Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -smiley-

mam blogis

ahojte mam blog o mirovi tedda je i tady v odkazech tady je http://smajda-mirosvla.blog.cz/ *14* *1*
  • .,.

založila sem mirkovi diskuzi na lide.cz tak se přidejte http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=100050&auth=& add_fav=1&hashId=2897996130 bylo mi totiž líto že chodúr jí tam má a miro ne *15*
  • ashleynka24

Šmajda nie Miro xD

Hm.. Šmajda bol totálne úžasný ale na začiatku som ho nemaLa rada *9* Ale tento blonďák mno *14*
  • angyblackstar

Miro je nej !!

Je to simpatická zlatovláska , romantický
    rocker , bláznivý puberák a hlavně velký
    showman !!!! Je to kluk z mnoho tváří
    a váží si ho *14* *14* *3*
    • Re: Miro je nej !!

Taky ho miluju protože má velké svali a je prostě k sežrání a umí lejlíp spívat nikdo neumí spívat lépe než miro *14* *14* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • -smiley-

Re: Miro je nej !!

To máš velkou pravdu =)
  • neuvěřitelný

Jdu se tak kouknout na mirovo profil a vidim že je na chatu v místnosti Košice *1* No tak tam du a vidim že i odepisuje, tak mu zesrandy zkusim napsat jestli odepisuje na maily a on mi odepsal!!!!!!!!!(tuto napsal:ordinary-girl: odpisujem, lenze je toho tolko vela, ze sa to fyzicky a casovo neda stihat :D to by som musel mat 40 dvojnikov, aby

som na vsetko stihol odpisat :) )
    sem tu začala brečet u kompu normálně XD ted on tam píše že už de do města asi 5 krát to tam napsal, a po pěti minutách mu napíšu jesli už nechtěl asi 5krát jít ale že nevadí že tu furt je a on mi zase odepsal(přesně tuto:ordinary-girl: vidis to :D ... neviem odist :D ... a potom ze ignorujem ... :D)
    *14* *14* *14* je skvělej! sem se musela pochlubit tak sorry jestli sem někoho znechutila XD
    • -smiley-

Re: neuvěřitelný

wau tak to je fakt skveli =)
    • Re: neuvěřitelný

muzu poprosit jaky ma miro email *3* *3*
      • Re: Re: neuvěřitelný

mirec2711@centrum.sk
    • ajulina

jeho profil jaky? *1*

http://pokec.azet.sk/execlaw zaregistruj se tam a když budeš mít štěstí a zastihneš ho na chatu tak on rád pokecá ;)
        • ajulina

Re: Re: Re: neuvěřitelný

joo...:) ja vím...ja myslela ze ma jeste nekde jinaci profil :) ...jak tam si?:D kdyz tak mi napis RP...ajuskaaa1 :D....ty jo...ja ho chci taky zastihnout :D
          • Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

sem tam jako ordinary-girl *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

janka159: okay už tě mam v přátelích *3*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

jasny... *3*

hoky ja mam taky RP ja si vas pridam ja sem jako januka111
    • Tereza

Tak to je super *3* budeš mít klidný spaní? *1* *4*

no to nevim docela se třesu ještě ted *1* asi to moc prožívam *7* *15* ale klidný spaní nebude páč na něj buď budu myslet nebo se mi o něm bude zdát XD ale je fakt super tam takhle odepisoval snad každýmu a furt tam psal smajly XD moc hodnej je zlato naše *14*
        • Tereza

Re: Re: Re: neuvěřitelný

jasný to chápu já na tom byla podobně *1* je prostě fajn a hlavně..komunikuje se všema,jako umí málokdo *3*
          • Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný

přesně ale takových je bohužel málo a můžeme být rádi že miro je takovej jakej je *3* tobě taky napsal?
            • Tereza

Dobrej pocit že ze sebe mužou udělat pitomce na plný čáře *15* nemá cenu je řešit.

Akorát se ztrapňujou, tady na ně neni nikdo zvědavej. Možná jim to dělá dobře že nám to sdělí ale nás to opravdu nezajímá a je to zbytečný XD nechápu co z toho mají
            • Tereza

Asi si myslí že tim budou ještě zajímavější.A co tak by měli blbý připomínky,bych si toho vůbec nevšímala,je to jenom tvoje věc..

nechápu proč sem lezou určitý osoby a píšou jak ho nesnáší *10* tak at sem nechodí, tohle je forum pro fanoušky *13* když sem psala jak sem štastná že odepsal tak sem se bála aby na mě ty individua nereagovali těma jejich přiblblýma komentářema *16*
            • Tereza

Jojo taky sem snim prohodila pár slov a byla sem vedle nejmín dva dny *1* a pk tu slyšíš jenom samý pomluvy *8* *10*
  • anet.k

Policejní auto

Tohle jsem doteď dělala :)

http://x-cape-michaeljack son.blog.cz/1001/anet-k

Ale nemyslete si, že si hraju s autíčkama nebo něco *15*
    • Re: Policejní auto

Měl to vyhrát...
  • -smiley-

nejj

miro jsi nejjjjjjjj =33 *14* *14*
  • -smiley-

loweuji

ahojte uz se tesim az pojedu na miruv koncert jinak muze´te jit na muj blog http://smajda-mirosvla.blog.cz/ a jinak miro je sexi a moc ho lowuji aojte vase
    -smiley- =)
  • 3koda

Škoda že sem nebyla na tom konzerťě prý to bylo ale krátké ale stejně je to škoda mohla sem ho vydět na vlastní oči miro!!!!! Miluji tě *14* *14* *14*
    • -smiley-

Re: 3koda

a taky jsi mohla videt jak hazel do publika sve trycko a pasek a jak jse o neho rvali to bylo neco =)
  • superkoncert

tak jaky byl superkoncert mela sem tam byt taky jenomze moji rodiče jsou... však vy vite a date mi nakou adresku na stranky s mirovymi pisničkami ke staženi? plsky plsky *9* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit