Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: vítěz musi být Šmajda

moje řeč *3*
  • Re: Miro

JASNÝ JO-MOBILY DO RUKY A JDEM NA TO KDYBY NEVYHRÁL,TAK TOMU PROSTĚ NEBUDU VĚŘIT A ASI MĚ RANÍ.MIRO,ZLATÍČKO MAKEJ,JSI MNOHEM LEPŠÍ NEŽ NAFOUKANÝ MARTIN,STOJÍ NA PODIU JAK VIDLE ZARAŽENÝ V .....ATD.
  • Re: Miro

JASNĚ.KAŽDÝ NEJMÍŇ 10 HLASŮ,TĚCH PÁR KORUN NIKOHO NEVYTRHNE.HROUTÍM SE HRŮZOU,ŽE BY MOHL VYHRÁT CHODŮR-JE TO PROTI MIROVI SLABÝ BÉČKO.TAK HOLKY,JDEM NA TO,BUDEM PSÁT JAK O ŽIVOT-MIRO NÁS PAK TŘEBA VEZME NA PIVO-JE SKVĚLEJ!
  • Re: Miro je best

tak to s tebou ve všem souhlasim teda
  • Re: mireček

NESMÍ VYPADNOUT,MOJE MALÝ VNOUČATA MOC OBREČELY BENDIGA,NEVÍM CO BY BYLO,KDYBY VYPADL NAPROSTO ÚŽASNÝ MIRO.
  • katerinkat

martin chodur

ja bych chtela aby to vyhral miro ale mislim si ze to vyhraje chodur.
    *7*
  • Re: Re: mp3

Jo ja ty pisničky mam, stahovala jsem je ze slovenskych stranek
  • vterinka

Re: vítěz musi být Šmajda

Přesn já taky! *14* *14* Já už měla upe strach, že vypadne, už sem byla na pokraji zhroucení! *1* *1* *1* Prototže minule tam taky stál! *9* Tak už sem měla strach, aby nevypadl! Pak jak říkali, že vypadla Domča, tak sem měla slzy štěstí a radosti,..... Už se nemůžu dočkat neděle! *14* *14* *14*
  • merunka000

vítěz musi být Šmajda

Ahoj jsem ulpně šťastna Šmajda postoupil... posílejte mu hlasy já budu taky posílat Miro musí vyhrát !
  • aaano

joooooooo je tam je taaam :) ted sem teda fakt spokojena:D ne jak minuly rozhodnuti
  • ajulina

JUPÍ

hura!!!on postoupil!!!ja sem tak stasna jak blecha!! *14* a konecne vypadla ona!!super!!jóóóóóó´musime posilat hlasy STAR 12 906 06 13 *14* at to vyhraje!!
  • zipp

show

tak zpívat umí taky dost dobře, ale de o to že je nejlepší showman a že je něco se na něj dívat, to já beru superstar spíš takhle než aby to byl dononalej zpěvák, podle mého názoru je jedinej co by se mohl nějak chytit, o ostatních z předchozích ročníků už o nikom ani neslyšim
  • ahoji-ky

Jsi nejlepší miluju tě ty vyhraješ Česko Slovensou superstar.umíš hezky hrát na kitaru se Dominikou Starou ti to fakt sekne
    *14* *14* *14* *14*
  • ajulina

Re: Re: Triko šmajda

Ja urcite taky...ae ja mam tedkon objednany...vytvorika sem si vlasti triko http://tricka.blog.cz/ docela dobry ceny... *4*
  • ajulina

video

tohle video me fakt rozesmalo :D http://www.youtube.com/watch?v=hzbFTCqQgsU&feature=related
    ae podle me to tady Mirovy moc slusi *14* *14*
  • ajulina

Re: Re: mp3

jasne ze jo...ae ja chci ty pisnicky v jeho zmeni...
  • HLASYYY

http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 3393/nova-a-mar
    hej hlasujte viiic:D:( ja pridala taky par hlasu navic
  • Re: ......

Musi to vyhrat jen a jen MIRO ŠMAJDA....! *1* *3*
  • Re: Miro Šmajda je nej:-*

MAs naprostou pravdu Miro je totiz nej z cely superstar tedy este je tam domca ta je taky dobra..! Ale ŠMAJDA je NEJ... NEJ.... NEJ... *1* *3*
  • Re: mp3

NAPIŠ NA YOUTUBE Richard Muller A MÁŠ PULKU PISNIČEK: Tlakova niz, cigaretka na dva tahy, stesti je krasna vec, baroko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit