Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
683 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My tady svádíme žabomyší války a oni se nám smějí.Bureš hrabe pro sebe a druhý komunista Milouš se baví,jak nás má u p.....
  • Tak teď bude Zeman slavný, Pussy Riot o něm mluvily v rozhovoru pro BBC. A s ním bude slavná celá republika. Otázkou zůstává, jestli to nebude spíš nechvalně. Ten "patriarchální hlupák" (Pussy Riot to vyjádřily přesně, že?) dělá ČR jenom ostudu. Až budu v zahraničí, budu se díky němu stydět říkat, odkud jsem. Bravo Miloši!
    • Čemu to prospívá, takovéhle hrr dramatizování, hrr hrr démonizování?....to je dobré tak pro fanatiky, fašouny, komanče, kapáče /kteří se bojí o své koryto, stav, kdy nebou už moc tolik krást - dobytkovat/...jen to ostří blbou náladu, snižuje nadhled, schopnost uvažovat s chladnou hlavou...
      ..a tak "zástupy moudrých" /stále to tu roste v rámci jistého zahlenění společnosti/ možná jednou budou volat "Evita na Hrad!!!" *9*
  • Zeman, rovna se ostuda celosvetoveho rozmeru. Chce pouze ukazovat svou moc ke ktere pri volbe podvodne prisel. Lidi sledujte politicke deni v CR, takhle to prece nemuze fungovat.
    • ... "chce pouze ukazovat svou moc, ke které při volbě podvodně přišel" ... Můžete mi vysvětlit, jak jste na toto přišla? Volba byla naprosto regulérní, byť jsem se v prvním kole nerozhodl ani pro jednoho ze dvou mužů postoupivších do kola druhého. Nikdo mi nevyvrátí, že vyhrál podle regulí, AŤ SI O NĚM MYSLÍM COKOLI. Děkuji za odpověď, nejlépe na maila (nerobil@seznam.cz), děkuji. Lajborda
  • Hnus je to velebnosti,zEmana hnát z hradu.Kým ho ovšem nahradit?Tohle individum přebije kdokoliv,takže náhrada nebude problém *3* *3* *3*
  • Ing. Miloši Zemanovi přeji aby pro pozvednutí české ekonomiky udělal hodně dobrého, podporoval projekty nejen národního ale i celoevropského charakteru, podporoval lidi, kteří pracovali vždy v první linii, umí podstatným způsobem zvýšit obrat zahraničního obchodu s Ruskou Federací, totéž přeji i Ing. Jiřímu Rusnokovi. Dále Ing. Zemanovi přejí hodně zdraví (stop kouření), a hodně úspěchů ve vedení lidu ČR zvláště mladých lidí ke zdravému životnímu stylu života.
    • Nepovažuji Zemana za svého prezidenta,umělecky zapracoval na české povahy - jen plané sliby pro lidi kteří závidí a nejsou schopni se uživit, poněvadž sedí v hospodě a kritizují vše mimo sebe.
      JEL. *5*
      • Naprostý souhlas!
  • prezident vopice a jeho stará slepice *12* *12*
  • To je ten nejhorší prezident, se kterým jsme mohli dopadnout... -_-
  • MILOŠI, DĚKUJEME, ŽE JSI NÁS NEZKLAMAL!!!! *15* *15* *15* *15*
    • Rigile , tak ty uz i v politice musis vytacet sve ego? O tom ze muzice nerozumis je znamo, ale to ze zacnes sabotovat politiku jsem nevedel...
    • Soudruhu, tys tu chyběl! Ale jinak máš pravdu, ožrlaský klátivý buran z Vysočiny opět nezklamal... Říkám to tu pořád...
  • MartinDyntar
    Je to vecne se klimbajici stara, prestarla becherovka a nic jiného. Jinou funkci než notorickeho opilce nemá. Pak se divi že někde upadne. Zeman je ostudou celé ČR.
  • nas prezident uz sam osobe nejhorsi prezident české republiky myslim se je to nemocny clovek na hlavu mel byse lecit bohnicich nebo vypravet na vysocine ty svy pohádky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit