-
hmmm
Mirek blbej neni to vam muzu klido potvrdit...uz me to sere jak sem kazdej pise take blbosti jak muzete rict ze je blbej dyz ho ani neznate sakra..... jak se tak divam tak sem pisou jen mali pubertacky ktere nevi co by.... *9* mirek je sice celebrita ale ne blba jasny damy!!!!!!! *10* *13* dyby jste ho alespon trochu znali nikdy by jste slovo blbej nevyslovily tomu verte!!!!! *8* *8* Mira je Mira a rozhodne blbej neni ze Mijecku....... *3* jinak promin ale musela sem to sem napsat .............. *14* *14* *14* -
-
Souhlasím ;) Nechápu lidi co soudí aniž by poznali. Já měla tu čest se s ním seznámit a je to moc milý a hodný chlap. Blbý rozhodně není ;)
-
Re: hmmm
a ty ho jako znáááááááááááááááá -
-
Re: Re: hmmm
co je ti potom... *3* *3*
-
-
-
hmmm
No damy? spis damo!!! *9* *13* *13* *13* *9* -
mirku všechno nejlepší k vašemu svátku vám přeje zdena
-
Miroslav Šimůnek
Jo tak tohodle chlapa vidět a zemřít... je fakt úžasnej -
milujeme tě Míro
Ahoj Míro, Pohledem na Tebe tečeme jak Niagáry Moc se Nám líbíš a prdel si vyliž...mrdáme Tě , Tvoje prcinky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Zvláštní texty.Zjišťoval někdo věkový průměr,národnost popř. vzdělání u autorů výše nabízených příspěvků?
Nikdy mne nenapadlo,že snad někdy budu prohlížet toho typu stránky ,ale tenhle kluk je tak zajímavý/ mohu soudit jen z foto a z televizních pořadů/,že mi to nedalo zabruslit do těchto "vod".Je to pro mne hluboké sklamání a znechucení... Neznám pana Šimůnka,ale mám pocit,že nikdo,ať by byl nevím jak "divný", si nezaslouží být častován tak vulgárními a nevkusnými připomínkami.Ženské,pokud chtějí být pro/ vyzrálého/ chlapa sexy ,tak opravdu nepoužívají hnusné ,oplzlé vulgarismy,ale snaží se zaujmout svou romantickou nebo vášnivou,spalující duší ,touhou...Asi jsem už moc stará a nemoderní.Vždyť ženská ,která překročí 30 semhle nepatří. -
-
Re: ...
...ale patrí. Tiež mám cez 30, doma manžela a 2 deti a tiež sa rada pozriem na fešného chlapa, no a čo, to snáď môžem, veď som normálna ženská. Mňa ale neskutočne upútal v tých reklamných spotoch so zrkadlami, rovno môže ísť odtiaľ na mólo ako model.
Nikde som nepostrehla : je slobodný alebo ženatý ? V telke sa mi zazdalo, že má na pravej ruke prstienok a vyzeral ako obrúčka. Dobre som videla ? *4* -
Já sice ještě třicítku nepřekročila, už to ale není moc daleko, ovšem co jsem si tady přečetla, nad tím mi zůstává rozum stát...snad to pan Šimůnek nečte, i když přepokládám, že chlap jako on nad takovými hloupostmi, co zde píší "děvčátka" mávne rukou. Přeji hodně štěstí a úspěchů, Mirku *4* ! -
Presne receno!!!! *3* *3*
-
-
všechno nejlepší k vašim narozeninám
-
nej
podle me je mirek nejkresnejsi ceskej herec co myslite lidi *14* *14* -
Šimůnek je druhořadý herec,není to žádný Leonardo di Caprio či Brad Pitt nebo Al Pacino!
-
wow
Bože můj, tohle je snad nejdokonalejší chlap co znám..je prostě k sežrání!A ted ho můžeme vidět každý týden v TV..včera byl fakt užasnej:D...love u