Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

Re: Re: Re: vazne?

jezis holky *1* vy ste nejaky vysoky na to kolik am je *1* to sem radsdi nebudu psat kolik merim *1* *1* *1*
  • ajulina

Re: :-(

no jo... *9* ae vsimli ste si ze se tedkon martin chova uplne jinak?ja sem koukala na snidani s novou....a tam mi prisel jako vymeneny? *4* *9*
  • kikines

Re: Re: Re: vazne?

no ty měříš 162 je hezká výška *4* jako podle mě, je 170málo já bych mu řekla...175 já měřím 170 takže pochybuju, že by byl stejně vysokej jako já *13*
  • anet.k

Re: :-(

jj jsem na tom stejně =)
  • sarcatko

:-(

Je mi hrozně moc líto, že nevyhrál!!! *9* Chodur mi prisel poslední dobou nejaký namyšlený!!!Kdyby to vyhrál Mirko tak by mu to sebevědomí možná spadlo!!!Ale na jednu stranu se zas Mirko nepřebarví takže jsem i tak trochu ráda a více mě to mrzí!!
  • anet.k

čauky =)

ahojky holky =) je tu vubec někdo? *7*
  • anet.k

Re: Re: vazne?

mno na to že já měřím 162cm *15* *15*
  • popotka

Re: Re: vazne?

chudak ze prohral *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • ajulina

Re: Re: Re: Re: mail

uz sem ti ho zaslala!!oslu ti i stranku kde sem zjistila ten mail!!!ALE NEZVEREJNOVAT JO!!! *8* *8*
  • anet.k

Ahojky

Ahoj holky =) mělly by jsme si dát nějakou společnou přezdívku ne? *14* *14* *14* kdo přijde na kterou zrobna myslím? *7* *15* *15* *14*
  • andreja1

Re: Re: Re: mail

nebo na jakém chatu dá se to ještě najít??tak si mě aspon ulož,,at se domluvíme na to mailu..jestl isi ho enchceš teda nechat jen pro sebe:-) *9*
  • vevu9

Re: vazne?

taky mi to přijde divný, mě oproti němu všichni přijdou strašně velký, to takovej Puskailer musí mít dva metry, Denis mi tak přijde o dost větí
  • Re: vazne?

Strašně sem brečela když jsem zjistila že nevyhrál...
  • andreja1

Re: Re: Re: mail

No tak si mě přidej do přátel..a jestli mi to teda dáš..tak budu moc ráda...ale třeba to není jeho mail...víš co,to by mu tam psal každý a to by s z toho asi zbláznil...ale třeba je..kdo ví..:-)
  • ajulina

Re: Re: mail

no mam a srandu si nedelam!!!on cho psal na chatu!
  • ajulina

Re: MIIRKO

no jasne ze vyda ae nebude to tak rychli :)
  • vterinka

Re: jsi nejlepší

jj taky doufám!! *14* *14*
  • vterinka

Re: mireceeeek

přesně! prosííííííííííííím já bych přišla taky!! na milion %!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Nééé

shrek....to jako martin?....hele ale fakt mu je podobnej *1*
  • coolin

Re: vazne?

měří 181 cm!!!!!! akorát je hubenej a proto vypadá menšší!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit