Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sisineszka17

Re: Re: .......

mám aj písničku aj video *15* *15* *15*
  • Re: .......

a máš tu z posledního kola, kde zpíval Smoke on the water? *7* *7*
  • sisineszka17

.......

lidičky jestli budete chtít poslat jakoukoli písničku nebo video od mira dejte vědět! *14* *14* *14*
  • miro

Nevíte náhodou jak je vysoký?...jinak zpívá nádherně a všecko..hodně štěstí Miro! *3*
  • :-****

JSi nejky a moc kraaaasneeeeej zpivas tak krasne preju ti tooo a fakt te milujuuu si božíííí :-***************
  • anulka1258

mirko

čauky mirko je prostě nejky jak to mám jinak říct?no..prostě je nejky a mám ho strašlivě rada *14* *14* *14*
  • .w.ew.isek.

Re: Mireček

souhlasim ta show kolem jeho vykonu je nejlepsi to co predvedl vcera bylo naprosto fenomenalni a myslim ze on ani jeho hlas a umeni delat show nejsou dostatecne ocenovany... proste on se zarucene proslavi uz jen protoze ma kapelua jiz ted hodne faninek a fanousku... a zarucene si poridim jeho album az ho vyda coz urcite ano... proste on NEJVICZE SUKEZNI NEJVICE UZASNY NEJVICZE ROCKER A NEJVICZE K SEZRANI♥♥
  • anninka0001

Re: Re: Borec

ta písnička je od Deep Purple
  • Re: Miro

souhlasim s tebou on byl upe božííí *14* *14* *14*
  • Re: Borec

to byla písnička od AC/DC ne ? Oni tam řikali že je to od nikoho jinýho *7*
  • Miro

Včera byl nejlepší to byl pořádnej rock, ne jako ostatní hrozný.Ale Miro byl fakt nejjjjjj ten to vyhraje !!!! *3* *3* *3* *3* *4* *14*
  • sisineszka17

Miroooo

Miro je ten nej sexy zpěvák co může býýýýt!!!! miluju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
  • merunka000

miro

včera byl Miro nejlepší !!!!!!!!! moc se mi to líbilo ale vůbec se mi nelíbil chodúr zazpíval to úplně hrozně.. Ale Miro byl úplně skvělej! *5*
  • vevu9

Borec

Včera byl Miro bezkonkurenčně nejlepší, jako jedinej si vybral pořádnou písničku a zazpíval ji fakt skvěle. *4*
  • ircamiro

Mirko

Jsi nejlepší,Já tě miluju,Jsi ten nejlepší ze superstar máš tak hezké vlasy a taky oči a hlas zpíváš fantastický budu ti posílat moc moc hlasů.Ahoj tvoje velká faninka Irča
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • turmawen

Re: Tricka!!

ne tam ne *1* tady: http://www.coolshirts.sk/
  • turmawen

Tricka!!

http://superstar4.com/miroslav-smaj da/comment-page-10/#comment-11912
    vyhrajte tricka s potiskem finalistu!
  • misanet

Miro

ako kdo rekl že je Šmajdík hnusný ten ať si dojde k očmimu
  • miro

Miro je nej nej nejlepsi to je jasny *4* *3* *14* *14* *14* *14* anej nejhezci *1* *15* *14*
  • makca.m

..

jedno slovo prostě DOKONALOST ♥ <3 :) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit