Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zbrklé vystupování v roli moderátora na staromáku a vtíravé řeči ve směru
    k publiku ,to je teda hezký začátek kandidatury pana Horáčka na post prezidenta.A vlastně si ani neumím představit, že by z jeho pozice /jako milionář/ mohl chápat obyčejné lidi dole jako např.Miloš Zeman.
  • Pane prezidente,

vše nejlepší, hlavně hodně zdraví k Vašim dnešním narozeninám.

Na obraz kašlete, ten je dobrý pro mouchy, aby na něj kálely.

• Dnes už nelituji, že jsem pana Zemana volila prezidentem. Je to přímý a slušný člověk, který dává lidem naději, že jednou u nás bude spravedlnost pro všechny a naše země zase bude prosperovat. Vážím si toho, že náš stát zastupuje vzdělaný a chytrý odborník. Modlím se za něho, ať je také moudrým a nezklame naděje svých voličů. Chápu, že takový člověk je trnem v oku různým zlodějům a podvodníkům, a proto bude neustále kritizován a haněn jak v televizi, tak v různých novinách. Ale lidé jsou schopni udělat si názor sami, bez vnucování názoru jiných, tak uvidíme.
  • Všichni se můžete pos*at z toho že v nějakém rozhovoru řekl ženský pohlavní orgán, ale aspoň nechce přivést naši zemi do záhuby co se Islámu týče !! *16*
  • Pan prezident Zeman mluvil o závistivé malosti. Poznáváte se, vy, kteří ho kritizujete ? Asi nejste tak chytří ani vzdělaní, podle sebe jste volili a teď se divíte, že si lidé zvolili to lepší ?
    • Přečtěte si Rigila, to je Závist s velkým Z, alkoholikovi Zemanovi opravdu není co závidět...
      • Já "alkoholikovi" závidím, jeho nezměrný přehled a jeho ekonomické znalosti a přehled a také jeho naprostou vyrovnanost.
  • nika1991
    Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14*
  • Na každýho dojde,i na něj,dělá nám ostudu všichni Čechy maj za debi** jednou jak řek do televize to k**** sem k**** tam zvednul se mi žaludek!,a teď si vemte že to slyšeli všechny státy,co si po tom o nás pomyslej!!???že jsme banda Krete** ještě k tomu sprostejch!??!hulí,pije,jak toto mohl být prezident!?lidi,vám to nevadí že z nás dělá Hova**,sprostý,vyhulený,a opilí!?mě to teda vadí,a hodně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Co to pomůže když se člověk chová naoko slušně,aby si získal oblíbenost,a ve skutečnosti je to falešný podrazák a zaprodanec.To je přece to nejhorší.
      • To je pravda,jenom že z nás po tom lidi měli debi**,a to mě vadí,Tid já vím že Češi takový nejsou!
  • ne on nemá handicap,on si jenom šlape. na jazyk.Ale doufám že to jeho srozumitelné mluvení vydrží každopádně.
  • no co si to dovoluješ psát ,že je karel spící dědek jsi p... *8*
    • Člověk s handicapem, jaký má Karel Sch. by neměl do politiky chodit.
    • Jakej Karel vysvětlíte mi to někdo prosím SEWW
  • ale toje právě dobře že vyhrál zeman víte že jsem byl komunista *5* *4* *14* *15* *2* *1* a za komunistu bylo všechno bydlení nebýt králíkaren tak nemáte kde bydlet *5* *9* *7* *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit