-
Pane prezidente, pevné zdraví, spojenost, pohodu v rodině i spolehlivé spolupracovníky v novém roce 2017. Vaše bonmoty jsou jedinečné!!
Pan Hůlka si vyznamenání zasloužil už jen za vysoce profesionální a nezapomenutelný přednes státní hymny.
*4* *3* -
Vánoční projev prezidenta republiky, srozumitelný všem občanům i stranám napříč politickým spektrem. Prostý slovíčkaření i nesplnitelných slibů, odpovídá dnešní realitě.
-
-
Přesně tak,zase žvanil jako vožralej Trotl.
-
-
placený troll a klonátor
*12* *11* -
-
Zdarec ty primitivní chudáčku,já se jmenuji Eva Procházková.
Pamatuješ jak jsem tě na celý týden zablokovala u profilu našeho váženého Kaji Gota? :)) -
-
Nějak jsem to popletla, primitivní blbka jsem já, franckajagrova.
*1* *2* *15* To protože jsem stará, protivná a závistivá škeble.
*11* *12* -
-
konečně sebekritika
*1* *15* *2*
-
-
Chlámala jsem se celý měsíc tomu svému výbornému vtipu,co dělá ten tvůj kámoš Luky-ještě si ho pravidelně honí na hrobě Bartošky?
-
-
Na babu si docela
*12* *12* *11* *11* , francko!
Tak si to tu užij !!!
-
-
-
-
-
-
Blahopřeji Vám pane prezidente, že i přes nekonečné snůšky mediálních lží opět
získáváte u obyčejných lidí popularitu.Jen tak dále a pevné nervy. -
Všichni jste tady anonymní hlupáci !!!
-
Zemanovi jitrničku do ruky a kopnout do řitě ať už táhne....
-
-
Ano, jelito zůstane jelitem. Stejně jako autor tohoto příspěvku!
-
-
a tobě tlačenkou po hubě :)) BLBE
-
-
Opravdu velice duchaplný, hodnotný a inteligentní příspěvek.
-
-
Hele zajícu nedělej tady machra a mazej do remízku :))
-
-
Ty seš francka ale jedovatá ochechule!!!
*2* *11*
-
-
-
-
-
-
článek v novinách Hitler je džentlmen skutečně existuje a mám ho v mejlu,mohu ho přeposlat.Zdenek
-
Plně se stotožňuji, s tvrzením p.Handyho,tato doba falešné demokracie není
pro obyčejné lidi - ale gaunery a podvodníky !!! -
Zeman nestojí za komentář, jen by jste měli být varováni, že v jeho osobě máme na hradě nebezpečného agenta jednajícího v zájmu nadřízeného Kremlu, který stejnými manipulačními prostředky, zejména populismem a lží usiluje o návrat naši demokratické republiky do područí nevyzpytatelného autokratického Ruska. Všímejte si, jak se v poslední době snaží kritizovat západní Evropu, aby tím z postu nejvyšší autority ovlivňoval veřejné mínění budoucích voličů v případě tolik diskutovaného referenda a vytvářel tím příznivé prostředí pro dobrovolné opuštění naší vybojované západní demokracie s jediným východiskem orientovaným směrem na totalitní východ. Povšimněte si, jak se mění svět, ve němž se jeho mocnosti snaží pomocí delegovaných "moderních" prezidentů(Zeman, Trump...) a jejich vulgarismy, hulvátstvím i rozněcováním společenské nenávisti prosazovat změny ve společnosti, opírající se o tradiční hodnoty. Zeman a Klaus jsou největší vlastizrádci a političtí intrikáři, kteří mají instrukce z Kremlu a nikdy to s naši republikou dobře nemysleli. Varuji a ptám se, jak to že jim to všechno trvale prochází?!!!
-
-
Paní nebo pan anonym je opět totálně mimo, schopnosti pošpinit a pomluvit má ale dokonalé! Ještě trochu zdokonalit sloh a gramatiku a myslím, že se nebudete muset stydět přispívat do Kavárenských listů.
-
-
Miloši ty jsi stejný jako JÁ,moc ti fandím.
Spolu uděláme velkou politiku.
Příští volby taky vyhraješ !!!
Dotoho dotoho-jseš dobrej,fandí ti celá Amerika!! -
Zeman je nejhorší prezident kterého češi kdy měli , doufám že dopadne jak Robert Fico a dostane od Horáčka pořádnou po hlavě *10*