-
Re: Oni jsou oba dobří..xD
Buď tak hodný a pusť si ještě jednou oba-uznáš,že Miro je o moc lepší. -
Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???
NO -ROZDÍL V TOM JE-MIRO JE 1000LEPŠÍ NEŽ MARTN! -
Re: Re: Prosííím
To víš,že budeme!DRŽ SE. -
Re: Prosííím
Jsem těžce nemocná,už tu moc nepobudu-ale zaručeně se dočkám mirova vítězství!každý den posílám pět sms.prosím,dělejte to taky. -
Re: martin chodur
NEŽVAŇ A POSÍLEJ MIROVI HLASY! -
Re: Prosííím
TY VOGO,O VLASY TU SNAD NEJDE-MÁ HLAVNĚ JINÉ PŘEDNOSTI,POSÍLEJ HLASY A NEŽVAŇ TUI KRAVINY, -
Re: Re: Miro je zadný
OPAKUJEŠ SE,RADĚJI POSÍLEJ HLASY A NEKECEJ,TEBE BY TEDA URČITĚ NECHTĚL,JSI JAK KAFEMLEJNEK-IQ TYKVE -
Re: Asi je i trochu jedno, jestli vyhraje nebo ne???
NO JE V TOM TEDA VELIKEJ ROZDÍL-MIRO JE O MOC LEPŠÍ NEŽ NADUTÝ MARTIN,TO SNAD SLYŠÍ KAŽDÝ! -
Re: nej
PRÁVĚ JSEM MIROVI OD NEDĚLE POSLALA 30 SMS A BUDU POKRAČOVAT!PROSÍM PŘIPOJTE SE.TĚCH PÁR KAČEK NIKOHO NEZABIJE A MIROVI SNAD POMŮŽEME,ABY SE DOSTAL KAM PATŘÍ! -
nej
Nejlepší účes nejvíc dobře ujetej *1* jinak nejvíc ti fandím chodúr je nejvíc nafoukanej!!!!!a ty to vyhraješ nejvíc ti fandím nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnr j *1* *3* -
Re: mirko
Taky bych rada kontakt, ale asi ho nesezenu
*9* japato ho asi moc lidi nema a kdo ma tak neda!! *5* *9* *9* -
Re: Miro je zadný
zarlivost je k nicemu vis kolik holek po nem jede? a tady de o to aby to vyhral a chodurovi spadla namyslenost, ale i tak mam strach ze tu sezku dodrzi!!! -
mirko
prosím má na něj někdo kontakt?? prosím písněte někdo! *9* -
Re: Vendula
to jj kámoška ma polepenou skoro celou stěnu. někdy si říkám jestli je vše ok .No ale ja a johnny depp to je taky na psychiatra....... *15* -
Mirkoooo
ze začátku sem Mira neměla ráda..přišel mi divnej a nesympatickej...ae teď sem si ho strašně moc oblíbila a hrozně mocs mu fandim..musí vyhrát...kdyby mu každej kdo je v jeho fanklubu poslal jeden nebo dva hlasy,tak si myslim že by mohl vyhrát..dyť se tady na osobnostech dostal na páté místo..to je dobrý,mno ne?takže děcka..posílejte hlasy ať nám vyhraje..jasný? :) *3* -
Re: DVD
No tak kdyz to neni zadny podvod :) ja bych chtela....ae chci nejaky podrobnosti......delka videa atd.... -
Vendula
Ahoj Miro teď když Domča vypadla moc ti fandim mám doma tvoje obrázky a jeden plakát *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Oni jsou oba dobří..xD
...já si myslím,že jsou už oby svým způsobem vítězi a oba umí zpívat....fandím oboum....možná trochu víc Mirovi...xD *4* -
Re: ......
CHODŮR SBÍRÁ SYMPATIE-CO NA NĚM LIDI VIDÍ-JO TO MIRO,TO JE NĚCO!!! -
Re: Miro je zadný
Nauč se raději pořádně mluvit - jsi nějaká lůza nebo ještě dítě či co??? *7*