Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ON?Pan dokonalý...

Tohle prostě nejde... *14* Nejlepší od něj Home(Daughtry)...zamilovanost :D
  • zblunk

Miro je hvězda

Já jsem úplně unešená z jeho zpěvu a stylu... Wicked Game v jeho podání jsem si úplně zamilovala a teď si ji musím pustit minimálně jednou denně... Doufám, že brzy vydá své CD a že se dostane do oběhu i u nás. *8*
  • mijuska

Mirko

Mirko je naozaj fantastický...úžasne spieva, krásny úsmev, žiariace očká... už to ho predurčuje k úspechu.. držím prsty Mirko... nech si tam vydržíš čo najdhlšie a potešuješ ma svojím spevom... drž sa *3*
  • vaula.kummallinen

Miro

Miro je výborná zpěvák, má velmi kvalitní hlas a dokážu si ho představit s rockovou skupinou. Jen doufám že ho Super Star nezmění a zůstane pořád takový jaký je, ať ve zpěvu tak taky svou upřímností a dobrou povahou.
  • robsten

Re: Božííí

Podpiss??
    Já chcii takyyyyyyyyyy:D:D
  • putaka.lowe

:D:D

on je??? dokonalej užasnej stylovej.....j jhá sem ulítlá na kwasnej úsměv a to on má *14* *14* *15* *15* budu mu džet palce jestli vyhraje bo ne stejně ho budu mít ráda a nezapomenu na jeho usměv:D:D:D:D
  • kajous.ka

Božííí

On je upa boží je pěknej a hezky zpívá, Už mám i jeho podpis... *15* *14* *14* *14* *14*
  • teruliiinka

Re: Podobnost

no jo to je pravda ůplně *14* *14* *14*
  • methalka

Neeeeeeeeej

Úúúúúúúpa BEST zpěvák rocker, u mě je wítěz.... prostě Miro Ukaž jim to a wyhraj!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • on je superrrrrrrrrrrrr

on je supppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerr rrrrrrrr mocinky mu fandím *15* *15* *15* *14* *14*
  • Podobnost

Vizuelně mi připomíná Heatha Ledgera, jinak na mě působí jako normální kluk, co si zatím na nic nehraje.
  • tynunka16

Re: ...

přesnéé jeho usmev k sezranii.normalne ho milujuu *14* *14*
  • k4r0link4

Re: ...

Souhlasím. Krásně se směje *14*
  • k4r0link4

Šmajdííík

Hroozně mu fandím, nádherně zpívá - hlavně když zpíval tu písničku od HIM - Wicked Game to bylo naprosto úžasné. Hrozně se mi líbí, nejen po hlasovém projevu *14* *14* *14*
  • ...

NEJLEPSI A NEJKRASNEJSI..kdyz se usmeje tam ja fakt nemuzu :** *14*
  • RE:Míra

Mirášek je krasnej ,sexy,sladkej, a ty vlasy no proste bomba lowuju ho *14* *14* *3* *4*
  • Včera byl good

Včera mu to šlo .... ja to nevidela ale dneska sem to zjukla a fakt ...chcu si to stahnout ale nevim jak :( .... A byl z nich nejlepší.... Ikdyž fandim Benovi ...tak to musim uznat .... Takže on nevypadne !!!
  • dajanka

Re: Míra

Mireček je naprosto nejlepší ze všech finalistů (a hlavne nejatraktivnejsi!) *14* *14* *14* *14* *4* *1*
  • Ahojky

Na lidé.cz jsem založila diskuzní fórum o Mírovi tak kdo chcete přidejte se všichni jste vítáni http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=96890
  • Re: Re: Míra

achooj taky ho lafuju je szuuper a klasne spiva nemate nekdo jeho icq? *14* *14* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit