Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blahopřeji Vám pane prezidente, že i přes nekonečné snůšky mediálních lží opět
    získáváte u obyčejných lidí popularitu.Jen tak dále a pevné nervy.
  • Držte huby kreténi....je to chytrej chlap, holt jako každej člověk má svý mouchy...joj....tak dejte pokoj, když jste tak chytrý, tak jděte na prezidenta kandidovat samy a potom něco melte, až vás zvolí.....dementi vychcaný
    • Já už jsem dneska byl na malý i na velký, ostatně jako každý den. Od nikoho nic nechci a od nikoho nic zadarmo nedostanu. Ale toho magora tu taky nechci.
    • Tvůj ubohý příspěvek ukazuje na tvoji úroveň....lépe řečeno na tvoji hlubokou podúroveň. Smutné....
    • Bože, Bože...
  • levicový politik a prognostik.

• Miloš Zeman,prezident a levicový politik.

• Pane prezidente Zemane tak jste si představoval sjednocování.
    Já tedy ne !!!! Začínám litovat svého hlasu.....
  • Pane prezidente, v mých očích jste ztratil veškerou vážnost. Ani ve volbách jsem nepatřila mezi Vaše příznivce, ale když jste byl zvolen, říkala jsem si, že národ si to přeje a je poviností prezidenta reprezentovat stát dle nejlepšího vědomí a svědomí a budu Vás tedy jako prezidenta respektovat. Nyní ale vidím, že jsem udělala chybu, když jsem Vám byť jen na okamžik věřila. Popírat samostatnost Tibetu znamená i popírat lidská práva a vyžaduje to naprostou absenci morálních zábran. A překládat název skupiny Pussy Riot jako k**dy by bylo i směšné, kdyby se takto o bojovnicích za právo v Rusku nevyjádřil prezident České republiky. Váš spor s univerzitou, institucí, která má právo rozhodovat svobodně, raději nekomentuji.
    Nejdříve jsem si říkala, jak je možné, že se takto chová člověk, který slíbil, že bude svůj úřad zastávat dle nejlepšího vědomí a svědomí? Jak je možné, že naprosto opomíjí lidská práva? Ale pak jsem pochopila. Vy totiž žádné svědomí nemáte.
    Pane Miloši Zemane, už nejste mým prezidentem a nikdy jím nebudete.

Bez úcty
    Karolína S.
    • /příliš jednostranně fanatický posude - odsudek/..."bratr" Martin Fendrych z toho jistě měl svoji "svatou" radost... *16*
      frontálně Bez úcty k pseudohrdince Karolíně S. *5*
      • Neříkám, že jsem hrdinka, vím, že nejsem. A nejsem novinářka, nevím, co tedy máte s Martinem Fendrychem. Neříkám, že lidé se dělí na "hodné" a "zlé" a Miloš Zeman je "ten zlý". Pro mě není "ten zlý", ale ten ubohý, hloupý opilec, který prahne po moci, a tak se chce zalíbit Putinovi.
        http://zpravy.idnes.cz/milos-zeman-poskytl-rozhovor-ruskemu-prvnimu-kanalu-oznacil-ho-za-disidenta-a-bojovnika-za-lidska-p-irh-/zahranicni.aspx?c=A141117_172312_zahranicni_im
        Když někoho představí jako bojovníka za lidská práva ruská televize, něco to o něm vypovídá.
  • MartinDyntar

🤮Přesně tak Luky... Milos zeman fuuujjj 🤮

• ahoj
  • miloš zeman měří stodevadesátdva cm tam je chyba
  • My tady svádíme žabomyší války a oni se nám smějí.Bureš hrabe pro sebe a druhý komunista Milouš se baví,jak nás má u p.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit