Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ehm

Tak jsem konečně sesbírala všechnu svou odvahu a poslala mirovi mail, co už mam asi měsíc uloženej v kompu *15* *1* tak a ted jen budu čekat a čekat a každej den budu nervozní jestli budu mít novej mail. Páni sem docela nervozní XD uvidim co z toho bude. A co vy, napsali jste mu? *3*
    • -smiley-

Re: ehm

ja jsem se mu nestydela napsat ja jsem byla hrozne stastna kdyz jsem zjistila ten mail ale taky mi jeste neodepsal ale na xchatu jsi mne pridal to pratel teda pridal jsi jenom ty co jsi pridali jeho ,ale mne jsi pridal =) =33 *14*
    • anet.k

Re: ehm

já se mu nestydím napsat ale taky mi nepíše =(
  • anet.k

Ahoj =)

Ahoj hlky =)
    Teďka jsem našla na vhatu Miro Šmajdy jak tam zveřejňoval svoje přezdívky a je tam i ta naše co jsme mu vymyslely *14*

Máš něakou přezdívku?
    Smajduska, Smajdik, Smajdalf, Miron Smajden, Mirecek, Mirusko, Mirko, Mirec, Dortik, Slunicko, Anjelik, Mirek, Banan... atd :D je toho hodne :D
  • ajulina

koncert

http://www.youtube.com/user/Ajulina XD tak se holky kouknete...uz sem tam dala par videi z koncertu :) ae koukam ze kvalita nic moc a ze tu nejde ani slyset :D *15*
  • anet.k

Ahoj =)

teďka byl na Markýze rozhovor s Mirem =)
    • Re: Ahoj =)

taky sem koukala a bylo to skvělý *14* až to bude na netu určitě se na to kouknu ještě nejmíň 5krát *1* tak zlatej tam byl *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

jj dokonalý =)
        • ajulina

Re: Re: Re: Ahoj =)

ja tu chcu taky videt... *9*
          • Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/na-streche/37460 tady někde ke konci by to mělo být, je to dokonalý *14*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

jéé...kuju *1* ae kouknu se na to az prijdu ze skoly...bo mi ujede bis..tak páá *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

tak ne ke konci ale pod tim videem máš druhou část a tam to je *3* *15*
  • ajulina

juchuu

sem ve zprach :D super... *1* *1* sem z toho hotova... *1* *1* http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-16-1-2010.html?s=0 je to 14:33....sem ta v kapuci :D *3* *3* jůůů *15* *15*
    • anet.k

Re: juchuu

v ty černy bundě?
      • ajulina

Re: Re: juchuu

jj *1*
        • anet.k

Re: Re: Re: juchuu

tý jo *1*
  • ajulina

koncert...

tak ten byl skveli hlavne Miro!uff..on se tam dokence slíkl *14* *14* *14* a hazel tam veci...tricko,pasek a retizky a vlasne i banany...jéé *14* a ja samozrejme nic nechitila *1*
    • Re: koncert...

achjo vám všem tak závidim že ste tam byly *9* to muselo být krásný vidět ho naživo a slyšet ho naživo a být tak blízko něj achjo já chci taky *9* určitě je ještě dokonalejší než na fotkách a videích *14* *14*
      • ajulina

Re: Re: koncert...

pak sem dam dam videa z koncertu joo.. *3*
      • ajulina

Re: Re: koncert...

tak nekdy priste... *3* no ja sem se ho taky mohla skoro dotknou!!takovy kousinek sakra... *1*
        • Re: Re: Re: koncert...

*9* *9* budu brečet *10* achjo doufam že někdy přijede i do plzně musí!!! takovej kousek si od něj byla važ si toho, já sem seděla doma a představovala si co se tam zrovna asi děje a sledovala všechny videa co přibyly na net XD páni to musel být pohled jak si sundal to triko *14* sem se skoro rozbrečela když sem viděla to video viděla *9* a hoď sem ty videa rychle už se těšim *1*
  • andreja1

koncert

tak zítra koncert *14* už se nemužu dočkat až ho uvidím zase *14* *14*
  • prosim

Ahojky,prosím kdo byste byl tak hodný a mohl prodat levně vstupenku na zítřejší Superkoncert?Byla bych velmi vděčna,děkuji předem a prosím napište na email snehurka236@seznam.cz
  • hoj

Zdravím Zdravím *1*
  • anet.k

Ahoj =)

ahoj holky =) jak se máte a vo děláte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit