-
HA!
Přišla jsem, viděla jsem, bylo mi špatně a odcházím...copak už se tu nedají vést normální diskuse? Nechci tady někomu mluvit do duše, ale občas by si někdo mohl přečíst co napsal, protože toto je diskuse kde by se mělo mluvit k tématu, pokud jde o tu adresu a pod., nebudu se tady vyjadřovat,....takže příště až budete něco psát, tak si to prosím po sobě ještě přečtěte a uvažte jestli vám to za to vůbec stojí vyvolávat tady hádky... -
-
Re: HA!
vysvetlujes to tu asi zbytecne *1* *9* -
-
Re: Re: HA!
uz vam odepsal šmajda na email ?
a muzu jeste jednou poprosit o jeho facebook
*7* *4*
-
-
-
Mirko je nejlepší :o)
Mirko je upně nejlepší *14* Ty jeho vlasky :) Muluju ho *14* *1* *1* -
...
stejnak si myslím že to pravda nebude,bulvár toho nakecá *13* -
-
Re: ...
přesně a ještě ke všemu to ani ten bulvár nepíše *1* sem to poprvý viděla když to tu napsaly náký holky, se asi nudily tak si něco vymyslely *1* *3* -
-
Re: Re: ...
*1* *1* -
jj *1*
-
-
-
...
no já právě nevím...moc tomu nevěřím ale zas když se podíváte na superstar.tv tak jak je titulek největší pařmen,tak mi příde že je tam na té fotce miro s tou holkou.. *7* -
-
to asi ne páč dyž si na tu fotku najedeš myší tak tam máš napsáno miro šmajda a karolína majerníková tak to ona asi nebude *3* -
-
holky nesilte...ona byla taky v superstar... *1* -
-
Re: Re: Re: ...
tak mě je to jedno s kym chodí já mu to přeju *4* ale budu žárlit to jo *1*
-
-
-
-
miiro
ahooj holky nevíte kde bych našla ten článkem ak tu všichni píšete o té jeho přítelkyni napište mi prosíím odkaz děkuju -
...
Ahojky holky,jsem taky Mirova véélká fanynka *14* ale jak jsem tak četla ten komentář že má holku,to je pravda??Vždyť že do ní na podiu žďuchl,omluvil se jí a dal jí pusu na tvář nemusí hned znamenat že spolu chodí ne?? *7* já jenom co si o tom myslíte? *15* -
-
Ahoj je to pravda já to taky četla ale dobře si to tam přečti v tom komentu ona tam píše že když do ní drkl to ještě nic neznamenalo ani ta pusa ale že si hodně povídali v zákulisí a dali se dohromady.Já tomu věřím *3*
-
-
OMG...
posledni dobou je to tu hrozny...k nevydrzeni *8* *9* -
-
Re: OMG...
přesně furt náká adresa a všichni se kvuli tomu hádají, dyt je to uplně jedno kde bydlí ne? začíná mi být mira malinko líto *9* a ty vaše komentáře se fakt už nedají číst, mě stačí že bydlí v košicích a kde přibližně a náká adresa je mi stejně k hovnu -
-
Re: Re: OMG...
jj souhlasim...adresa sem i tam *9* uz sem nepiste zadny adresy *9* pak se tu jen porad hadame! *9* no kdyby to videl...ani nemluvim a kdyby vedel co to ma zasilenou fanynku Evu *4* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: OMG...
no můžeme být rády že sem nechodí a nevidí to tu páč to by bylo smutný *9* by si řek akorát takový trapky tady *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG...
no to jo *9* chudak.... *9* asi sem uz nebudu chodit..... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG...
tak urcite tu zas uvidime evicku *16* *13* no co se da delat takovych tu jeste bude *1* -
děkuju *1* no ale upříme se toho bojim, hlavně jaký individua se tu zas ukážou a budou zas psát ty svý chytrý momentáře *9* *1* -
*1* *1* mas hezkou predstavu *1* *1*
no uvidime...:D -
taky bych to tak viděla *1* se tu budou hádat kdo to asi je a kde bydlí aby jí mohli zabít *1* a pak tu polovina lidí bude psát že takovou krávu si nezaslouží booože už to vidim *15* *15* -
tak ja ti reknu jaky bude tedkon tema:MIRO A JEHO NOVY PRITELKYNE *1* *1* *1* -
ale joo to je snad nemůže bavit tak dlouho se dohadovat o nákej adrese *3* přinejhorším si najdou další téma ale to už sem radši nebudu chodit ani já XD -
myslis ze tu bude klid? *4* to si nemysli...:D ja se tuu uz ani nevyznam *9* -
to nééé ty patříš mezi normální lidi tady *3* to by to tu pak bylo na prd XD ale já doufam že se to tu zas sklidní, ono je to snad do tejdne přestane bavit
-
-
-
-
-
-
HOLKA
Hej holky nebo ako sa to u vas v cechach hovori.Miro ma novou pritelku.U nas na slovensku he toho plny bulvar ae takež i normalnie noviny.Pozerajte sa na poseldni finalny vecor a to dievce s andelskymi kridelky.Potem ji Miro porazi.Pochopitelna sa ji omluvi(he to gentlmen)tektez polibi,coz neznamena ze spolu byvaj uz od finalovich vecerov!V zakulisi si vsakto dobre ae velmi dobre rozumeli a teraz se ljubi.Taktoz meji ceske a tez slovensky fanynky smulu. *16* -
:(
Ahoj holky :( tak to je muj novy nick pac tamta krava mi ho vzala!!nwm teda jak uhodla heslo ae ai sem mela moc lehky... *9* *9* *9* *9* *9* -
Adreska
Holkííí já mám originální adresu tady nějáká blbka napsala blbou aby jsme se nachytaly!Ten nebo ta slavný(á) Baxíííkkk neví ani kde jsou Košice!Ale já jsem na to šla chytře mám adresu!Jelikož jsem byla na vánoce u babičky v Košicích tak jsem oblýtala všechny paneláky a mám jí!řídila jsem se podle líbka takže podle ulice Želiarský! *14* -
-
Re: Adreska
Takže adreska je..hihih..(já už si o autogram napsala) Šmajdovi
Želiarka 458/7
Košice
132 00
Takže doufám že náš Šmajdíček odepíše i s věnováním...Papapa *1*
-