Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fulic je v Kosicich

Ahojte já jsem sice češka ale v košicích jsem bydlele 3 roky. A zrovna dve ulice od fulice.Takze ta adresa existuje a neni vylouceno ze tam nebydli!No pravda blondaku je tam hodne...LOL *4*
  • Blbá adresa

Ahoooy milé zlaté, ta adresa není jeho. Píšu si přes Fb, s holkama z Košic, a samy mi řekly že je tohle blbost! *3*
    Nvaíc to nejde najít ani na mapách, ani na internetu *5* A adresu byste zveřejnovat neměli!
    • Re: Blbá adresa

Ta adresa je origoš maximálně jsi ty blbá! *3*
      • ajulina

Re: Re: Blbá adresa

jak muze existovat kdyz to na mapach nic nenajde!!!!
    • Re: Blbá adresa

Mno já jsem si četla na Libku že byldí v KOšicích, ul. Želiarska Ale nejde mi to vyhledat na mapě, mno pstě nic.....Ale sedělo by to, ptže koousek od želiarske je jeho oblibený bar kam chodí na pivko, a taky je kousek od toho tržnice na které prodával v létě okurky.....A žádnej Furič-není a nebyldí tm! *3* Tím jsem si jistá, jinak hodně štěstí do Nového roku *4*
      • ajulina

Ahoj :) vim ted približne jeho adresu...je to Kosice Furča...je to sidliste s panelakama :) *1*
      • buginkaaaaa

Jou, Libku jsem se to taky dočetla *1* *1*
  • ajulina

Kšeft

Miro prej bude zpivat na nejakych letnich festivalech :)
    • buginkaaaaa

Re: Kšeft

JJ noc plná hvězd, a v Ově prej na Coloursu(Colors of Ostrava) ale to pochybuju... *9*
      • ajulina

Re: Re: Kšeft

bylo by to ae skveli :) ae asi bych az do ostravy nejela *9*
  • ajulina

Boze....

holky nehadejte se *1*
  • anet.k

:D

To je skvělý. Venku je mlha a ještě prší *15* tak jsem se šla na to dívat na Televizi *15*
  • anet.k

Šťastný Nový rok 2010

Přeju všem Kreásný a šťastný rok 2010 =)
  • Baxíííkk...XD

Já znám jeho adresu...je...to..
    Miro šmajda
    pekniskova fulič
    Košice
    13802 *3*
    • buginkaaaaa

Re: Baxíííkk...XD

Mno moc tomuhle nevěřím, a myslím že si to vymyslela *3* .....A Fulič sem nikde nemohl najít, ani na mapách ani v autoatlasech ani na navigaci,takze je to ryzi picovina *1* *1* *1* *4*
    • Re: Baxíííkk...XD

už z toho názvu ulice se dá vyvodit že sis to vymyslela..takhle bych nenazvala ani součástku do auta xDxD
      • Tereza

Re: Re: Baxíííkk...XD

Tý jo konečně někdo kdo má rozum.Díky lidi *3* *15* a jinak teda myslim že byste udělali nejlíp kdyby ste po tom kde bydlí nebo nebydlí přestali slídit! *15*
    • heath.4ever

tý jo...díky moc...si náš spasitel...už tam letíme *1* *1* ách jo...děvčata děvčata... *7* Miro už pro vás určitě peče krocana *1*
      • Tereza

Já jim to říkám taky *1* ale nikdo mi to nevěří *1* sem zase ta špatná *8* *1*
        • Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

jo si ta špatna!!!
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

Jojo seš nechápající.Tak asi musíš počkat až tu někdo bude trubičko!Měj se nazdar!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

Souhlas se vším...někoku se tu asi zamlžili brejličky když si plete návštěvu z nástěnkou xD
          • Tereza

Já taky neřekla aby ses bavila zrovna se mnou,ale s ostatníma tady..jinak ale nápodobně *15*

Si slepa?vidis snad kdo by tu byl?Krom tebe?Ja tede a jestli ty jo tak mas kolecka navic ze?
          • Tereza

Hale frajeřina neni neumět číst *15* *1* *1* běž se radši věnovat čj *15*

jůů takovy vtip sem dlouho neslysela!s tebou se bavit rouhodne normalne neda!
          • Tereza

Narozdíl od tebe vim co to znamená!Sama si tu před tim mluvila o návštěvách! *15* *3*

Co to zas kecas?Jaky nastenky?
          • Tereza

No aspon nejsem tak vlezlá jako ty!

