-
Mirko
Ahoojky miro zpíval moc kráásně musíme mu posílat hlasy stejně by měl už konečně vypadnout chodur včera obě písničky pos..... tk mirkovi posílejte hlasy u mě už je má jistý!!!! miro 4ever!!:*** *14* -
Miro
Miro právě odzpíval první písničku.. *3* -
autogram
Miro....nejlepsi ze vsech chcela sem se zeptat jestli nwte kde by se mu dalo napsat o autogram ?? bo ja jsem byla v praze i v brne ale nedostala sem se tam pro podpis tak jestli by se mu nedalo napsat aby mi treba poslal dopisem ? diky ua odpoved a doufam ze to vyhraje *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* -
Facebook
ahoojky upe moc ti miro fandím si nej a posílám ti hlasy! akorát se tu cu zeptat lidi mooc vás prosím aky je praváý facebook mira??? napište to sem někdo mooooc vááás prosííííím ae aby byl pravýý předem děkuji -
-
Re: Facebook
www.facebook.com/miroslav.smajda?re f=ts -
Re: Facebook
Ahojky, Mirův facebook je: http://www.facebook.com/miroslav.sm ajda?ref=ts
-
-
Prosíím
Lidi ale pokud chceme aby Miro vyhrál tak musíme posílat hlasy!! S takovou to nevyhraje...má dost na mále! miluju ho:-* prosím posílejte hlasy. =) -
-
Re: Prosíím
tak tedkon jak bylo to 6 vyrazovani.....Miro mej ze vsech nevic hlasu!!!!mel kolem 2 tisic hlasu.....tak jestli najdu tu stranku kde sou ty vysledky tak vam to sem dam.... *1* -
-
Re: Re: Prosíím
To si pleteš s anketou, výsledky nikde nezveřejňujo, ale na youtube se objevila vieal s výsledky, poslední dvě kola, podle těch měl miro dost namále, ale já si myslím, že to není pravda, že vypadne Lacho a bagárová jsem věděla taky a pochybuju, že b si Nova nechala dvakrát zasebou uniknout výsledky
-
-
-
:)
tedkon sem cetla na diskuzi ze Miro bude ve finale s Martinem....a ze to stejne vyhraje Miro!! *14* *14* tak a ted schvalne....jestli je to pravda :) -
-
Re: :)
jo na tyhle diskuzi....http://forum.lide.cz/for um.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum _ID=90565
-
-
Miroooo
je to upe mucq klučina *15* *15* *15* *15* -
mirko je naj
Miro je naj!! hovorte si tu hocičo je tam najlepši..milujem ho:) a ahotovo super rocker s velikým srdiečkom na tom správnom mieste:* *1* -
!!!
jo a krásně zpíváš ! *4* -
!!!
ahojky ! miro šmajdo jestli si tohle přečteš! moc ti fandím a chci abys vyhrál a budu ti posílat hlasy ! seš prostě kwásnej. jo a byla bych moc ráda kdyby si mi odepsal na email nikkita123@seznam.cz .budu se těšit na odpověď a napiš co nejdřív předem díky si božskej ! *4* *14* *3*