-
miroslav smajda
miro je tak krasnej a milej mel to vyhrat!!! *1* -
-
Re: miroslav smajda
moje řeč -
Re: miroslav smajda
Miro je sice strašně sympatický a taky skvěle zpívá dokonce i žánr, který doslova zbožňuju, ale každý musí uznat, že Chodur má jednoduše lepší hlas a vyhrál to poprávu. -
-
Re: Re: miroslav smajda
Otázkou je, co je lepší hlas? Miro ho má zajímavější a barevnější. Když si člověk pustí všechny jeho vystoupení v Superstar, ani jednu písničku nezazpíval stejně, pokaždý jiná interpretace, jiná barva hlasu. Takový zpěvák na naší scéně ještě nebyl *14* Ale Chodúr je taky vynikající, jenom víc jednotvárný.
-
-
-
Ahoj =)
čauves Šmajdíci =) -
-
Re: Ahoj =)
zdravím Šmajdo *3* -
-
Re: Re: Ahoj =)
Šmajdo *14*
-
-
-
miro
nechapu proc tu lidi kteři nemaji miro "rádi" píšou sou to paka... *13* *13* *13* *13* -
Kde bydlí?
Kde bydlí Miro? Jedeme do KOšic ze školou, a zajímá mně jestli byldí ve Furiči, nebo Furča? A jestli nevíte na kterém přesně sídlišti? *3* Díky -
-
Re: Kde bydlí?
KOšice-Fulič,Furča,Furič, nebo sídliště Tahanovice *3* Vyber si *1* Ve Slonevsku se nevyznám a mapy.cz nevyhladají skoro nic.... *16* JInak tadyk padly i jiné adresy ale, u těch si mylsím že jsou falešné-pekniskova fulič
Košice, a potom -Želiarka 458/7
Košice 132 00.....Stačí si jen vybrat *1* *1* -
A stejně k čemu ti to bude....Už se to tady jendou řešilo, a nechci aby se vyvolávala hádka *9* Miro, má svý soukromí, tak mu do něj nelezte, stačí to-že ho otravují různí novináři, co se ho snaží znemožnit, a rozhovory překrucují.....Víš třeba Ty jsi fanynka, ale co lidi co ho nemusí? Nebo takoví ti "psychopati" my tadyk píšeme jeho adresy a pk si to někdo přečte z jeho neobdivovatelů, a ještě mu zapálí byt *1* *4* -
Já slyšela že na sídlišti -Tahanovice *3* -
-
Re: Re: Kde bydlí?
co to tu pořád píšete bude vám to stejně na nic a hledat ho na slovensku to by se mi nechtělo tak si zajděte až bude mit koncert v česku a nehadejte se tady kde bydli *8*
-
-
-
Webové stránky
Ráda bych Vás pozvala na nové stránky o Mirovi, kde najdete spoustu informací, fotek, videí a článků, fanclub a další :-) Přijďte mezi nás! : http://www.mirosmajda.wgz.cz/ -
vysledky
videli ste uz nekdo vysledky z hlasovani? -
mirooo
neznate nakou stranku kde by byly pisnicky na stzeni od mira *3* *3* *3* -
-
Re: mirooo
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=miro +%C5%A1majda tady je snad všechno co zpíval *3* -
-
Re: Re: mirooo
mi to nak nejde stahnout -
-
musíš sa tam zaregistrovať
-
-
-
-
MP3?
Má ještě někdo nějaké Mp3 kde zpívá Miro? -
-
Re: MP3?
jj mám všechny *3* -
-
Re: Re: MP3?
tak si je budu must taky najít *3* -
-
michisinka
ahoj lidi *1* *1* *15* *3* zdravim mira -
-
Re: michisinka
ahoj lidi jak se mate
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Ahojky
Všem hezký den. Kdyby jste měli zájem zde je můj blog. www.nikys20.blog.cz -
-
Re: Ahojky
jj pěknej -
-
Re: Re: Ahojky
Děcka zdravím Vás všechny...poradíte mi prosím někdo,kde a jak sehnat tapetu nebo plakát Mira?Mám osmiletou dcerku Kačenku...je to její miláček...chtěl bych ji překvapit.Děkuji Vám moc...táta Kačky!
-
-
-
šmajdíík
Mám na budík stahlu písničku od Mira welcome to the jungle...každí ráno ho slyším..sice je to nářez po ránu ale nevaa *14* -
-
Re: šmajdíík
tak to mas krasne rano *1* me by to asi zabilo *1*
-