vis co to slovo znamena ? "vlezla"jak si na to prisla?
    • ajulina

takze...si strasna krava ze si tady z nas delas prdel!!! *10* *10* tahle ulice neexistuje...rala sem se jedny holky z kosis... *9*
    • Re: Baxíííkk...XD

ahoj :) diky dlouho sem to hledala...ae kdyz to zadaz do map tak ti to nic nenajde...takze sis ro vymyslela?
    • ajulina

diky *1*
    • Tereza

a trošku sis asi přisedla vedení když to dáš sem!Bože to jsou nápady!Chápeš že chce mít taky nějaký svoje soukromý a ne aby mu barák oblejzali takový vtěrky jako ty apod.Dyt ti může bejt jedno kde bydlí!
      • Re: Re: Baxíííkk...XD

Terezo ty bud rada ze to sem vubec dala!! *10* Myslis ze nekdo z Cech pojede az do Košic?Nehrablo ti *1* ?A co jako?Tak se muze nejaka fanynka klidne stavit ne? *7* *8*
        • Tereza

Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

Hale tak za prvý se tu do mě přestan navážet,já tu jen řekla svůj názor a nic nemyslela ve zlým!Narozdíl od někoho se po takových věcech nepídim,protože by mi to bylo blbý a docela mi to přijde vlezlý a za druhý mi je uplně jedno jestli tady nějaká adresa je nebo ne.On stejně na nikoho zvědavej nebude,beztak má už svýho dost!SI MĚ MOC NEBER DO HUBY MILÁ ZLATÁ!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

NO vyznelo to jako bys na tu holku nadavala! *9* ze sem dala blbou adresu!Vlezly nevlezly...to at potom rekne sam Miro *3* MILA ZLATA JA SI MUZU OTEVIRAT PUSU NA KOHO CHCI VÍŠ... *10* *15*

Terezko, klid. Takových vytáčečů jako eva je plný internet. Nestojí za reakci. Pokud je to opravdu Mirova adresa, podle mě nebylo rozumné ji sem dávat. Držím Mirovi palce, aby nápor potřeštěných fanynek zvládnul. Faktem je, že pokud je člověk slavný, bez nich to nejde.
              Přeji hezký nový rok všem.

Já z vás nemůžu..že vás to baví se tady hádat až do krve..prej kdo by se mi tady mohl smát xD..tak třeba já xDxDxDD
              ve většině souhlasím z terezou..podle toho co píše to vypadá že to aspoň trochu v hlavě v pořádku což se o evě říct nedá xDxD
              Myslim že mu zatím můžete dát pokoj ne??sotva zkončila superstar a známe ho jenom v česku a na slovensku tak zatím než se pořádně proslaví by mohl mít chvilku klydu od nějakých ztřeštěných faninek...já ho sice taky zbožňuju ale rozhodně bych nelezla k němu dom nebo mu psala nějaký stupidní dopisy..k čemu by mi to asi tak bylo...no nic už radši nebudu psát nic nebo ze mě zas vypadne něco co by nemělo a nějaká kráva mě chytne za slovo a rozjede se tu další hádka xD
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Baxíííkk...XD

A jestli máš potřebu se hádat a upozornovat tak na sebe tak si běž jinam nebo se začni bavit normalně!

A já te asi dost nemam nebo co? *7* No a neodpovedela si mi!Ví vubec ze existujes?Kazdy ma spatnou stranku! *16* Ale ty jich urcite budes mit vic!A jestli se nechces hadat tak mi neodepisuj *9*
            • Tereza

Nechápu proč hned všechno musíš překrucovat!Mam tě vážně dost!Já vůbec nemluvim o sobě tak se uklidni!Já nemam zapotřebí se někam vtírat nebo mu psát dopisy a stejně ta adrea je smyšlená!Tak o co tu jde???Radši ho v klidu poslechnu a budu si myslet jak neni svatej než abych ho poznala z jiný stránky a byla pak zklamaná!A už to přestan řešit,stejně to nikam nevede!

a ty si jako myslis co?ze snad o tobe vi? *10* ze by snad chtel nejakou 20 Terezu?No to jiste on chce jenom tebe *9* si divna.... *9* *9* tak holky treba chtel adredu aby mohli poslat dopis ne? *3* a nemusi tam hned chodit *9*
            • Tereza

