Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinato

miroslav smajda

miro je tak krasnej a milej mel to vyhrat!!! *1*
    • anett96

Re: miroslav smajda

moje řeč
    • maeve

Re: miroslav smajda

Miro je sice strašně sympatický a taky skvěle zpívá dokonce i žánr, který doslova zbožňuju, ale každý musí uznat, že Chodur má jednoduše lepší hlas a vyhrál to poprávu.
      • Re: Re: miroslav smajda

Otázkou je, co je lepší hlas? Miro ho má zajímavější a barevnější. Když si člověk pustí všechny jeho vystoupení v Superstar, ani jednu písničku nezazpíval stejně, pokaždý jiná interpretace, jiná barva hlasu. Takový zpěvák na naší scéně ještě nebyl *14* Ale Chodúr je taky vynikající, jenom víc jednotvárný.
  • anet.k

Ahoj =)

čauves Šmajdíci =)
    • ajulina

Re: Ahoj =)

zdravím Šmajdo *3*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

Šmajdo *14*
  • miro

nechapu proc tu lidi kteři nemaji miro "rádi" píšou sou to paka... *13* *13* *13* *13*
  • buginkaaaaa

Kde bydlí?

Kde bydlí Miro? Jedeme do KOšic ze školou, a zajímá mně jestli byldí ve Furiči, nebo Furča? A jestli nevíte na kterém přesně sídlišti? *3* Díky
    • buginkaaaaa

Re: Kde bydlí?

KOšice-Fulič,Furča,Furič, nebo sídliště Tahanovice *3* Vyber si *1* Ve Slonevsku se nevyznám a mapy.cz nevyhladají skoro nic.... *16* JInak tadyk padly i jiné adresy ale, u těch si mylsím že jsou falešné-pekniskova fulič
      Košice, a potom -Želiarka 458/7
      Košice 132 00.....Stačí si jen vybrat *1* *1*
    • buginkaaaaa

A stejně k čemu ti to bude....Už se to tady jendou řešilo, a nechci aby se vyvolávala hádka *9* Miro, má svý soukromí, tak mu do něj nelezte, stačí to-že ho otravují různí novináři, co se ho snaží znemožnit, a rozhovory překrucují.....Víš třeba Ty jsi fanynka, ale co lidi co ho nemusí? Nebo takoví ti "psychopati" my tadyk píšeme jeho adresy a pk si to někdo přečte z jeho neobdivovatelů, a ještě mu zapálí byt *1* *4*
    • buginkaaaaa

Já slyšela že na sídlišti -Tahanovice *3*
      • Re: Re: Kde bydlí?

co to tu pořád píšete bude vám to stejně na nic a hledat ho na slovensku to by se mi nechtělo tak si zajděte až bude mit koncert v česku a nehadejte se tady kde bydli *8*
  • Webové stránky

Ráda bych Vás pozvala na nové stránky o Mirovi, kde najdete spoustu informací, fotek, videí a článků, fanclub a další :-) Přijďte mezi nás! : http://www.mirosmajda.wgz.cz/
  • ajulina.ajulina

vysledky

videli ste uz nekdo vysledky z hlasovani?
  • mirooo

neznate nakou stranku kde by byly pisnicky na stzeni od mira *3* *3* *3*
    • Re: mirooo

http://www.ulozto.cz/hledej/?q=miro +%C5%A1majda tady je snad všechno co zpíval *3*
      • Re: Re: mirooo

mi to nak nejde stahnout
        • therosemaidka
          musíš sa tam zaregistrovať
  • anet.k

MP3?

Má ještě někdo nějaké Mp3 kde zpívá Miro?
    • vterinka

Re: MP3?

jj mám všechny *3*
      • anet.k

Re: Re: MP3?

tak si je budu must taky najít *3*
        • michisinka

ahoj lidi *1* *1* *15* *3* zdravim mira
          • Re: michisinka

ahoj lidi jak se mate
            *1* *1* *1* *1*
  • Ahojky

Všem hezký den. Kdyby jste měli zájem zde je můj blog. www.nikys20.blog.cz
    • anet.k

Re: Ahojky

jj pěknej
      • Re: Re: Ahojky

Děcka zdravím Vás všechny...poradíte mi prosím někdo,kde a jak sehnat tapetu nebo plakát Mira?Mám osmiletou dcerku Kačenku...je to její miláček...chtěl bych ji překvapit.Děkuji Vám moc...táta Kačky!
  • andreja1

šmajdíík

Mám na budík stahlu písničku od Mira welcome to the jungle...každí ráno ho slyším..sice je to nářez po ránu ale nevaa *14*
    • ajulina.ajulina

Re: šmajdíík

tak to mas krasne rano *1* me by to asi zabilo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit