-
Vy všichni jste viditelní,ALE JÁ jedinej jsem neviditelnej.
Za mnou stojí velká Čínská komunistická strana v čele s M.Z. a všechny Vás dáme na nucené práce nebo Vás pozavíráme. Urážka je urážka!!! -
Abyste všichni tady viděli já Miloška miluju a už se těším jak s nim budu v příštím životě žít v Číně a budeme jedna velikánská rodina. To závidíte,co!!!
-
lidem kteří nemají páru o čem tyto články jsou ,by si mněli malovat pastelkama,nekomentovat hlavu státu hanlivými slovy,nejste tak neviditelní jak si myslíte a urážka je urážka.jinak doporučuji poslouchat přímo orginál/presidenta/ne jílkovou,kaloska přeběhlíka,aj.
-
-
To zde provokuje někdo, kdo se pouze vydává za BETMENA!
-
Jestli tě nemNěli třískat více!
-
-
Milouš se v poslední době chová jako komunistický fašista.
A to bez debat.... -
Zeman by neměl byt prezidentem republiky je to komouš a kamarádi se s Čínou
-
-
to je teda NOVINA /když je semnou někdo kámoš,nesmí se kamarádit sjiným který je lepší než já. je taky běloch a ja je nesnáším pesident běloch fuj,černoch je fajn ten mi nevadí třeba ROM!!!!!
-
-
Zeman je hovedo. Bývalý komunista dnes vychvaluje křesťanství a za pár let bude třeba islám....
-
-
Zeman je takovém už s tím článkem Hitler je gantleman
-
-
Zeman je blbec
-
Miloška jsem volila je nejlepší!!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4*
PS: Dělám si zadeček!!! *7* *7* *12* *2* *15* *15* *15* *1* *1* -
Nejsem obdivovatel Zemana ,ale z prezidentů,kteří se po komunistech prolhali k mocZeman škodí Česku nejméně.Prezidentování Havla a Klause bude možná navěky největší trest Boží i na národ Čechů.
-
Blbec *12*