Holka ty seš vážně pitomá.Je mi tě líto.Já tu nejmenovala nikho koho s eměla zastat tak co mektáš!!!Každej z vás bude mít jen srandu,protože ste hloupý,naivní a myslíte si bůh co jak by se s váma nevybavoval,ani neví že existujete a takový na takový vlezdoprdelky určitě čeká!Nevim na co si tady hraješ a navíc sám říkal že holky kolem 15 let nejsou nic pro něj a podle tvýho uvažování ti víc určitě nebude!

rekni mi kdo by se mi tady mohl tak smat?spis tobe!

myslis ze se te zastava *1* ?v tomhle svete se stara kazdej sam o sebe *13*!!Proc by musel byt clvek blazen na to aby navstivil svyho oblibenyho zpevaka? *9* bože můj.... *16*
            • Tereza

A nevim proč se tu dohaduješ,když si tu z vís někdo dělá zase jenom blázny *15* *8*
            • Tereza

Tak stim rozumem bych byla opatrná *1* zrovna od tebe to sedí!A co ti vadí??Že se tu někoho zastane??To se tobě asi nestane vid,stim tim přístupem by nebylo divu.Nehraj si tu na frajerku!Stejně se ti všichni jenom vysmějou!A za "slavnýma" dolejzaji jenom takový blázni víš,co jsou jima posedlý!A chápeš to že každá na to máme jinej názor a nikdy se v tom neschodnem?! *13* Zapoj svůj mozeček a neměj poslední slovo *13* *15*

Jako ze bych dostala od tebe *1* ?Tak zas dobry no *1* Chce byt slavny tak musi nest i nasledky ze ho budou "pronasledovat" fanynky!! *5* takze NEMILE ZLATÍČKO DI LASKAVE NEKAM!
              AJULINA:TY SE DO TOHO LASKAVE NESER URCITE JE MI VIC JAT TOBE A MAM VIC ROZUMU *5*
            • ajulina

jezis...kolik ti je holka ze si otviras hubu? *16*
            • Tereza

No aby si přes tu pusu spíš od někoho brzo nedostala,MILÁ ZLATÁ!!!Doma si hubu otvírej na koho chceš,ale NE na mě!A už vidim Mira jak je radostí bez sebe když mu bude každou chvilku někdo slídit kolem baráku!Každej má právo na svý soukromý tak mu do něj nelezte!
      • Re: Re: Baxíííkk...XD

no já nejsem vtěrka já jen chtěla pomoct těm co to chtěly tak mě neurážej *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • Tereza

No tak dobře tak to nejsi ty,ale někdo z vás tady jo a teda aspon podle mě to neni moc hezký se po tom pídit a navíc nevim co si od toho slibujete,nebo teda slibujou?že je bude všechny Miro čekat čekat doma a vítat s otevřenou náručí??..PROBERTE SE!!!!
          • anet.k

mno co by nedělala jeho fanynka =)
            • anet.k

já vím =)
            • Tereza

no jo tak každej to vidíme jinak..
            • anet.k

ty jsi ale netýkavka(vtip) *15* *15*
            • Tereza

Fanynka NEfanynka tohle by neměl dělat nikdo.Nečíkám na koncertě,když se snim chtěji vyfotit a podpis,ale všechno má svoje meze ne??
        • anet.k

já proti tobě nic nemám =)
      • anet.k

mno doví jestli si to nevymyslela *4*
        ale proč vtěrky? *7* *15* *15*
    • anet.k

a kdes ho našla?
    • merunka000

Hustý
  • ajulina

.)

ahojky *3*
    • Re: .)

Ahoooj, to jsem já Smiley, akorát už mam profil a jinej nick *1*
  • anet.k

Dobrou noc =)

Já jdu spinkat tak pa =) a krásný & sladký sny o Mirovi *4*
    • Re: Dobrou noc =)

ou dneska bych si nákej ten pěknej sen o mirovi dala *14* *14* ale to je vzácnost když se mi něco o něm zdá *9*
  • nazdar

nemá někdo pls email na mira prosím miro jsi nejjjjjjjjjjjjjjjjj *14*
    • Re: nazdar

čautě já som sa pozerala na web. V tu chvilu som spatrila odkaz na mirov email.Dokonca jsom našla i fotky eho izby.Fakticky supor!Ja naozaj chapu že mirko chcel by mit soukromi ale nieviem...prepac jeho mailik je....miro.smajda@cas.sk...je to odkaz na bulvarnou stranku ale on sa tam taky nekdy pozera...hej...pa *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit