho vystihuje i v mezích slušnosti, některé by šly nahradit slušnější verzí.
-