Přejít na výpis diskuzí

Miloš Zeman

OSOBNOST 15.10.2010 
678 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak teď bude Zeman slavný, Pussy Riot o něm mluvily v rozhovoru pro BBC. A s ním bude slavná celá republika. Otázkou zůstává, jestli to nebude spíš nechvalně. Ten "patriarchální hlupák" (Pussy Riot to vyjádřily přesně, že?) dělá ČR jenom ostudu. Až budu v zahraničí, budu se díky němu stydět říkat, odkud jsem. Bravo Miloši!
    • Čemu to prospívá, takovéhle hrr dramatizování, hrr hrr démonizování?....to je dobré tak pro fanatiky, fašouny, komanče, kapáče /kteří se bojí o své koryto, stav, kdy nebou už moc tolik krást - dobytkovat/...jen to ostří blbou náladu, snižuje nadhled, schopnost uvažovat s chladnou hlavou...
      ..a tak "zástupy moudrých" /stále to tu roste v rámci jistého zahlenění společnosti/ možná jednou budou volat "Evita na Hrad!!!" *9*
  • Zeman, rovna se ostuda celosvetoveho rozmeru. Chce pouze ukazovat svou moc ke ktere pri volbe podvodne prisel. Lidi sledujte politicke deni v CR, takhle to prece nemuze fungovat.
    • ... "chce pouze ukazovat svou moc, ke které při volbě podvodně přišel" ... Můžete mi vysvětlit, jak jste na toto přišla? Volba byla naprosto regulérní, byť jsem se v prvním kole nerozhodl ani pro jednoho ze dvou mužů postoupivších do kola druhého. Nikdo mi nevyvrátí, že vyhrál podle regulí, AŤ SI O NĚM MYSLÍM COKOLI. Děkuji za odpověď, nejlépe na maila (nerobil@seznam.cz), děkuji. Lajborda
  • Hnus je to velebnosti,zEmana hnát z hradu.Kým ho ovšem nahradit?Tohle individum přebije kdokoliv,takže náhrada nebude problém *3* *3* *3*
  • Ing. Miloši Zemanovi přeji aby pro pozvednutí české ekonomiky udělal hodně dobrého, podporoval projekty nejen národního ale i celoevropského charakteru, podporoval lidi, kteří pracovali vždy v první linii, umí podstatným způsobem zvýšit obrat zahraničního obchodu s Ruskou Federací, totéž přeji i Ing. Jiřímu Rusnokovi. Dále Ing. Zemanovi přejí hodně zdraví (stop kouření), a hodně úspěchů ve vedení lidu ČR zvláště mladých lidí ke zdravému životnímu stylu života.
    • Nepovažuji Zemana za svého prezidenta,umělecky zapracoval na české povahy - jen plané sliby pro lidi kteří závidí a nejsou schopni se uživit, poněvadž sedí v hospodě a kritizují vše mimo sebe.
      JEL. *5*
      • Naprostý souhlas!
  • prezident vopice a jeho stará slepice *12* *12*
  • To je ten nejhorší prezident, se kterým jsme mohli dopadnout... -_-
  • MILOŠI, DĚKUJEME, ŽE JSI NÁS NEZKLAMAL!!!! *15* *15* *15* *15*
    • Rigile , tak ty uz i v politice musis vytacet sve ego? O tom ze muzice nerozumis je znamo, ale to ze zacnes sabotovat politiku jsem nevedel...
    • Soudruhu, tys tu chyběl! Ale jinak máš pravdu, ožrlaský klátivý buran z Vysočiny opět nezklamal... Říkám to tu pořád...
  • MartinDyntar
    Je to vecne se klimbajici stara, prestarla becherovka a nic jiného. Jinou funkci než notorickeho opilce nemá. Pak se divi že někde upadne. Zeman je ostudou celé ČR.
  • nas prezident uz sam osobe nejhorsi prezident české republiky myslim se je to nemocny clovek na hlavu mel byse lecit bohnicich nebo vypravet na vysocine ty svy pohádky
  • Stojím za vámi Pane prezidente! ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit