-
Re: mail
a ty máš jeho maiL??no já byhc moc chtěla...ale pokud si děláš srandu---:-) -
vazne?
vazne meri 181 cm?to mi prijde nejaky divny kdyz on neni tak vysokej typuju kolem 170 ale 181?ne ze bych ho nenavidela to naopak...pls odepiste rady ww.denissa-smisek.blog.cz *3* -
MIIRKO
Prosííím vás nevííte jestli Miro bude v nejbližší době vydávat bo estli připravuje nějaké CD ??
Prosíííím odepiště *7* *14* -
mireceeeek
milujem taaaaaa prijet k nam do ostravy udelat koncert plosim urcite bych prisllaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mail
holky chcete jeho mail?jj a jak tu psala nejaka holka ze ma jehi icq...neni to pravda!!on prej zadny nema :) *3* *13* *13* -
:(
No asi tak... Ikdyž nevyhrál tak bude pro mě ten nej.. *14* -
Re: Re: Re: .............
ja tam chci jit taky...kde se daj koupit lisky?:D -
Re: Re: .............
neodepsal =( jinak na ten koncert budu mamku hodně škemrat =) -
Re: .............
tak co odepsal?me tam uz neodepsal *9* ae nevadi :) jdete nekdo ne ten koncert do O2 areny? -
Re: Nééé
jj já už jsem se z toho naštěstí vzpamatovala ale taky když prostě řekli Martina, tak mi hned chrkly slzy do očí =( -
Nééé
Né vyhrál ten Shrek fandila sem Mirovi hezky zpívá a je nádhernej chudák myslela sem že vyhraje Miro a né Martin.Ale stejně je a bude nejlepší. -
.............
UŽ jsem napísala na blesk tak doufám že to vyjde =) -
Re: holky hlasujte!!!
jj =) miro tam vyhrává *14* *14* *14* -
jsi nejlepší
Miro sices nevihral ale pro mně sesš ten nejlepší rocker na světě a doufám že vydá ňáký krásný cédo -
Re: Re: Re: Re: Re: martin
jo už to vidím =) -
Re: Re: Re: Re: martin
kde? tam je jenom chat s Martinem *7* -
holky hlasujte!!!
http://superstar4.com/superstar-ank eta-jste-spokojeni-s-vitezem-martin em-chodurem/ -
Re: Re: Re: martin
no zkusto na blesku...tam je ted chat s mirem od 10!!!jo ja sem stasna ze mi odepsal,sem tomu nemohla ani uverit!!! *14* -
Re: Re: martin
mno tak už mi asi neodepíše =( je pozdě =( -
Re: Re: martin
cos mu napsala?