-
Miro!!!!
Kdyby Mori vypadl přísahám už se na Superstar nekoukám nebyl by tam žádnej šoumen a ani žádný hlas kterej bych snesla jestli to ale vyhraje Chodůr přísahám že si ho najdu *16* -
-
Re: Miro!!!!
tak to ti v tom pomuzu :) ae mam docela strach ze by mohl vypadnout :( a ze ve finale bude stara a chodur *16* -
-
Re: Re: Miro!!!!
j kez by chodur vypadl a zustaka dominika a miro :-* ..ale doufam ze vyhraje miro..ale myslim ze chodur..a jak chodur machruje mi leze na nervy...miro si nej... :-* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miro!!!!
Chodúr nemachruje kdyby něco jedinej kdo machruje je Šmajda jak se furt předvádí ale aby zpíval pořádně aspoń jednou to oh ani nehne! -
-
Re: Re: Re: Re: Miro!!!!
nevím proč jsem píšete že fandídíte někomu jinýmu(chodůr)my to k vám taky nepíšem tak nám dejte laskavě pokoj pište si to k tomu vašemu namyšlenýmu chodůrovy kterej umí obejmout asi tak stějně jako zpívat blbě !!!! *16* *5* -
Re: Re: Re: Re: Miro!!!!
Ty neslyšíš a nevidíš? Chodůr neumí vůbec zpívat, jen to svoje(Tom Jones)a když dostane nějakou jinou tak ji hned pomluví, protože ji neumí zazpívat.
-
-
-
-
-
Miro!!!!
Miro postoupil jooooo ale Bendik ne *9* škoda že nevypadl Chodůr je tak namyšlenej ani s Bendikem se nerozloučil no tedy ale Miro *14* postoupil jooo -
8.finale!!!
Miro postupuje!!! *14* No ae uplne me to dojalo *9* kdyz tam stal s bendikem *9* a je mi moc lito ze vypadl *9* *10* !!!!mela vypadnout stara!!ta ne a ne vypadnout!!uz me vazne sere!!! *16* *10* no hlavne ze nevipadl Miro!!!tak holky posilat hlasy!!at priste neni v cekarne!! -
-
Re: 8.finale!!!
Tak mááám radost, že Mirko postupuje! Moc moc! Jen je mi líto, ře vypad Honza...zpíval fakt hezky..no ale ted k Mirovi--málem sem se bála abych neměla infakrt kdyby vypad..ptž by mi moc chyběli jeho show...ted už to bude opravdu zajímavé a bude na co těšit! *3*
-
-
Blog
http://miroslavsmajdaaa.blog.cz/ zacinam delat blog o Mirovi,moc tam toho neni ale budu rada,kdyz se kouknete a napisete treba i koment,diky moc *3* *4* -
Star
Miro je takový fajn kluk. Myslím si, že do Superstar patří. Ono je těžko říct, kdo je Superstar. Myslím, že on jí už je. Někdy ani nejde tak o zpěv jako o show, kterou Miro prostě umí. Je radost na to koukat. Pokud se jít někde pobavit, tak na Mirovy koncerty (někdy v budoucnu, možná ;-)).
Ale z jiného úhlu pohledu si myslím, že by vyhrát neměl. Měl by vyhrát někdo, kdo zpívá opravdu dobře. Miro zpívat umí, ale myslím, že v soutěži jsou lepší zpěváci než je on. Podle mě tu hraje svou roli hlavně ten zpěv.
Ale řekněme si, kdo si po roce vzpomene na nějakého Šmajdu, Chodúra, Bendiga apod.? Nikdo, neštěkne po nich ani pes. Pokud se nebudou opravdu snažit něco dělat, aby rychle nepozbyli své lehce nabyté popularity. Měli by vědět, že vyhrát Superstar nic neznamená. Tohle je první krůček, ale jestli chtějí být zpěváky, musí makat i po Superstar. Myslíte, že se to někomu podaří?
Mimochodem stejně by mě zajímalo, jak by vypadal s černými vlasy. *15* -
-
Re: Star
Hezky řečeno.Záleží jen na nich... *14*
-
-
Miro
Musíme mu posílat hlasy aby nám nevypadl =)**** -
-
Re: Miro
Jen aby nám nevypadl tohle kolo,já se toho dost bojim,ale minule měl prý nejvíc hlasů ne?třeba to na konec yhraje... -
-
Re: Re: Miro
taky by jsem byla ráda kdybby to vyhrál ale když vezmete v uvahu že se obarví načerno to at je radsi 2 ale musí se dostat do posledních 2 to je jasný *14* *14* *14* *14* *14* *14* lowe
-
-
-
Miro
posílejte Mirovi hlasy -
-
JASNÝ JO-MOBILY DO RUKY A JDEM NA TO KDYBY NEVYHRÁL,TAK TOMU PROSTĚ NEBUDU VĚŘIT A ASI MĚ RANÍ.MIRO,ZLATÍČKO MAKEJ,JSI MNOHEM LEPŠÍ NEŽ NAFOUKANÝ MARTIN,STOJÍ NA PODIU JAK VIDLE ZARAŽENÝ V .....ATD. -
JASNĚ.KAŽDÝ NEJMÍŇ 10 HLASŮ,TĚCH PÁR KORUN NIKOHO NEVYTRHNE.HROUTÍM SE HRŮZOU,ŽE BY MOHL VYHRÁT CHODŮR-JE TO PROTI MIROVI SLABÝ BÉČKO.TAK HOLKY,JDEM NA TO,BUDEM PSÁT JAK O ŽIVOT-MIRO NÁS PAK TŘEBA VEZME NA PIVO-JE SKVĚLEJ!
-
-
mireček
MIREČEK MUCCQ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ALE VANESSA HUDGENS JE LEPŠÍ.ALE MIREČEK JE SUPERR.JE KRÁSNEEEJJ -
-
Re: mireček
NESMÍ VYPADNOUT,MOJE MALÝ VNOUČATA MOC OBREČELY BENDIGA,NEVÍM CO BY BYLO,KDYBY VYPADL NAPROSTO ÚŽASNÝ MIRO. -
-
Re: Re: mireček
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
:D
holky...priznejte...kdo zvas hodil po mirovy lahev?? *14* ne delam si srandu....chudak *9* a podle me to bylo umyslny....!!!!! *10* -
Miro je neeeej
si myslim že to miro vyhraje ptž je upee úžasnej a umí zpíwat!!!! *14* *14* -
-
Re: Miro je neeeej
Právě že zpívat neumí ale holkám se líbí já jsem asi vyjímka -
Re: Miro je neeeej
jasne ze to vyhraje!!tedkon ma nejvic fan!!pokazde mu tleskaji nejvic.... *3*
-