Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šimůnek

OSOBNOST 15.10.2007 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

No, Mirek si to ještě tady přečte a bude si myslet bůhvíco z něho neděláme.Mirku,jsi frajer,hezkej.Mám pro tebe vyhlídnutou nevěstu.Samozřejmě,že tím nemyslím sebe ale nějakou kočku z Hollywoodu.
    • Re: ...

sak at si to precte ja tu o nem nic spatneho nerikam!!!!!! *3* *3* *3* naopak sem ho pochvalila a ty si mi napsala ale Dominiko mirek je frajer!!!!!no tak jak sem to mela v prvni chvili pochopit jinak nez ze to mysliz jako spatne ale ejhle ty si to myslela dobre !!!!!!!!!!!!!
  • vše nej k narozeninám *14* *3*
  • Mirek je krásnej chlap. Líbí se i mé malé dcerce
  • Dutá hlavičko

No,konečně jsi to pochopila,snad.Mirek *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* !! Takových jako je on je tady v týhle malý prdeli málo,on patří do Hollywoodu.
    • Mirek

ano to mas teda pravdu!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* ale uznej kdyby odesel do Hollywoodu tak bys me ho ztratili *9* *9* *3* *3*
      • Re: Mirek

jen at tu zustane!!!! *3* *3*
  • Mirek je....

Beran! Mirek umí trkat!
  • krása

ahoj nevím co napsat je to těžké asi každou chvilku slyšíš jak jsi krásný tak chci bejt originální opravdu jsi hezký chlap kterého vůbec neznám
  • NÁDHERA

no to je krasavec že větší není potkala jsem ho v praze v metru no maslem jsem sebou švihla to bylo nepopsatelné šel kolem mě nádherný, vysoký,tmavooký krasavec no bylo to jak ves nu ještě jednou bych se chtěla aspon kouknout když už ne sáhnout papí L. *14* *14*
  • Mňaú!! Grrrrh!!

Miauuuu..!! Miauuuuuu!!
  • miláček

je fakt krásnej chlap nemate tam adrasu hmmmmmmmmmmmmmmmmm ja ho chci posílám ti hubičky... *14* *14* *4* bacha je muj *13*
  • R48

tak chlap je to opravdu výstavní, to se musí nechat... pohled je na něj úžasnej... ale jestli je blbej, to opravdu nemůžu posoudit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit