Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Baby-klip

Zde je odkaz na nový klip k písni Baby: http://www.youtube.com/watch?v=osbd LcTUGpU
    Je k sežrání! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Miro musí být první!

hele ale Mychael je taky dobrej *1*
  • Miro musí být první!

ahoja všem věrným Mirovým fandům, kdo chcete našeho miláčka podpořit, hlasujte pro jeho píseň Baby na
    http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
    má nasazené 2 skladby, ale chceme dostat do čela song Baby. Tak do toho, zatím je na 4. místě a doráží na něj M. Jackson *16*
  • anett96

.....

Miro by měl být 30.10.2010 v centrum Chodov.Bude vystupovat na akci smysly.....
  • Re: dotaz

si děláš srandu? :(( no nedivím se když je tak krásnejjj *14*
  • andreja1

dotaz

prej má babu?:-((( *10* *9*
  • On je asi boží

Nevíte někdo proč je tak krásnej?? Vod tý doby co se poprví ukázal sem fandila jen jemu... Škoda že nevyhrál...:((.... I LOVE YOU *14*
  • Hlasujte

Hlasujte v soutěži český slavík mattoni pro zpěváka Mira Šmajdu v kategorii slavíci bez hranic
    více info www.mirosmajda.wgz.cz
  • on je prostě nej

už od superstar se mi strašně líbil ted je čím dál tím víc lepší jeho kapela i on skládají užasné písničky mám ho moooc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • silvies

Re: Miro na soutěži...

a tu fotku tady radši neuvěřejnili ! Myslím to s tou ponožkou !! *15*
  • hladam

Potrebujem pls kontakt na managera alebo Mirka Smajdu alebo ich mail.jedna sa o texty hudbu a potrebujem poradit.prosim napiste mi na mail diky
  • Miro

Ahoj,Miro!Seš fakt dobrej,když superstar nevyhrál Honza,měl jsi vyhrát ty!!! *3*
  • mlt!!!i love!!!!!

ja sa do teba upa zamilovala si ten nej nej nej nej mlt miro!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miro na soutěži...

...Muž roku pěkně vyváděl ! Svlíkl tam jednoho chlapa ! *15*
  • Re: Otázka...

Víš, ne nechodí...ale co na tom sejde...stejně u něho nebudeš mí nikdy šanci... *7* *7* *7*
  • smajdik

ja kdybych byla o par roku starsi tak bych se donho zakusůla ale stejnak onho budu bojovat *14* *14*
  • havárka

škoda že měl miroušek havárku... *9* *9*
  • Re: Re: nevím

miro je naprostá jednička měl to vyhrát on a ne chodůr. miro je nejlepší zpěvák. *3* *16* *5*
  • Nehoda

Tak měl Miro autonehodu a jen zázrakem přežil. Naštěstí mu nic vážného není. Jeho auto je uplně na odpis. Přepadl ho mikrospánek strhl řízení narazil do svodidel několikrát se převrátil. Nějaké koncerty odvolal, ale stejně by prý hned zase koncertoval. Měl by na sebe dávat větší pozor raději více odpočívat. Mezi každým koncertem by si měl dát aspoň den volna. Docela mě to vyděsilo.
  • schneiderova.kaja

je nej

MILUJU HO a už se mooooc těším na jeho album *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit