-
Re: jezis
tss..je uplně nejkrásnější :o* ho uplně žeru...nejlepší je ale myslim že vyhhaje chodúr nebo dominika *9* *9* -
Miro
Krásnej úsměv..Výšky mu moc nejdou..:) ;),Ale nic proti..:-* -
Re: ...
jo,to je fakt !!
je fakt Boží !!
I love šmajda !!!
mucQ !!! *14* *14* *14* *14*
*14* *3* *14* *14* *1* *14* *14* -
Wghu
Moccs sladký boy...=) a jeho bratranec je Pavel Nedvěd =) to není v životopisu napsaný =D -
Laska
Miro milujiho ja kásný..... *14* i love -
Re: jezis
di do riti -
Re: Miro
On je super celej *14* -
Re: Re: Re: Hlasujte!!
Taky hlasuju furt...A výpis za mobil už přišel..Fotra málem vodvezli, když to viděl*1* Jenže teď už tolik hlasů posílat nemůžu *9* -
jezis
vypadá jak ženská .. lol :D -
Re: Miro
*1* *1* *1* -
Miro
Má super vlasy! *4* -
cute xD
rawrr luXusní to boy :oDDD
mazec dobře zpívá... -
Re: Re: Hlasujte!!
__já hlasuju pořáád :oDD
__a učet za mobil se blížííí :oDD -
XxXxXx
Krásnej,hezky zpívá..Jen mu výšky moc nejdou :) -
hlasujte!!
tovize hlasuju!!!!!ja a moje sestrine(a spoluzza¨cka (2v1:D)) hlasuje neustale!!!!dokonce i o hodíně matematiky!!!!!a to je co rict!!!!!!!!tjo doufam ze to vidraje pac je co???uzasnej!a?sexy:) -
Re: Hlasujte!!
Myslím, že dneska za něj zase utratím majlant jako posledně... *1* Taky se bojím, aby nevypadl. Ale pár mých hlasů nic nezmůže. Musíme hlasovat všichni... -
Re: Hlasujte!!
kdybych mohla =o( -
FOR NIRVANAK
Souhlasím..Ale asi zpívat umí..I když Come as you are asi ne :(( škoda, simpaťák ikdyž mohl by se ostříhat *1* -
Hlasujte!!
Lidi pls hlasujte pro Miru.. Já se bojím že příště vypadne on. A to už bych se na superstar neměla proč dívat. *9* -
borec
Moc Mirovi fandim aby to v životě někam dotáhl,což se mu určitě povede. Je to MOC pěknej kluk, s bezvadným hudebním vkusem, krásným hlasem a ty vlasy, ty sou prostě boží!!!!!! *3*