-
Katka
Tak se Miro s Katarínou usmířili. Asi už mu to odstoupení odpustila. Dokonce jí Miro koupil pejska Bišonka. Prý se jmenuje Sexy. Jsou opět v kontaktu. To je dobře mám radost. Vůbec by mi nevadilo kdyby došlo i k nějakému intimnímu sblíženi. hodí se k sobě. Prý jsou ale jen velice dobří nkamarádi. -
nevím
jj, je skvěleeejjjj,,, *3* *9* -
Re: Re: nevím
ÉÉÉÉÉÉÉ, JANI...? COOO? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
A dost!!!
A dost!!! *13* -
nevím
MÁŠ MIRO UŽ NĚJAKOU HOLKU ...? *14* *14* *1* *15* *4* *5* *8* -
nevím
AHOJKY MIRKO, JSI FAKT ÚŽASNEJ SLOVÁK... -
Re: nevím
ahojky veruško,máš pravdu!!!!...zdravím *4* *3* -
nevím
je tak skvělej *3* -
Re: Tancovani
jj ja s nim taky citim a mam ho stejně rada jko před tim *14* -
narozky
zdravíčko, jak se asi vede...? *8* -
narozky
lidi -
Re: Miro 4ever
PROČ MU PÍŠEŠŠŠ???? STEJNĚ JSI DIVNÁAÁAÁÁÁAAAÁÁÁ! *4* *5* *5* *5* *5* -
Re: Jste super !!!!!!!!
JSI DIVNÁ NEBO JOOOOOOOOOOOOOOOO! -
nevím
ČAU JANUSHKO A NATUSHKO! ZDRAVÍÍÍM! PÍŠE VERUŠKA... *5* -
Tancovani
Co říkate na to že Miro odstoupil z taneční soutěže? Myslíte že mu díky tomu ubylo fanoušků? Mě to přišlo líto . Držela jsem mu palce a taky mě to překvapilo . V tanci se začal zlepšovat.
Aspoň Katce mohl něco naznačit. Na druhé straně sním ale citím jeho krok chápu. Vyhrála to osůbka která si to právem zaslouží. -
♥Miro♥
Já ho zbožnuju je pstě Bestovej a nikdo na něj nemá ... ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Otázka...
twl kde sebrala že spolu chodili..voni dwa..nikdy to je blbost wždit je nezletlá *14* *4* *15* *13* *9* *1* *14* *10* *16* -
Re: Hlásněte pro MIRA!!!!!!
ahojky,jasně že pro něj hlásnu!!!!!(je totiž fakticky boží) *14* -
Re: Re: Re: Paladium
Podívala jsem se na tvůj profil a skutečně jsi to ty!!! Tvá stížnost na Mira opravdu nelze brát vážně *13* -
Re: Re: Paladium
No, myslím, že vím, kdo jsi *4* a o těch tvých nepříjemných zkušenostech si myslím svoje.