Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu pro zadostiučinění...

http://www.super.cz/bulvar/hvezdne- kauzy/36984-chodur-jsem-otrokem-nov y-sve-miliony-si-musim-vyzpivat-v-s aradach.html - jedna z výhod toho, že Šmajdik nevyhrál... aspoň je teď na něm, kde a kdy bude zpívat :-)
  • *IN LOVE* *IN LOVE*

miro je úpa božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* hned jak jsem ho uviděla tak jsem se zamilovala
  • anet.k

JÉÉÉ=)

zrovna mi zpívá na MP3 Dirty Diana ale zpívá ji Michael Jackson =)
    nemá někdo mp3 kde tuhle písničku zpívá Mireček?
    • Re: JÉÉÉ=)

http://miro---smajda.blog.cz/0912/m iro-smajda-dirty-diana-mp3 tady ke stažení *3*
  • mirrko

jj to na tom fanouškovském FB sem si četla ae já mu věřím on nikdy nelže a věřím taky že má plno zpráv ak na emailu tk na FB a taky\a plno práááce páč chodí do školy a píše písničky ae já mu držím moooc palce a budu moc ráda když odepíše na nějakou tu z mou zpráv :)
  • ajulina.ajulina

hlasujte :)

http://superstarcz.nova.cz/clanek/n ovinky/anketa-o-nejlepsi-pisnicku-s uperstar.html
    • anet.k

Re: hlasujte :)

jj hlásla jsem =) samo že pro mira =)
      dneska jsem si koupila popkorn a tam baly samý plakíty a byl tam i ŠMAJDA *14* *14* *14* je nepopsatelný *14* prostě dokonalý *14* mám strašnou radost že ten plakát mám *3* zrovna vyfocenej jak zpíval Smooke on The Water *14*
      • ajulina.ajulina

Re: Re: hlasujte :)

Jj ja ho mam taky *5* dokonali *14*
        • anet.k

Re: Re: Re: hlasujte :)

jakže asi víš jak to popsat =)
          já nevím jak slovy *14*
          • michisinka

MIRO JE SEXY....... *14* *14* *14* *14*
  • cindy013

Superstar

Miro Šmajda byl jediná moje superstar a fanoušci určitě budou souhlasit:)Měl nejhezčí hlas ze všech soutěžících ani Martin Chudur nezpíval tak dobře *14*
    • Re: Superstar

ahojec muzu se zeptat jesi vam miro odepsal na email?
      a jesi muzu poprosit o jeho facobook *4* *7*
      • Re: Re: Superstar

tak s emailem nevim jak to je páč sem se ještě neodvážila něco poslat *1* a ty facebooky, tady je osobní http://www.facebook.com/miroslav.smajda a tady fanouškovskej bo jak XD tam píše asi 2-3krát do týdne http://www.facebook.com/SmajdaMiroslav
        • Re: Re: Re: Superstar

tak dik a ktera pisnička se ti od mira libi nejvíc?
          • Re: Re: Re: Re: Superstar

jů toho je víc ale asi welcome to the jungle, srdce jako kníže rohan a wicked game ale mě se od něj stejně líbí všechno i když je to třeba falešný(což už se mu moc nestává) *1* a co ty?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

jn welcome to the jungle je upo nej *14*
        • Re: Re: Re: Superstar

tak dikes pridal si vas na facebooku?
          • Re: Re: Re: Re: Superstar

*3* smajda je nase co SUPERSTARS JOHO MUJ ANDILEK *4* *14* *14*
  • Ahooj

Ahooj holky heledte přidal jsi vás Miro na svém osobním Facebooku do přátel ?? prosím odepiště děkuju předem *4*
    • Re: Ahooj

ahj :) me ne..a asi si me uz ani nerida pac tam ma uz moc pratel *9* *3*
      • Re: Re: Ahooj

vííš že ani nwm když se kouknu na hlavní stránku facebooku tk mi tam píše Miroslav šmajda se nyní přátelí s těmito lidmi vííš a je jicch tk aspon 30 že jsi je přidal tk mě to mooc mrzí že mě si nepřidal :( :( odepiš pls dííks
        • vterinka

Re: Re: Re: Ahooj

tak to sme na tom dvě :-( taky sem se na to včera koukala jak si přidává x lidí a mě ne *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Ahooj

jn ae tk víš co ak mě to mrzí a štve ? :( *9* *9* *9* *9* *9* uppe moooc páč když si přidá ostatní tk poč jsi nepřidá nááás ??? odepište někdo děkuju předem :)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj

nwm proč si nepřidá i nás, ale dneska psal na fb toto: :) vsetkym, ktorych si bohuzial pridat nemozem, sa naozaj ospravedlnujem, ale facebook ma obmedzeny pocet priatelov, a to je 5000 :( dalej ma to nepusti, takze preto komunikujem sucasne aj na fanclube rovnako ako na tomto mojom konte :) rovnako citam vsetky spravy, ktore mi prichadzaju, naozaj nie je jednoduche odpisovat, no postupne sa snazim robit co mozem :) dakujem za pochopenie a priania, ste uzasni :)

tak nevím no....
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj

jn ae tk víš co ak mě to mrzí a štve ? :( uppe moooc páč když si přidá ostatní tk poč jsi nepřidá nááás ??? odepište někdo děkuju předem :) fkt někdo odepište pls pls :) pokud vám to tedy nevadí :)
  • Ahooj

Ahooj holky heledte přidal jsi vás Miro na svém osobním Facebooku do přátel ?? prosím odepiště děkuju předem *4*
  • clivie

Myšlení :-X

Pane bože holky,tohle je normální diskuze?Buď nějakej chytrák napíše falešnou adresu,email a potom že má holku.Je sice možný že je adresa pravá nebo že tu holku má ale myslím že zrovna vy dvě becka589 a lenka.suckova nejste asi normální.Podle mě zde děláte akorát bordel a furt je tady dusno!Ale musím se těch drben pro jednou zastat že asi chtěly pomoct když jste chtěli vědět adresu a oni ji vám sem napsali(sice falešnou)...Skutečně je tohle Mirova věc.A on až bude chtít něco říct tak to řekne a ne aby se tady psaly vejmysli!Jste trapný becka589+lenka.suckova!Stydťe se! *5*
    • lenka.suckova

Re: Myšlení :-X

Teraz si me opet rozesmala ja a drbna?Len ti neco poviem:Becka589 ma pravdu..ty takova mamina... *15* No nie udem sem chodit ked vas otravuju *13*
      • andreja1

Re: Re: Myšlení :-X

Myslím,že ta "mamina" má aspon rozum...to co vy tady píšete je šílené a jestli ti to bude číst Miro,asi mu bude hodně zle...je to diskuze o něm a vy se tady hádáte jak malé děcka..at si,kdo zjištuje co chce,ale informace tady by měli být aspon trošku pravdivé..pokud má holku tak má,ale na sto pro sem napsat ,že se v šatně sblížili...?asi jsi tam byla sněma co?:-)mě je 21,ale ani v 15 letech jsem se nechoavla jak vy...fakt trapas tady
    • ajulina.ajulina

aaa....a zachvili tu bude dalsi hadka *1* proste tady je to normalka.... *1*
      • clivie

Omlouvám se ale nechtěla jsem rozpoutat mým komentářem další rozpor.... *3*
      • Tereza

A ty se divíš když tu máme takový "návštěvníky"?:D
        • ajulina.ajulina

Re: Re: Re: Myšlení :-X

vlasne ja se uz nedivim nicemu *1*
    • becka589

Miro lowuju tě!A a pro tebe ty clivie:Ty jsi úplně naivní! Ty vole dyť ti táhne na třicet a zastáváš se dítěte?..LOL...matko..! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
      • clivie

A ty.Ty inteligentko.Možná mi je 26 let,ale v 19 letech jsem měla rozum a nemyslela jako můj roční syn!To i můj syn má rozumu na rozdávání!Nepotřebuješ vypůjčit alespoň malinkou část mozku?Protože tobě asi chybí,co?A to že se zastávám někoho který je o 5 let mladší než já na tom nevidím nic špatného.Zamysli se nad sebou.(je promiň já úplně zapoměla že přemýšlíš něčím jiným a je to dost namáhavé že?)Jinak se ostatním moc omlouvám věčinou bývám slušnější. *4*
  • dobré ráno

ahoj tak co zdál se tady někomu sen? me jo huráá XD mam vždycky vánoce dyž se mi o něm zdá a dneska to bylo krásný *14* a co vy?
    • ajulina.ajulina

Re: dobré ráno

*1* nic ae zdalo se mi o nejacich klucich..... *1* *1*
      • Re: Re: dobré ráno

no to mohlo být taky dobrý *1*
        • ajulina.ajulina

Re: Re: Re: dobré ráno

ae jo docela bylo *1* byli tam hezci kluci ae vubec netusim kdo to byl *1* *9* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit