Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

Re: Re: Re: koncert

*1* *1* *1* jj doufám že překecám =)
  • anet.k

Re: :)

hmmmm to nwm taky mi to vypadlo =) ale myslím že táta =)
  • ajulina

:)

ja bych rekla ze Miro dobre zpival,vypada bozsky,na nic si nehraje....je proste sam sebou...a kde vsemu je slusny,kdyz se omluvil nam cechum za istvancovou....a tedkon dokonce podekoval novinarum *4* PS:jeho mamka je ceska bo tata cech?nejak mi to vypadlo z hlavy *3*
  • ajulina

Re: Re: koncert

:D tak ji prekecej :D a pujdes s nama....kdyz tam mi napis do vzkazu icq jo...a poslu foto :D nejsme zadny uchylaci :D *1* *1* *1*
  • ajulina

Re: ten

jj s tou posledni vetou souhlasim!!DISKRIMINACE!! *16*
  • anet.k

Re: Re: Re: časáky

pa =)
  • Re: Re: časáky

Dík, já se po něčem poohlídnu...abych pak mohla nad fotkama a při muzice doma o Mirovi snít...uáááá . Ahoj, už mizím, čaučák !
  • anet.k

Re: časáky

jo tak to já nwm třeba bude něco v Bravu *4*
  • časáky

Holky, já už musím jít. Hele, ještě mi dopuručte, prosím, nějaký momentálně vyšlý časopis s obrázkem Mira. Ď.
  • Re: Re: vazne?

Já zas vzteky ječela !
  • ten "bodrý" chasník Chodúr

Chodúr mě naštval, vždy jsem si myslela, že na superstar nemá potřebnou image (vypádá jak solista "Konrádyho dudácké kapely"),ale uznávala jsem, že nějaký ten hlas má. Miro celou dobu vzdával svému soupeři čest a dával mu najevo své uznání, proto jsem čekala, že Chodúr po oznámení jeho vítezství složí poklonu i Mirovi, ale to on ne.., neumí se zkrátka chovat..,ani elegantně bojovat, není to žádnej "samuraj", ...to Miro má jinší úroveň! A dle mě M.CH. nevyhrál právem. Např. má sousedka řekla, že se ji M.Ch. nelíbí, ale že chce, aby vyhrál Čech - tento přístup mi přijde krajně hnusný.
  • anet.k

Re: koncert

já bych jela ale to by mě musela mamka dovolit. =/( ona si ze mě dělá prču že mi dá lístky na Chodura *9* FUJ!
    A NEVÍM JAK VYPADÁTE :D
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: :-(

=)jj
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: vazne?

jj já jsem to viděla =)
  • ajulina

koncert

Kdo zvas jede na koncert?Jako ze byste se klidne pripojili k nam....... *1*
  • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: vazne?

*1* *1* on odpovedel na chatu ze meri 181 cm a vazi 63 kg?! *1* jj....dokonce se tam ptal nekdo jaky sampon pouziva :D ELSEVE... *1* *1* ae uz nevim jaky *14*
  • ajulina

Re: Re: Re: :-(

nee...vcera....
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: vazne?

já to sem radši nebudu psát :D když se juknete na můj profil tak myslím že to tam mám =)
  • anet.k

Re: Re: Re: Re: vazne?

Mno já myslím že 180 cm je přirozený =)
  • anet.k

Re: Re: :-(

dneska?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit