-
Ahoj
Ahoj dámy ♥
Mě sw zdal tak krásnej sen že nevím jestli vám ho mám říct *14* *14* *14* -
-
Re: Ahoj
sem tu -
-
Re: Re: Ahoj
jasny...a jak se mate? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
-
-
-
Re: Ahoj
je tu někdo? -
-
Re: Re: Ahoj
ahoj...sem tu *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
KONEČNĚ :) -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
nuda ze? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
o šmajdikovy? že nééé *1* *1* me se o nem nezdalo nikdy *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
jj je =)
víš co se mi zdálo dneska?
-
-
-
-
-
-
soutěž o nej stromeček
awoooj přihlašte se do soutěže o nej stromeček!!stačí vyfotit svůj stromek a poslat mi ho!!vše se dozvíš tady:http://avril-avrilka-best.blog .cz/0912/soutez-o-nejj-stromecek#pr idat-komentar DKK moc -
-
Re: soutěž o nej stromeček
nezájem
-
-
šmajdik
Tak zdravím všechny šmajdíkovce *1* -
-
Re: šmajdik
opožděně taky zdravím *1* *1* *3* -
Re: šmajdik
zdravim *3*
-
-
!!!
holky(fanynky Nessynky boze....)....oni nam urazi Mira!! fakt kraky to sou... *16* *16* -
mirko
miro měl si to vyhrat. moc jsem ti fandila. jsi strašně nadherny a ty tvoje vlasky *14* *14* a navic užasně zpíváš. *14* *3* -
šmajdulík
ahoj miro já jsem ti moc fandila a je škoda že jsi nevyhrál ale myslím si že uděláš větší díru do světa než chodůr protože jsi showmen a hezky zpíváš ahoj zuza *3* -
Šmajdíík
Odkad berete takové info.. jako E-mailovou adresu? Atd...? Já přejela hoodně článku, ale e-mailová adres nebyla nikde...P.S..nevíte někdo kde přesně bydlí, nebo jako nějakou lokaci, či kam chodí na pivo? Nbeo kde pracuje jeho mamka? *1* Jo, a co měl nakonec se Starou? Na cas.cz sem četla že Stará ho chtěla, a dokonce je prej párkrát viděli jk se líbal....co je n tom pravdy? *3* -
-
Re: Šmajdíík
musis hledat *1* bydli prej nekde Košice Furič...ae fakt nemam tuseni kde to je *1*doufam ze se starou nic nemel *16* -
-
Re: Re: Šmajdíík
si to najdi na mapě *8* *1*
-
-
Bydlí v Košicích, ale kde přesně to nevím *7* Ale někde jsem četla že by se chtěl přestěhovat někam.....Praha nebo ...(něco)... *1*
Jinak na cas.sk toho nakecaj dost! Od titulku, kde byl obrázek jk Šmaja byl v nějakém obchodě a díval se na dětské oblečky-Šmajda má díte? až po to že od Šmajdy otec je bezdomovec...Prostě bulvár! *9* -
taky jsem slysela *1* zalezi jestli je to opravdu pravda nebo dalsi vymysl cas.sk *7* *7* a dominika v jendom rozhovoru uvedla ze se o ni smajda strasne hezky stara, a jsou spolu domluveni ze ji smajda pozve k sobe na ten "svuj" kotail co nechtel prozradit.... *9*
-
-
jéééé
jééé...mame tu novy fotky...:) krasa *14* -
Ahooooj
Ahooooj hoolky :) jk se máááte ? *4* -
email
ahoj lidi nemate nahodou někdo na mira email a nezkusili byste se po něm někde na internetu podivat ja uz nevim kam?diky moooooc *4* -
-
Re: email
mirec2711@centrum.sk -
Re: email
joo mam...tak a kam ti ho mam poslat? -
-
email
ahoj)posles mi prosim email na smajdu -
Re: Re: email
na Bednarikova.J@seznam.cz a diky
-
-