-
Hvězda
Míro, ty si měl bejt vítězem.. né Chodúr.. je mi tě straště lito, i brečel jsem pro mě jsi hvězda a nikdy na tebe nezapomenu si nejlepši!!!!! *14* -
Miro
fans from Liberec drželi palečky *4* i když si nevyhrál ve skutečnosti, tak pro nás jsi vyhrál v srdci a tak to zůstane *4* *3* -
Re: Mirko
Souhlasim s tebou.Miro je prostě jednička a nezáleží jestli skončil první nebo druhej.Chodúr nás všechny unudí,Miro to vždycky dokáže pořádně rozbalit a tak to má bejt proto si získal můj obdiv.A věřim Miro že pokud pujdeš takhle dál tak to daleko dotahneš a moc ti to přeju! *3* *14* *14* *14* -
Hvězda
Miro ty budeš pro nás pořád hvězda... žádnej Chodúr... moc sebejistoty má... moc daleko to nedotáhne.. ty jsi prostě svůj a bylo mi tě líto že jsi to nevyhrál.... je to škoda.. protože takovej dobréj zpěvák jako ty se nezapře.... *14* -
Mirko
Tak Mirko bohužel nevyhrál..je mi to moc líto, ale na druhou stranu tak předvedl něco úžasnýho na co jeho fanoušci dlouho nezapomenou. A ti praví fanoušci vědí, že Miro je štasný kam to dotáhl a aspon z části si splnil svůj zpěvácký sen. To co dělá zpěváka zpěvákem není jen nějaká cena, ale to jestli ho to fakt baví a dá tomu kus svýho života což Miro dal. Proto tleskám Mirovi, kterej je prostě pro mě tou Superstar. A vsadím se že ze soutěžě odejte s tím jeho nádherným úsměvem a doufám, že ho na nějakým tom koncertě rozhodně uvidim. Love you Miro, YOU ROCK! -
Re: !!
jestli nebude tak si hodim mašly *1* -
Re: Hlasujte!
asi tak :D -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
kdybyste nahodou nevedeli :D STAR 12 906 06 13 *1* *1* -
!!
jo jo...honem poslete hlasy!!! *1* zbyva uz jen asi 3 hodiny a nejaky ty minuty!!!a pak reknou viteze!!!doufam ze to bude miro!!! *5* -
Hlasujte!
Všichni povině poslat minimálně jednu sms Mirovi ať konečně srazíme tomu chodúrovi hřebínek z hlavy...tak šup šup ať to Miro vyhraje! -
:)
Juj.. Zbožňuju ho. :D Má krásný hlas a fandím mu v Super star. :) jdu posílat hlasy :D -
Velké finále
Tak hlasujte hlasujte!!!
Přece nenecháme vyhrát toho nafoukance.*13*
Moc Mirovi fandím, budu ti držet palce,,, *1* -
Re: icq
náhodou mám,ale náhodou nedám! *1* -
mirko
nemohl by si nekdy prijet do Třince?
treba na koncert nebo se jenom tak podivat!! *14* Bydli tady i marketa konvickova!! kamaradka te videla zpivat a pry si byl upe uzasny tak me to tak napadlo. nebo by ses mohl prijet podivat k nam do skoly i kdyz to asi moc realisticke neni co?? ddiky predem!!! *3* -
mirko
kdybys tady nahodou prisel mirko tak nemohl bys mi napsat jak to chodi o prestavkach v primem prenosi? dekuju
sarcatko.kunz@seznam.cz *3* -
Re: Miro
nee s ni nechodi!!! -
Miro
posílám ti hlase miluju tě si krásnej a s Domčou chodíš???napis na e-mail mj112@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mireček
Miro nej hlasujte musím vyhrát je to zlato moc tě miluju dej vědět na e-mail dík papa MTRmco tě miluji *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*