Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

:D

holky ja to tu ani nestiham cist *1*
  • anet.k

no nic= )

mno nic holky já jdu spinkat. =) a chtěla bych aby se mi zdálo že superstar vyhrálo sluníčko *14* *14* *14*
  • ajulina

Re: jojo

jj...ja si ten jeho usmev snad nahraju na mobil *1*
  • anet.k

Re: jojo

jjjj myslím že mu dáme přezívku sluníčko *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: ...........

jj já taky ne.e...dokážete si představit zařivej úsměv a k tomu černý vlasy a obzvlášt na Mirovi by to nešlo...
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: ...........

jj =) když bude čas tak jo =)
  • ajulina

Re: Re: Re: ...........

no to fakt ne!!!to by uz nebyl usmevavy slunicko...budete se zitra koukat na snidani s novou?:D
  • jojo

A dneska jak tam ukazovali záběry když je dom, jak se smál byl takýýýý ZLATÝÝÝÝ! a nebo když dostal jeho milovaný ovoce! Prostě Šmajdik!!!
  • anet.k

Re: Re: ...........

jj černý by mu neslušely *14* *14* *15*
  • ajulina

Re: ...........

*14* *14* *14* helet holky...ma to i lesi stranku ze nevyhral ....bude porad blondacek!! *1* *14* *14*
  • anet.k

...........

JJ miro je tak SEXY =) *14* *14* *14* HLAVNĚ U PÍSNIČKY DIRTY DIANA ale to hlavně napodoboval Majkího Jacksona *14* *14*
  • anet.k

Re: Re: :D

jj *14* *14* *14* Ať ŽIJE MIRO *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • ajulina

Re: Gratulace Mirovi

bez komentare.... *1*
  • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: .......

jo kdyz mrkne!!fakt strasne SEXY!! *14*
  • Re: :D

My sme taká Šmajdíí rodinka a tak tady přece musíme oslavit naší superstar... A TO JE MIRO!!!!!
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: .......

jj to mrknutí a usměv je prostě nej *14* *14* *14* miluju *14*
  • hellraiser

Gratulace Mirovi

ke stribrne pricce!!! Budu strucny, podobne jako u Martina Chodura- Mirovi preju hodne zdaru v jeho kariere, ktera se prave ted rozjizdi a ted se teprve ukaze, jak na tom je. Zaroven gratuluju k te kytare, kdybych mel pouzit primer ze sve branze, asi by to byl stejny pocit pro me, kdybych vyhral prekladatelskou Cenu Josefa Jungmanna *1*
  • anet.k

Re: :D

jjj *15* *15* *15* ŠMAJDA JE NEJ
    protože chodur z Michaelovy písničky udělal parodii a ještě zkazil Paparzzi a to mě prostě nejvíc štve ale jinak nechci chodurovo jmeno vidět ani slyšet *13* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: .......

ale tady se někdo až moc rozplývá *1* *1* ale nejde to jinak *14* nejvíc me fascinuje vždycky když na někoho mrkne *15* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: napad....

už to jede xP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit