-
Nedávno byl na ČT odvysílán dokument o Miroslavovi Donutilovi, mluví o hodně věcech, ze všeho ale nejvíc ční jeho pozn. o "Herecké pokoře, pokoře k hereckému umění"..., snad prý že je to cosi zbytečného, málem i nedůstojného, hovoří k tomuto tématu naprosto s despektem....prostě je zde ON, VELKÝ ON, který nic takového nepotřebuje, ON je prostě modelem, vzorem pro budoucí generace...., prostě pryč s Voskovcem, Werichem, Horníčkem, Jiráskovou, Rosnerem, a pod.,...kteří buď pokoru k hereckému umění hledali /protože i to stojí za to - člověk tak přeci cizeluje něco líp ve svém lidství, tak potažmo i ve svém postoji ke své profesi/ anebo v ní žili....
Ano, MD umí hrát, Praha mu dala křídla...ovšem takovéhle výroky připomínají tak trochu Ikarův let ke Slunci...dojde mu něco včas a raději slétně jako člověk níž nebo se mu jednou rozpustí jednou vosk na jeho křídlech v jeho touze být nejvýš pod Sluncem? -
-
Vše nejlepší k svátku,hodně štěstí a hlavně zdraví.
-
Já Donutila moc teda nemusím
-
Dobrý den, včera jsem shlédla Váš výkon v Národním divadle ve hře Naši furianti a musím Vám pogratulovat, protože jste se mi líbil nejvíc, byl jste prostě skvělý a mě moc sympatický, vždy jste mě pobavil nejvíce. Jednička. *4*
-
Milý pane Donutile , přeji vám hodně zdraví, štěstí lásku , at se vám daří fanoušek Václav *3*
-
Pelísky,tady byl Donutil moc dobrej
-
Ani já Donutila moc nemusím.Jedine kde byl dobrej je film Pelísky
-
Sluha dvou pánů ve vašem podání, bezkonkurenční! *1*
-
-
Také bych to ráda viděla *2*
-
To rozhodně je! Jednou jsem to viděla ve škole a včera v Národním divadle, vážně jsem se tak nikdy nepobavila!
-
-
vše nej........ *4* *4*
-
Donutila teda moc nemusim, radeji uznavam z nasi kinematografie :
- Vlasta Burian, Werich, Mensik, Hrusinsky, Z. Sverak, B. Polivka atd atd atd.