-
:D
holky ja to tu ani nestiham cist *1* -
no nic= )
mno nic holky já jdu spinkat. =) a chtěla bych aby se mi zdálo že superstar vyhrálo sluníčko *14* *14* *14* -
Re: jojo
jj...ja si ten jeho usmev snad nahraju na mobil *1* -
Re: jojo
jjjj myslím že mu dáme přezívku sluníčko *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ...........
jj já taky ne.e...dokážete si představit zařivej úsměv a k tomu černý vlasy a obzvlášt na Mirovi by to nešlo... -
Re: Re: Re: Re: ...........
jj =) když bude čas tak jo =) -
Re: Re: Re: ...........
no to fakt ne!!!to by uz nebyl usmevavy slunicko...budete se zitra koukat na snidani s novou?:D -
jojo
A dneska jak tam ukazovali záběry když je dom, jak se smál byl takýýýý ZLATÝÝÝÝ! a nebo když dostal jeho milovaný ovoce! Prostě Šmajdik!!! -
Re: Re: ...........
jj černý by mu neslušely *14* *14* *15* -
Re: ...........
*14* *14* *14* helet holky...ma to i lesi stranku ze nevyhral ....bude porad blondacek!! *1* *14* *14* -
...........
JJ miro je tak SEXY =) *14* *14* *14* HLAVNĚ U PÍSNIČKY DIRTY DIANA ale to hlavně napodoboval Majkího Jacksona *14* *14* -
Re: Re: :D
jj *14* *14* *14* Ať ŽIJE MIRO *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Gratulace Mirovi
bez komentare.... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: .......
jo kdyz mrkne!!fakt strasne SEXY!! *14* -
Re: :D
My sme taká Šmajdíí rodinka a tak tady přece musíme oslavit naší superstar... A TO JE MIRO!!!!! -
jj to mrknutí a usměv je prostě nej *14* *14* *14* miluju *14* -
Gratulace Mirovi
ke stribrne pricce!!! Budu strucny, podobne jako u Martina Chodura- Mirovi preju hodne zdaru v jeho kariere, ktera se prave ted rozjizdi a ted se teprve ukaze, jak na tom je. Zaroven gratuluju k te kytare, kdybych mel pouzit primer ze sve branze, asi by to byl stejny pocit pro me, kdybych vyhral prekladatelskou Cenu Josefa Jungmanna *1* -
Re: :D
jjj *15* *15* *15* ŠMAJDA JE NEJ
protože chodur z Michaelovy písničky udělal parodii a ještě zkazil Paparzzi a to mě prostě nejvíc štve ale jinak nechci chodurovo jmeno vidět ani slyšet *13* *15* *15* -
ale tady se někdo až moc rozplývá *1* *1* ale nejde to jinak *14* nejvíc me fascinuje vždycky když na někoho mrkne *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: napad....
už to jede xP